Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 10.11.24, 15:04

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Vyfuk 
Autor Zpráva

Příspěvek 
roman heller píše:
:shock: :shock: Tys to uz prodal??????

dnes sem se rozhod že mu dám šanci.....rozebral sem motor a objednal věci,uvědomil sem si že by mi to urvalo srdce kdybych ho dal pryč......zůstává a bude mi nadále sloužit,svojí krizi sem přežil a začínám myslet jinak :D[/quote]

vo vsetkom treba vidiet nieco dobre ;) tak este aj ja gratulujem k rozhodnutiu a prajem este vela stastnych kilometrov :)

[H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula
Skoda 742 Forever Team

4.9.07, 07:41
Profil Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Příspěvek 
roman heller píše:
:shock: :shock: Tys to uz prodal??????

dnes sem se rozhod že mu dám šanci.....rozebral sem motor a objednal věci,uvědomil sem si že by mi to urvalo srdce kdybych ho dal pryč......zůstává a bude mi nadále sloužit,svojí krizi sem přežil a začínám myslet jinak :D[/quote]

"And that's the way the cookie crumbles" ... Nejsem tu dlouho ale Tvoje auto mě fakt zaujalo a myslím že nejsem sám kdo ti fandí... Je to srdcovka :)

4.9.07, 08:57
rejpal

Příspěvek 
Není první tlumič u Favorita laděný společně se svody na nějaké otáčky? Co mám zkušenosti s Favoritem, motor při rychlosti kolem 90km/h na pětku (tj. něco kolem 2500rpm) úplně ztichne.

Co se týče sportovních úprav, u stotřicítek se dělaly ověřené svody a příčné výfuky, takže u Favorita bych očekával také nějaké ověřené rozměry svodů a první tlumič zhruba v podobné vzdálenosti od hlavy jako u zmíněných stotřicítek.

Nezkoušel jsem to, ale řekl bych, že parametry prvního tlumiče budou důležitější, než parametry druhého. Nebylo by lepší než úplné odstranění vyměnit první tlumič za sportovní, který bude "průchodnější"?

4.9.07, 09:44
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
DRYVER píše:
Jeste sem tu kdysi davno cetl nejakou debatu ze nekdo daval na favorita nebo felicii zadni dil z felicie 1,6 nebo dokonce 1,9?? (take udajne k rychlejsimu vyvouknuti plynu ven) Na tom je taky neco pravdy??

no tak 1.3 a 1.6 maj stejnej vejfuk, teda zadní díl, no a 1,9 má zadní díl otevřenej, takže jestli chce někdo na favorita nebo na feldu levnej laďák ať šáhne po 1,9 jako já :D

6.9.07, 13:00
Profil ICQ

Příspěvek 
Mam jednu otazku.

Kupil som koncovku na vyfuk. Taku robusnu. Ked ju dam cim viac na koniec vyfuku, tym lepsie chrapci. Ale vtedy velmi trci. Ked netrci a je tak kusok cez naraznik, neni pocut skoro ziadny rozdiel. Pomoze, keby som zrezal kusok s vyfukovej tyce? A ked to urobim, nezmeni sa spotreba alebo vykon. Prosim poradte

6.9.07, 13:10

Příspěvek 
Peter-Sweter píše:
Mam jednu otazku.

Kupil som koncovku na vyfuk. Taku robusnu. Ked ju dam cim viac na koniec vyfuku, tym lepsie chrapci. Ale vtedy velmi trci. Ked netrci a je tak kusok cez naraznik, neni pocut skoro ziadny rozdiel. Pomoze, keby som zrezal kusok s vyfukovej tyce? A ked to urobim, nezmeni sa spotreba alebo vykon. Prosim poradte

jezismarija....vliv na cokoliv nula, dokud ti ta trubka neurezne a sama cela neupadne...ale jedinej efekt to bude mit na vzhled, jestli pozitivni nebo negativni je individualni vec kazdyho...

6.9.07, 13:33

Příspěvek 
Mne ide iba o to, ze cim viac na koniec vyfukovej tice dam tu koncovku, tym lepsi to ma zvuk. Ale ked je koncovka na konci vyfuku, velmi trci. A hoci kedy ju buchnem ked idem do podzemnej garaze alebo tak.

Ked to nema ziadny vpliv na vykon ani spotrebu, kusok z nej dam dole.

6.9.07, 13:37

Příspěvek 
Ondras83 píše:
DRYVER píše:
Jeste sem tu kdysi davno cetl nejakou debatu ze nekdo daval na favorita nebo felicii zadni dil z felicie 1,6 nebo dokonce 1,9?? (take udajne k rychlejsimu vyvouknuti plynu ven) Na tom je taky neco pravdy??

no tak 1.3 a 1.6 maj stejnej vejfuk, teda zadní díl, no a 1,9 má zadní díl otevřenej, takže jestli chce někdo na favorita nebo na feldu levnej laďák ať šáhne po 1,9 jako já :D

Zadní tlumiče na 1,3 a 1,6 jsou rozdílné, osobně jsem zkoušel je přehodit a když dáš tlumič z 1,3 na 1,6 tak ta 1,6 výrazně zvadne. Normální člověk to při běžnej jízdě nepozná ale ve chvíli kdy máš předjíždět a chceš využít celej rozsah otáček tak to je docela dost znát. Je to rozdíl asi jako když sedneš z 1,3 MPi do 1,3 BMM

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

6.9.07, 14:24
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Peter-Sweter píše:
Mam jednu otazku.

to si eště neslyšel ten zvuk když ta trubka upadne úplně :lol:

6.9.07, 15:05
Profil ICQ

Příspěvek 
Sadra17 píše:
Peter-Sweter píše:
Mam jednu otazku.

to si eště neslyšel ten zvuk když ta trubka upadne úplně :lol:

Lepsi nez WRC :lol: :lol: :lol: ...a kdyz jedes na 4ku 40-50 tak zase bublak jako v8... :lol: :lol: :lol: jeste je dobry to mit u svodu povoleny, to pak pri kazdym podrazeni z vyfuku pul metru plamen... :D :D

6.9.07, 15:13
Moderátor

Příspěvek 
sice nevim o co slo :-) na srazu kdyz sme kecali, tak si vypadal, ze si sezavodakem spjatej... kdyby ses ho zbavil, do mesice by sis rval vlasy....

http://kachnis.techsajt.cz

6.9.07, 17:33
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Ondras83 píše:
DRYVER píše:

Děláte si tu srandu???....to opravdu nevadí, když na 1.3mpi dám koncovej tlumič z 1.9ky.......dyt je to vlastně dutý.....to přece musí mít nějakej....a já bych tvrdil nepříznivej vliv na motor........jinka teda, že to bude mít lepčí zvuk, tomu věřim, ale že by to mému milááááškovi neublížilo o tom už trochu pochybuju.......jinako 1.9ku sem měl a díly z ní mam furt...i vejfuk......a jelikož na nový 1.3ce to rezne rychle a neúprosně, tak by se to finančně oplatilo, bo co je doma, to se počítá....ALE!!!

Museli byste mě přesvědčit, že je to fakt bezpečný, bo na novém autě nehodlám experimentovat, na to mam svojí 742ku :D

6.9.07, 19:13

Příspěvek 
Toto je obycajna koncovka s modrym osvetlenim. A nema nijake ozacenie. Tak tasko zistim na aky motor bude. Zrezem teda kusok toho vyfuku. Nie moc, mozno 6 cm. To by nemal byt rozdiel. Fotku tu bohuzial nemam

6.9.07, 20:00

Příspěvek 
OndraM píše:
Ondras83 píše:
DRYVER píše:

Děláte si tu srandu???....to opravdu nevadí, když na 1.3mpi dám koncovej tlumič z 1.9ky.......dyt je to vlastně dutý.....to přece musí mít nějakej....a já bych tvrdil nepříznivej vliv na motor........jinka teda, že to bude mít lepčí zvuk, tomu věřim, ale že by to mému milááááškovi neublížilo o tom už trochu pochybuju.......jinako 1.9ku sem měl a díly z ní mam furt...i vejfuk......a jelikož na nový 1.3ce to rezne rychle a neúprosně, tak by se to finančně oplatilo, bo co je doma, to se počítá....ALE!!!

Museli byste mě přesvědčit, že je to fakt bezpečný, bo na novém autě nehodlám experimentovat, na to mam svojí 742ku :D

ber to takhle, máš tam vrazit nějakej laďák typu LAYTING nebo vejfuk z 1,9, což je skoro stejnej, akorát nemá na ceduli že je z kvalitní ocele a nemá krásnou koncovku.... to je asi tak jedinej rozdíl mezi laďákem a 1,9 vejfuckem, jo a když si koupim vejfuk na 1,3 tak tam je že pasuje i na 1,6 MPI takže neim, je to kvůli tomu aby ušetřili ..... prostě normálka v čechách :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

6.9.07, 20:09
Profil ICQ

Příspěvek 
Ondras83 píše:
ber to takhle, máš tam vrazit nějakej laďák typu LAYTING nebo vejfuk z 1,9, což je skoro stejnej, akorát nemá na ceduli že je z kvalitní ocele a nemá krásnou koncovku.... to je asi tak jedinej rozdíl mezi laďákem a 1,9 vejfuckem, jo a když si koupim vejfuk na 1,3 tak tam je že pasuje i na 1,6 MPI takže neim, je to kvůli tomu aby ušetřili ..... prostě normálka v čechách :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

OK, tak nejspíš si mě ukecal a tu ošklivou koncovku pořešim uřezánim toho konce zahnutýho dolu a navařením pěkné chromované koncovky :D No ale u mě vzniká další otázka, já budu měnit i střední díl, zadní díl dám tedy z 1.9, ale střední nemam, ten musim kupovat, tak co radíte?....mam koupit ten správnej 1.3 nebo taky 1.9.....anebo by to už nebylo až tak rozumný....jinako ty stovkový rozdíly v ceně sou zanedbatelný........Díky za rady...čao

7.9.07, 06:26
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 72 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další