Autor |
Zpráva |
Vitezslav
|
Hladinu prej nastavovali.Ale jestli se tomu da věřit,to nevím.
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
22.6.07, 20:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Vitezslav píše: Hladinu prej nastavovali.Ale jestli se tomu da věřit,to nevím.
hladina sa nastaviť nedá, dá sa iba vymeniť plavák s ihlou... a niekedy aj s tým sedlom, ale to treba odvŕať a naraziť nové...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
22.6.07, 20:51 |
|
|
Vitezslav
|
Tak jsem jel do Teplic a musel jsem se vrátiát.Víc jek 100 km to nechce jet,škube to ,je cejtit jako by chvílema stracel výkon a skoro na každý křižovatce mi to chcíplo a nechtělo to chytit.
V čem může bejt problém.
_________________ Škoda ROOMSTER 1,4 16V, 63KW, r.v.2008
|
23.6.07, 14:07 |
|
|
michalkatka
|
Vitezslav píše: Tak jsem jel do Teplic a musel jsem se vrátiát.Víc jek 100 km to nechce jet,škube to ,je cejtit jako by chvílema stracel výkon a skoro na každý křižovatce mi to chcíplo a nechtělo to chytit. V čem může bejt problém.
hups takto na diaľku ťažko....
elektrika? hádže iskru? ak áno tak niečo s karbecom, hladina, tlačí to do karbecu palivo?
ty si to prerábal s ecotroniku, nechce sa mi to hľadať, ten má mechanické, alebo elektrické čerpadlo paliva?
|
23.6.07, 20:41 |
|
|
ventYl
|
michalkatka píše: Vitezslav píše: Tak jsem jel do Teplic a musel jsem se vrátiát.Víc jek 100 km to nechce jet,škube to ,je cejtit jako by chvílema stracel výkon a skoro na každý křižovatce mi to chcíplo a nechtělo to chytit. V čem může bejt problém. hups :shock: takto na diaľku ťažko.... elektrika? hádže iskru? ak áno tak niečo s karbecom, hladina, tlačí to do karbecu palivo? ty si to prerábal s ecotroniku, nechce sa mi to hľadať, ten má mechanické, alebo elektrické čerpadlo paliva?
ecotronic ma elektricke cerpadlo, podobne ako BMM, ale nie je zamenne, facko tusim uz nema mechanicke cerpadlo ani na karburatore...
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
24.6.07, 15:09 |
|
|
michalkatka
|
ventYl píše: ecotronic ma elektricke cerpadlo, podobne ako BMM, ale nie je zamenne, facko tusim uz nema mechanicke cerpadlo ani na karburatore...
tak či ebude nejaký problém s tým čerpadlom? elektrické má väčší tlak a či to nepretláča cez ihlu a nepreplavuje karbec...
|
24.6.07, 23:03 |
|
|
ventYl
|
michalkatka píše: ventYl píše: ecotronic ma elektricke cerpadlo, podobne ako BMM, ale nie je zamenne, facko tusim uz nema mechanicke cerpadlo ani na karburatore... tak či ebude nejaký problém s tým čerpadlom? elektrické má väčší tlak a či to nepretláča cez ihlu a nepreplavuje karbec...
to je vcelku mozne, treba pozriet ine zaznamy o prestavbe, ci nemenili aj karburator, alebo sledovat priznaky na preplaveny karburator
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
25.6.07, 09:54 |
|
|
kwiko
|
Ekotronic ma mechanicke cerpadlo, ale original Pierburg, to znamena, ze ma ine parametre. Ale ze by to robilo problem som este nepocul. skorej to vidim na tem prechlastany karbec...
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
30.6.07, 15:08 |
|
|
michalkatka
|
kwiko píše: Ekotronic ma mechanicke cerpadlo, ale original Pierburg, to znamena, ze ma ine parametre. Ale ze by to robilo problem som este nepocul. skorej to vidim na tem prechlastany karbec...
musím doma pozrieť do manuálu, už si to napamätám....
|
30.6.07, 15:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|