Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 04:44

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 favorit karburátor - nedrží volnoběh 
Autor Zpráva

Příspěvek 
tak sme hadici na podtlak k brzdám uplně vyměnil a je to pořád stejné :( budto chcípne a nebo drží otáčky okolo 500 nebo chcípne :( a když to drží otáčky okolo těch 500 tak tomu motoru "dochází dech" nebo jak to říct prostě to ani není furt 500 ale houpou se ty otáčky chvilku 500 chvilku 400. k tomu červíkovi se nedostanu :( mám tam rozpěru kasle :( koukal sem i na to těsnení vypadalo v pořádku

28.8.07, 16:13
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Se směsí ti nikdo nekroutil?
Mě se prostě nezdá, že by to najednou přestalo držet volnoběh...

28.8.07, 16:17
Profil ICQ

Příspěvek 
jediné co jsem pře tímhle problémem dělal v motoru bylo čištění vzduchového filtru v karburátoru cca před měsícem

28.8.07, 16:19

Příspěvek 
Aha :)
A nenapadal tam nějakej bordel?

28.8.07, 16:20
Profil ICQ

Příspěvek 
ne ne tedy doufám dělal sem to opatrně

28.8.07, 16:23

Příspěvek 
trysku sem čistil jednu neni jich tam víc?

28.8.07, 16:28

Příspěvek 
Hele, já nevím, tam toho je, čemu se dá říkat tryska... vzdušník, difuzor, či co... A já nevim, co je co :D

Obrázek
Obrázek

28.8.07, 16:33
Profil ICQ

Příspěvek 
jediné co sem čistil bylo tohle
Obrázek

28.8.07, 16:39

Příspěvek 
No hele, za zkoušku nic nedáš pokus se ten červík trochu zašroubovat, pokud pujde lehce ale pomůže ti to s tvým problémem tak je dost možný že je prostě volnej a jak šlápneš na plyn tak trochu hrká a povolí se, pokud pujde těžko ale taky ti to pomůže ale bude se to dál pohupovat třeba 1000-900-1000-900 tak to vypadá že to opravdu někde přisává vzduch nebo se něco děje v karbci. Zkoušel jsi tu hadici na posilovač odpojit uplně prstem zacpat díru na sání a nastartovat?

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

28.8.07, 18:49

Příspěvek 
zkoušel sem to jakmile sem dal novou nasadil sem jí jen na motor a držel prstem ten podtlak docela silnej ale nepomohlo to . ted sem přijel najel sem dneska s tim 15 Km jednou volonoběh 1000 jednou 500 jednou chcíplo a když držel volnoběh 1000 stačilo jen polechtat plyn a pustit a hned chcíp .zitra zkusim toho červíka

28.8.07, 20:08

Příspěvek 
standa22 píše:
zkoušel sem to jakmile sem dal novou nasadil sem jí jen na motor a držel prstem ten podtlak docela silnej ale nepomohlo to . ted sem přijel najel sem dneska s tim 15 Km jednou volonoběh 1000 jednou 500 jednou chcíplo a když držel volnoběh 1000 stačilo jen polechtat plyn a pustit a hned chcíp .zitra zkusim toho červíka

Pro klid to vyzkoušej ale je to divný to vypadá možná na karbec ale ještě tohle zkus.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

28.8.07, 21:53

Příspěvek 
Mne to isté robila tá gumicka na srobu zmesi na volnobeh.Tam nasával falosny vzduch.

29.8.07, 09:51

Příspěvek 
Když to drží ten volnoběh 1000 ot. , běží to na sytič, ten se polechtáním pedálu vypne.

29.8.07, 10:43
Profil ICQ

Příspěvek 
tak sem s tim dojel do servisu poladil mi karbec řek mi at vyjedu zbytek co byl v nádrži jestli v ní není voda . tak sem odjel domů konečně spokojen a přijedu domů a zase chcíp .. tak sem se za nim vrátil ještě to poladil .. ted to drží volnoběh 500-1200 ot při teplém motoru .. aspon že to už nechcípá :D koukal sem i na jinejch webech http://skodafavorit.cz/index.php?show=forum&tema=3120&PHPSESSID=ae71e59de6ea0d50ba4ec5bab3f667c8 tak koukam že problemy s karburatorem asi ma vic lidi :) chlapy kdyby vas jeste neco napadlo napište budu rád

31.8.07, 12:50

Příspěvek 
Já bych ti poradil, kam ho odníst...
http://www.sweb.cz/karburatory/

31.8.07, 15:25
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 38 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další