Autor |
Zpráva |
Martin
|
To se ti zasekává klapka, nejspíš druhého stupně.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
14.8.07, 21:27 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ventYl
|
nie je nahodou klapka prveho stupna nastavena tak, ze pri zavreti sa zavrie 1. stupen uplne, tym padom sa dusi motor? da sa to zistit tym, ze klapka sa pri zavreti nedotyka srubky dorazu klapky. dalsou moznostou by mohol byt system uzatvarania volnobehu, ked zapinas a vypinas zapalovanie, ozyva sa z karburatora cvakanie? ak nie, moze byt magneto volnobehu mrtve a drzi volnobeh zavrety.
a tych 3000 otacok je skoro s istotu zasekavajuca sa klapka druheho stupna. to bude indikovat skrivenu prirubu karburatora, co by mohlo v klude sposobit aj rozhodenie nastavenia klapky karburatora.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
15.8.07, 09:27 |
|
|
scorpik
|
toby píše: Tak dneska se mi na to díval kámoš, vyčistily jsme svíčky, pak mi tam i něco poštěloval, ale nic moc to nepomohlo...pořád se to dusí...taky říkal že by to mohlo být tím karurátorem..asi s tím zajedu do opravny, prej tady je jeden týpek, a že je i docela levnej
Jinak mě docela i štve že mi to při neutrálu tak šíleně řve...zůstavá tam i 3000 ot....jako by se nevracel plyn?? Ale pedál je v pohodě nahoře
Tak přesně toto mi dělá moje škoda 105L rok výroby 86... prostě dám neutrál a otáčky 3000... zkoušel jsem všechno, nový rozdělovač, nový karburátor, nové lanko a promazané lanko od plynu.. vše co mě jenom napadlo... zajel jsem teda do servisu a tam mi opravář řekl, že za 46 let, co opravuje auta nikdy nic takového neviděl a neví co s tím... takže tě nechcu děsit, ale dle mého je to neopravitelná závada... pokud bys došel na to, jak to spravit, tak mi prosím napiš, díky
|
15.8.07, 16:54 |
|
|
Šemik
|
scorpik píše: toby píše: Tak dneska se mi na to díval kámoš, vyčistily jsme svíčky, pak mi tam i něco poštěloval, ale nic moc to nepomohlo...pořád se to dusí...taky říkal že by to mohlo být tím karurátorem..asi s tím zajedu do opravny, prej tady je jeden týpek, a že je i docela levnej
Jinak mě docela i štve že mi to při neutrálu tak šíleně řve...zůstavá tam i 3000 ot....jako by se nevracel plyn?? Ale pedál je v pohodě nahoře Tak přesně toto mi dělá moje škoda 105L rok výroby 86... prostě dám neutrál a otáčky 3000... zkoušel jsem všechno, nový rozdělovač, nový karburátor, nové lanko a promazané lanko od plynu.. vše co mě jenom napadlo... zajel jsem teda do servisu a tam mi opravář řekl, že za 46 let, co opravuje auta nikdy nic takového neviděl a neví co s tím... takže tě nechcu děsit, ale dle mého je to neopravitelná závada... pokud bys došel na to, jak to spravit, tak mi prosím napiš, díky
toto bych viděl na osičky karburátoru, jsou nezajeté, tzn. malá vůle v jejich uložení. Demontuj karburátor a pořádně tam do jejich uložení nakapej motorový olej, ale důkladně a mohlo by to být OK
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
16.8.07, 15:01 |
|
|
spartra
|
Šemik píše: scorpik píše: toby píše: Tak dneska se mi na to díval kámoš, vyčistily jsme svíčky, pak mi tam i něco poštěloval, ale nic moc to nepomohlo...pořád se to dusí...taky říkal že by to mohlo být tím karurátorem..asi s tím zajedu do opravny, prej tady je jeden týpek, a že je i docela levnej
Jinak mě docela i štve že mi to při neutrálu tak šíleně řve...zůstavá tam i 3000 ot....jako by se nevracel plyn?? Ale pedál je v pohodě nahoře Tak přesně toto mi dělá moje škoda 105L rok výroby 86... prostě dám neutrál a otáčky 3000... zkoušel jsem všechno, nový rozdělovač, nový karburátor, nové lanko a promazané lanko od plynu.. vše co mě jenom napadlo... zajel jsem teda do servisu a tam mi opravář řekl, že za 46 let, co opravuje auta nikdy nic takového neviděl a neví co s tím... takže tě nechcu děsit, ale dle mého je to neopravitelná závada... pokud bys došel na to, jak to spravit, tak mi prosím napiš, díky toto bych viděl na osičky karburátoru, jsou nezajeté, tzn. malá vůle v jejich uložení. Demontuj karburátor a pořádně tam do jejich uložení nakapej motorový olej, ale důkladně a mohlo by to být OK
spíš na chvíli
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
16.8.07, 15:56 |
|
|
|