Autor |
Zpráva |
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
16 zub co by pásnul do fichtla máš ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.10.07, 19:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
škodař
|
Sadra17 píše: 16 zub co by pásnul do fichtla máš ? nevím možná bych mněl co jsem vyhodil s čezety je to 125kovej ze stejnou vnitřní dírou takže pasuje na fichtla ale je na širokej řetaz ale asik ho nedám schovávám si ho na horší časy
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
4.10.07, 21:11 |
|
|
CROWACK
|
jak bych to asi potunil já(teda kdybych to mermomocí chtěl tunit)-první věc je totální go motoru, ferodová spojka, pořádný ložiska a tak...další věc asi ty špunty do kliky no...výbrus by se udělal trochu větší, na tovární píst z MZ, pak to bude mít takovejch dobrejch 290 ccm...k tomu trochu snížit hlavu, poleštěníčko kanálů a tak...a možná časem klapky a lepší karbec by neuškodily, maximálně tak eště komorový vejfuky ze stylky...ostatní tunění je na mě moc odborná práce, musel bych to někomu zadat, a to už by nebylo takový potěšení...ale stejně i po lehkým poladění motoru stejně zjistíš, že to co tě v terénu brzdí není motor ale podvozek...brzdy i zdvihy tlumičů jsou pro "rekreační jezdce", kde na čz 516 ani nepoznáš že je hrb tě panelka nakope do řidítek jak viks...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
4.10.07, 22:35 |
|
|
cyz
|
Sadra17 píše: 16 zub co by pásnul do fichtla máš ?
A co s tím jako chceš dělat? To bys musel mít sakra upravený motor, některé fechtly měly problém už se 14-zubem. Možná to pojede víc ale jenom jsetli na tom budeš ležet a jestli máš 50kg....jestli ne tak začni hubnout
|
4.10.07, 23:36 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
cyz píše: Měli jsme panelku upravenou na cross, motor byl akorát po GO, pod hlavu alobal, Iridium svíčka, přetryskovat karbec, do výfuku místo tlumiče drátěnka, na převodovce tuším 16-zub kolečko, pořádné drapáky a nebyl problém 90 po oračce....výkon bohatě stačil a policajti se nechytali.
souhlasím s tebou nísto přetryskování stačí zvednout jehlu a když jsem u té jehly nesmí se hýbat jak se třepe tak to podstatně snižuje výkon dá se třeba obalit teflonovou páskou miloš
|
5.10.07, 10:52 |
|
|
škodař
|
CROWACK píše: jak bych to asi potunil já(teda kdybych to mermomocí chtěl tunit)-první věc je totální go motoru, ferodová spojka, pořádný ložiska a tak...další věc asi ty špunty do kliky no...výbrus by se udělal trochu větší, na tovární píst z MZ, pak to bude mít takovejch dobrejch 290 ccm...k tomu trochu snížit hlavu, poleštěníčko kanálů a tak...a možná časem klapky a lepší karbec by neuškodily, maximálně tak eště komorový vejfuky ze stylky...ostatní tunění je na mě moc odborná práce, musel bych to někomu zadat, a to už by nebylo takový potěšení...ale stejně i po lehkým poladění motoru stejně zjistíš, že to co tě v terénu brzdí není motor ale podvozek...brzdy i zdvihy tlumičů jsou pro "rekreační jezdce", kde na čz 516 ani nepoznáš že je hrb tě panelka nakope do řidítek jak viks... mno ta kostra je už tak dost upravená ale půjde ůplně převařit a jiný tlumiče vidle a tak
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
|
5.10.07, 12:52 |
|
|
škodař
|
slovacek.milos píše: cyz píše: Měli jsme panelku upravenou na cross, motor byl akorát po GO, pod hlavu alobal, Iridium svíčka, přetryskovat karbec, do výfuku místo tlumiče drátěnka, na převodovce tuším 16-zub kolečko, pořádné drapáky a nebyl problém 90 po oračce....výkon bohatě stačil a policajti se nechytali. souhlasím s tebou nísto přetryskování stačí zvednout jehlu a když jsem u té jehly nesmí se hýbat jak se třepe tak to podstatně snižuje výkon dá se třeba obalit teflonovou páskou miloš díky to taky zkusím
|
5.10.07, 12:53 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jo ještě jsem ti chtěl říct že pokud chceš vylisovat ten válec tak na to musí být dobrý lis nejlépe továtní výroba, jak ti zabere v jednom místě snadno válec vyštípneš a je to v háji miloš
|
5.10.07, 13:29 |
|
|
škodař
|
slovacek.milos píše: jo ještě jsem ti chtěl říct že pokud chceš vylisovat ten válec tak na to musí být dobrý lis nejlépe továtní výroba, jak ti zabere v jednom místě snadno válec vyštípneš a je to v háji miloš jj to vím tatík má v práci ale to sou ty nový lisi a ty stojej za prd ale jeden známej zámečník dotáhl ze šrotu tu ,,velkou krávu,, to je aspoň lis!! myslím že by to mnělo jít
|
5.10.07, 14:44 |
|
|
Jarda S.
|
cyz píše: Sadra17 píše: 16 zub co by pásnul do fichtla máš ? A co s tím jako chceš dělat? To bys musel mít sakra upravený motor, některé fechtly měly problém už se 14-zubem. Možná to pojede víc ale jenom jsetli na tom budeš ležet a jestli máš 50kg....jestli ne tak začni hubnout
zatim jenom go až seženu prachy tak nechám upravit válec
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.10.07, 14:45 |
|
|
škodař
|
tedkom mám v dílně rozhozenýho malucha dělám barvu dyž se zadaří tak přes výkend vypadne na ponku mám rozdělanej motor z fichla ten už jenom poskládám a hodím ho pod ponk a podívám se do toho 250kovýho motoru a pak napíšu..... co a jak pár podobných motorů už sem mněl rozděláných (čz250 a jawa-čz175 a jedou oba dwa!!) tak že uvidím co bude tadyk v tým zatím sem si všiml že přeskakujou zuby na nakopávačce tak se mrknu jestli je to tím půlměsícem nebo tím ozubeným kolečkem pod spojkovým košem půlměsíce mám doma náhradní 3 a celí spojkový koše asik 4
|
5.10.07, 14:54 |
|
|
škodař
|
Sadra17 píše: cyz píše: Sadra17 píše: 16 zub co by pásnul do fichtla máš ? A co s tím jako chceš dělat? To bys musel mít sakra upravený motor, některé fechtly měly problém už se 14-zubem. Možná to pojede víc ale jenom jsetli na tom budeš ležet a jestli máš 50kg....jestli ne tak začni hubnout zatim jenom go až seženu prachy tak nechám upravit válec na ukru sem viděl pár upravovacích sad 60kovej válec podkovu do klikové skříně hlavu vejířovou a tak....
|
5.10.07, 14:56 |
|
|
CROWACK
|
škodař píše: mno ta kostra je už tak dost upravená ale půjde ůplně převařit a jiný tlumiče vidle a tak
To už je pak jenom otázka jestli to stojí za ty peníze a tu námahu...starý enduro nebo krosku seženeš dneska za pár šupů...a sou jich mraky, kdežto těchhle babiček ubejvá...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
5.10.07, 16:24 |
|
|
Jarda S.
|
škodař píše: Sadra17 píše: cyz píše: Sadra17 píše: 16 zub co by pásnul do fichtla máš ? A co s tím jako chceš dělat? To bys musel mít sakra upravený motor, některé fechtly měly problém už se 14-zubem. Možná to pojede víc ale jenom jsetli na tom budeš ležet a jestli máš 50kg....jestli ne tak začni hubnout zatim jenom go až seženu prachy tak nechám upravit válec na ukru sem viděl pár upravovacích sad 60kovej válec podkovu do klikové skříně hlavu vejířovou a tak....
to sou zbytečnosti ted mi jede 70 a z kopce 80
|
5.10.07, 17:42 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: škodař píše: Sadra17 píše: cyz píše: Sadra17 píše: 16 zub co by pásnul do fichtla máš ? A co s tím jako chceš dělat? To bys musel mít sakra upravený motor, některé fechtly měly problém už se 14-zubem. Možná to pojede víc ale jenom jsetli na tom budeš ležet a jestli máš 50kg....jestli ne tak začni hubnout zatim jenom go až seženu prachy tak nechám upravit válec na ukru sem viděl pár upravovacích sad 60kovej válec podkovu do klikové skříně hlavu vejířovou a tak.... to sou zbytečnosti ted mi jede 70 a z kopce 80
a do kopce ??? 40??? na dvojku....prostě fichtal prodej a kup simáka...tam to má aspoň cenu upravovat...4 kvalt-větší možnosti...lepší pohodlí....na cestu ideál...ale do lesa zlatej fichtl
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.10.07, 08:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|