Autor |
Zpráva |
fux.dggn
|
Matthes píše: Ja vim co je jojo ale jak to souvisi s kazdym jeho prispevkem
v tomhle případě se bude jednat o kombinaci slova "jo" v rychlém sledu, tedy "jojo". Spisovně tedy "anoano" V extrémních situacích se se dokonce setkal s výrazem "jj".....význam je stále stejný
|
11.9.07, 20:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
fux.dggn píše: teď trochu odbočim, ale máte někdo zkušenost s výfuky od soieta??? Dostal sem počátkem dnešního dne celkem lákavou nabídku.....
Neváhej ani chvilku. Máme ho na feldě 1,6 je to výfuk přímo pro ni, je decentní, žádnej rambajs a když to dáš na soustavu bez středovýho tlumiče tak se umí taky pěkně ozvat. Máme ho na autě od 96 roku a pořád je kultovní, tenkrát když se to objevilo tak stál nějakejch 6500 dělaj to ve štenberku nebo v rýmařově teď nevím ale tohle opravdu za ty prachy stojí.
Pokud to chceš na feldu a máš tam opravdu Cimbu tak si myslím že i oni by ti ho doporučily. Mi totiž máme taky Cimbu vačku s jednotkou ale na 1,6 + tenhle fuck a lítá to uplně nádherně.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
11.9.07, 21:05 |
|
|
fux.dggn
|
Kristensen píše: fux.dggn píše: teď trochu odbočim, ale máte někdo zkušenost s výfuky od soieta??? Dostal sem počátkem dnešního dne celkem lákavou nabídku..... Neváhej ani chvilku. Máme ho na feldě 1,6 je to výfuk přímo pro ni, je decentní, žádnej rambajs a když to dáš na soustavu bez středovýho tlumiče tak se umí taky pěkně ozvat. Máme ho na autě od 96 roku a pořád je kultovní, tenkrát když se to objevilo tak stál nějakejch 6500 dělaj to ve štenberku nebo v rýmařově teď nevím ale tohle opravdu za ty prachy stojí. Pokud to chceš na feldu a máš tam opravdu Cimbu tak si myslím že i oni by ti ho doporučily. Mi totiž máme taky Cimbu vačku s jednotkou ale na 1,6 + tenhle fuck a lítá to uplně nádherně.
mě ho nabízí kamarád za 3500,- nepoužitej....novej sem koukal za 3800,- takže sice moc neušetřim. Ale sem rád že je tak výbornej...středovej tlumič určitě nechám...jinak Cimbu mam a vačku montovali taky oni...
heh...tak ještě že sem ten koncovej vejfuk z tý 1.9ky ani nerozbalil....vrátim ani nemrknu
jinak soieta pěkná, posuďte sami:
|
11.9.07, 21:21 |
|
|
Kristensen
|
Se můžeš kouknout sem http://www.soieta-tech.cz/ ale to asi víš.
|
11.9.07, 21:30 |
|
|
patrik-hp
|
fux.dggn píše: Kristensen píše: fux.dggn píše: teď trochu odbočim, ale máte někdo zkušenost s výfuky od soieta??? Dostal sem počátkem dnešního dne celkem lákavou nabídku..... Neváhej ani chvilku. Máme ho na feldě 1,6 je to výfuk přímo pro ni, je decentní, žádnej rambajs a když to dáš na soustavu bez středovýho tlumiče tak se umí taky pěkně ozvat. Máme ho na autě od 96 roku a pořád je kultovní, tenkrát když se to objevilo tak stál nějakejch 6500 dělaj to ve štenberku nebo v rýmařově teď nevím ale tohle opravdu za ty prachy stojí. Pokud to chceš na feldu a máš tam opravdu Cimbu tak si myslím že i oni by ti ho doporučily. Mi totiž máme taky Cimbu vačku s jednotkou ale na 1,6 + tenhle fuck a lítá to uplně nádherně. mě ho nabízí kamarád za 3500,- nepoužitej....novej sem koukal za 3800,- takže sice moc neušetřim. Ale sem rád že je tak výbornej...středovej tlumič určitě nechám...jinak Cimbu mam a vačku montovali taky oni... heh...tak ještě že sem ten koncovej vejfuk z tý 1.9ky ani nerozbalil....vrátim ani nemrknu jinak soieta pěkná, posuďte sami:
Zdá se,že to je taková těžká ozdoba plná hluku...Za hodně peněz málo muziky... Nebo je to nádrž na olej k bagru???....Ale jestli se ti líbí,proč né...Je to jako ozdobná lišta na autě,nebo mračítka na světlech,spojlery až na zem...atd.Tunning.
|
12.9.07, 14:58 |
|
|
fux.dggn
|
patrik-hp píše: Zdá se,že to je taková těžká ozdoba plná hluku...Za hodně peněz málo muziky... Nebo je to nádrž na olej k bagru???....Ale jestli se ti líbí,proč né...Je to jako ozdobná lišta na autě,nebo mračítka na světlech,spojlery až na zem...atd.Tunning.
Ty seš ale nějakej chytrolín ... to si jako myslíš, že si budu na auto pořizovat něco, co bude dražší, něž to samotný auto ....Funguj chlape
|
12.9.07, 21:01 |
|
|
patrik-hp
|
fux.dggn píše: patrik-hp píše: Zdá se,že to je taková těžká ozdoba plná hluku...Za hodně peněz málo muziky... Nebo je to nádrž na olej k bagru???....Ale jestli se ti líbí,proč né...Je to jako ozdobná lišta na autě,nebo mračítka na světlech,spojlery až na zem...atd.Tunning. Ty seš ale nějakej chytrolín ... to si jako myslíš, že si budu na auto pořizovat něco, co bude dražší, něž to samotný auto ....Funguj chlape
Člověče,když se koukáš po takovejch krámech,nevim jestli funguješ ty
|
13.9.07, 14:29 |
|
|
Kristensen
|
Já teda nevim co řešíte, Soieta je dělá sama, jsou opravdu nerezové a není s nima žádný problem. O tom jakej je vzhled to už je na každým co se komu líbí.
|
13.9.07, 16:14 |
|
|
fux.dggn
|
Kristensen píše: Já teda nevim co řešíte, Soieta je dělá sama, jsou opravdu nerezové a není s nima žádný problem. O tom jakej je vzhled to už je na každým co se komu líbí.
však já taky nic neřešim.......a nakonec, jak často se lidi koukaj pod auto a zíraj jakej máš tlumič u vejfuku
|
13.9.07, 18:03 |
|
|
kvakorius
|
Matthes píše: kvakorius píše: Tak to by možná nějaký účel určitě mělo - jojo Co znamena to jojo, tohle je uz nekolikatej prispevek s tim ...
Dlouho jsem tu nebyl (':roll:') takže: to jojo je přitakání k něčemu,co má podle mne nějaký smysl a nebo do čeho bych se pustil (':idea:'):?: jojo (':wink:')
|
13.9.07, 18:20 |
|
|
patrik-hp
|
Kristensen píše: Já teda nevim co řešíte, Soieta je dělá sama, jsou opravdu nerezové a není s nima žádný problem. O tom jakej je vzhled to už je na každým co se komu líbí.
Já jsem taky názoru,že komu se co líbí,ať si to pořídí
|
14.9.07, 14:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|