Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 10.11.24, 14:03

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Jura má zase problémy 
Autor Zpráva

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
...a víc si nestěžuj nastane šepot květin miloš

:lol: :lol: :lol:

30.8.07, 19:52
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Já doufám teda.... zítra na to vlítnu jestli bude čas... Jinak Miloši.. co jsem si četl a viděl fotky od Kristensena jak kuchal kat, tak se toho docela bojím.... já myslel, že je tam jen pár přepážek párkrát bouchnu nějakou tyčkou a je to, ale vono to tak teda nevypadá.. možná když je ten kat venku, ale sem schopnej ti vymlátit, když budu mít auto na heveru (mám teda hydraulickej, takže to jde docela vysoko) a jen rozpojím ten výfuk? Vždyť když jsou tam všude ty plástve, tak to nikdy nemůžu vše vymlátit a musí to rachotit furt ne? Prosímtě ještě jednou mi o tom něco napiš a uklidni mě třeba (já už nemůžu najít to co jsi mi otom psal předtím) Třeba co přesně dělat jak to přesně dělat jakými nástroji...jak poznám, že tam třeba už nic není... a tak... prostě jako kdybys to psal blbečkovi...já se toho trošku bojím, protože to budu dělat u babky no a když začnu a třeba mi to nějak nepůjde, tak potom s tím asi už třeba nebudu moct nikam dojet nebo tak nějak no>.. Budu ti vděčnej za to...

30.8.07, 20:01
Profil ICQ

Příspěvek 
michalkatka píše:
Jura píše:
Tak mě to nedalo a šel jsem ještě ted k autu a odpojil baterku znova a po chvíli zapojil...nastartuju a až na to , že to furt blbě startuje, tak otáčky najednou v pohodě.... a nic nekolísá.... Tak já už fakt nevím.... Budu muset pořešit tu klapku.... dá se to nějak jednoduše rozdělat a vyčistit teda?

rozobrať to ide v poho, a potenciometer a spínač niekto (myslím miloš) radil nakapať diavou...

Já sice slovensky celkem bez problémů rozumím, ale co je to "diava" prosim tě?

30.8.07, 20:01
Mistr mechanik

Příspěvek 
Šemik píše:
michalkatka píše:
Jura píše:
Tak mě to nedalo a šel jsem ještě ted k autu a odpojil baterku znova a po chvíli zapojil...nastartuju a až na to , že to furt blbě startuje, tak otáčky najednou v pohodě.... a nic nekolísá.... Tak já už fakt nevím.... Budu muset pořešit tu klapku.... dá se to nějak jednoduše rozdělat a vyčistit teda?

rozobrať to ide v poho, a potenciometer a spínač niekto (myslím miloš) radil nakapať diavou...

leštěnka na nábytek, ale michal to jen ke mně přifařil, já jsem to tak nikdy nedělal, to chce postupně první klapku odkarbonovat miloš

30.8.07, 20:14

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
Šemik píše:
michalkatka píše:
Jura píše:

leštěnka na nábytek, ale michal to jen ke mně přifařil, já jsem to tak nikdy nedělal, to chce postupně první klapku odkarbonovat miloš

niekto to tu spomínal, vážne neviem kto? (Kristensen) našiel som. Miloši promiň...

http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?p=56840#56840

30.8.07, 22:00

Příspěvek 
Ja kdyz kuchal katak tak sem to otevrel jak plechovku sardinek flexou a reznym kotoucem. Vsechno z tama majzlem (sekacem) dostal pryc a pak sem to zavaril plynem protoze ceocko doma nemam. A jezdi spokojene doted :D

30.8.07, 23:53

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
Jura píše:

tu klapku musíš sdělat ven to zmákneš všechno je vidět a pak v té rouře kde je klapka to musí být čisté jak sklo veškerý karbon musí jít pryč aceton stěteček někdy to i škrabu, zespodu shora, i po obvodu klapky, když ji otevřeš proti slunci tak to musí být přehlíka zlata a stříbra nic černého no a pak ji tam namontuj a víc si nestěžuj nastane šepot květin miloš

tam karbon neni ten vznika spalovani a to se tam nedeje tam je akorat takovy jakoby priskyrice co je v benzinu a co se tam usazuje

31.8.07, 09:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Takže.... dneska jsem čistil tu klapku... oddělal baterku ten plastovej kryt pak tu hadici co vede od filtru, povolil ty čtyři imbusy vypojil plyn a pak ještě nějakej konektor a vyndal ven.... Očistil tak, že se to lesklo krásně ..no prostě nádhera...vše dám zase dohromady zapojím baterku a jdu nastartovat... A ono to nastartovalo úplně krásně...tak sem začal trochu jásat...chvilku to běželo vypnu to a za chvilu zkouším nastartovat znova a už se to zase sere....zkusil jsem zse jen odpojit baterku a zapojit a už furt stejný...prostě to nastartovalo dobře jen na začátku (to byla asi nějaká haluz)...pak se to nechal bežet ten motor až se to trocha zahřálo a změna je ta, že po zahřátí to startuje dobře (doufám teda, ale nastartoval jsem tak 5x po sobě a v pohodě) No...zkrátka co mi navrhujete teď? Na co se mám podívat? Jinak dneska ještě zajedu asi na diagnostiku zase...

31.8.07, 09:38
Profil ICQ

Příspěvek 
ka zkousel jsi to projet???nejakou trasu aspon cca 6km

zkus sundat vicko rozdelovace a ocistit kontakti a palec ale netoc s tim rozdelovacem je to nastaveny z fabriky podle diagnostiky

31.8.07, 10:06

Příspěvek 
To víš, že sem to projel...zkrátka se změnilo jen to, že za tepla to startuje nádherně, ale to možná byla ta lambda, kterou sem včera vyměnil... Dneska jsem byl znova na diagnostice teda a jednotka bez závad...vše frčí jak by mělo i ta lambda. Tak prostě nevim... že by to byl prostě za studena ten kat vadnej? Teď už fakt nevim, kde hledat.... Sem si říkal, že nějaký to čidlo, ale to mi zase mechanik říkal, že by to mělo být v pohodě podle diagnostiky a podle všech hodnot....

31.8.07, 11:11
Profil ICQ

Příspěvek 
a co ten rozdelovac zkousel jsi to vycistit?a co svicky jak dlouho je tam mas?a jsou dobre utazeny??zkus odpojit ridici jednotku ten velikej konektor.. a zahebat uplne se vsema co tam mas treba jsou zoxidovany a blbne to chvili je to ok chvili ne

31.8.07, 12:21

Příspěvek 
svičky jsou měsíc starý a taky sem se na nědíval sou v pohodě... víko rozdělovače je nový a palec je vyčištěnej

31.8.07, 12:24
Profil ICQ

Příspěvek 
a co to teda ted konkretne dela a nedela??

31.8.07, 12:43

Příspěvek 
Tak dneska mi fert.j poradil ať všema drátama zahejbu a rozpojim a zapojim konektory, tak sem odpojil a zapojil trysky pak jakejsi konektor na vlevo na motoru pak konektor na rozdělovači a nějakej další někde pod rozdělovačem hejbal sem s drátama, jestli vše v pohodě..pak du nastartovat a von se jen točí startér, ale nic víc..vůbec žádná známka, že by to chtělo chytat.... tak sem šel znova a udělal sem repete a šlape a nastartovalo to úplně v pohodě, alemotor byl ještě trochu teplej, tak u vidím co to udělá až budu startovat zítra úplně za studena... nebo to zkusím ještě večer...

31.8.07, 13:47
Profil ICQ

Příspěvek 
jinak k tomu zapojování a odpojování baterky, VŽDYCKY KDYŽ TO ODPOJÍŠ A ZASE ZAPOJÍŠ TAK NECH ASI 5 MINUT ZAPLEJ KLÍČEK, srovnaj se všechny čidla a nebude ti kolísat ten volnoběh, jinak nám tohle dělala oktávka (1,8 20V, bez turba) a bylo to zapalovacíma kabelama, a s tim klíčkem to mylsim vážně :roll:

31.8.07, 14:07
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 46 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další