Autor |
Zpráva |
Martin91
|
se to zaneslo vodním kameněm a přestalo to
_________________ Š 100L http://martin91.rajce.idnes.cz/S100_-_Stovecka Š 110R http://martin91.rajce.idnes.cz/Skoda_110R_,,eRko Š 136GL http://martin91.rajce.idnes.cz/Smoula/ Š Favorit, VW Caddy, Octavia III.
|
29.8.07, 22:37 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
solista
|
fert.j píše: co ty spojovaci hadice co sou pod tim plechem a spojijou ty trubky?jsou ok??? jo, ty sou ok
_________________ Š120LS, rv. 84, červená, čeká na dvorku až se rozpadne už není
Rapid 130, rv. 88, červenej, stav jakštakš ujde - prodáno škodaři
Nissan 200SX S13, rv.89, tmavě modrá, jezdí jak splašenej, 1,8l, 124kW
|
30.8.07, 08:45 |
|
|
cyz
|
solista píše: fert.j píše: co ty spojovaci hadice co sou pod tim plechem a spojijou ty trubky?jsou ok??? jo, ty sou ok
Tak jedině zkusit to chlazení trochu natlakovat (udělej si nějaký přípravek a MÍRNĚ to natlakuj husilkou na kolo), upozorňuji )ne jak tu kdysi kdosi psal že udělal ne kompresorem z ledničky, ne na 15 atmosfér
Tim uvidíš kde to teče
|
30.8.07, 10:03 |
|
|
solista
|
cyz píše: solista píše: fert.j píše: co ty spojovaci hadice co sou pod tim plechem a spojijou ty trubky?jsou ok??? jo, ty sou ok Tak jedině zkusit to chlazení trochu natlakovat (udělej si nějaký přípravek a MÍRNĚ to natlakuj husilkou na kolo), upozorňuji )ne jak tu kdysi kdosi psal že udělal ne kompresorem z ledničky, ne na 15 atmosfér Tim uvidíš kde to teče já vim kde to teče. Jak praskly ty motexový stahováky, tak kolem toho. Jestli víte, co myslim. Stačí vyměnit ty stahovací kroužky, jinak trubky ok, hadice ok.
_________________ Š120LS, rv. 84, červená, čeká na dvorku až se rozpadne už není
|
30.8.07, 10:22 |
|
|
cyz
|
solista píše: cyz píše: solista píše: fert.j píše: co ty spojovaci hadice co sou pod tim plechem a spojijou ty trubky?jsou ok??? jo, ty sou ok Tak jedině zkusit to chlazení trochu natlakovat (udělej si nějaký přípravek a MÍRNĚ to natlakuj husilkou na kolo), upozorňuji )ne jak tu kdysi kdosi psal že udělal ne kompresorem z ledničky, ne na 15 atmosfér Tim uvidíš kde to teče já vim kde to teče. Jak praskly ty motexový stahováky, tak kolem toho. Jestli víte, co myslim. Stačí vyměnit ty stahovací kroužky, jinak trubky ok, hadice ok.
Aha...no tak to potom už není co řešit
|
30.8.07, 10:33 |
|
|
solista
|
cyz píše: solista píše: cyz píše: solista píše: fert.j píše: co ty spojovaci hadice co sou pod tim plechem a spojijou ty trubky?jsou ok??? jo, ty sou ok Tak jedině zkusit to chlazení trochu natlakovat (udělej si nějaký přípravek a MÍRNĚ to natlakuj husilkou na kolo), upozorňuji )ne jak tu kdysi kdosi psal že udělal ne kompresorem z ledničky, ne na 15 atmosfér Tim uvidíš kde to teče já vim kde to teče. Jak praskly ty motexový stahováky, tak kolem toho. Jestli víte, co myslim. Stačí vyměnit ty stahovací kroužky, jinak trubky ok, hadice ok. Aha...no tak to potom už není co řešit no neni
|
30.8.07, 10:37 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
[quote="Šemik"]Ty srouby jsou M7
M 8, alespon u vsech skodovejk co mi prosly rukama...mate to, ze sou na 12ku klic...kdybyste je nekdo mel novy, beru jich 20 a 20 matek M8 na 12ku klic
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
30.8.07, 19:38 |
|
|
Šemik
|
kachnis píše: Šemik píše: Ty srouby jsou M7 M 8, alespon u vsech skodovejk co mi prosly rukama...mate to, ze sou na 12ku klic...kdybyste je nekdo mel novy, beru jich 20 a 20 matek M8 na 12ku klic
Nenene, jsou to M7
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
30.8.07, 19:50 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
a proc se tam vejde M8 jakoby tam patril...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
30.8.07, 19:53 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
M8 je přece na 13 dřív dokonce na 14
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.8.07, 19:53 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Sadro...podivej se na matky na karburatoru...sou M8 a orig. na 12ku klic... a proc? kvuli nizsi hmotnosti
|
30.8.07, 19:54 |
|
|
Šemik
|
Tak v katalogu jsem to nenašel
Stejně si myslím že tam jsou M7... i když ty obyčejně jsou na 11 klíček...
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
30.8.07, 19:55 |
|
|
cyz
|
Šemik píše: Tak v katalogu jsem to nenašel Stejně si myslím že tam jsou M7... i když ty obyčejně jsou na 11 klíček...
Já souhlasím se šemíkem, jestli mě paměť neklame....btw. 12ky matky na M8 kvůli menší hmotnosti? To jako pro tunery a na závodní speciály? To jsou mi noviny...a já myslel že to tam je jenom kvůli takové zbytečnosti jako aby se tam vůbec dalo dostat klíčem
|
30.8.07, 20:14 |
|
|
Martin
|
Já jsem tam dával obyčejný pozinkovaný šroub M8 s 13 hlavou.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
30.8.07, 20:18 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Šemik píše: Tak v katalogu jsem to nenašel Stejně si myslím že tam jsou M7... i když ty obyčejně jsou na 11 klíček...
bohužel kachnis měl pravdu sou to skutečně M8 jinak je to katalog dílů strana asi 93
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.8.07, 20:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|