prizivim sa na topicu : mne to tecie z kurenia, teleso je nove, tecice to niekde z v okoli toho plastu, tazko sa to zistuje lebo po 15 minutach co bezi motor nic, a inokedy po 2 minutach to zacne, na teplote nezavisi, na polohe kohutika tiez nie
Kohout topení máš nový?
ja som to nemenil tak neviem, ako to vyzera? nove je len to vyhrevne teleso
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
17.10.07, 20:54
Reklama
Reklama
michalkatka
deekay píše:
patrik-hp píše:
deekay píše:
prizivim sa na topicu : mne to tecie z kurenia, teleso je nove, tecice to niekde z v okoli toho plastu, tazko sa to zistuje lebo po 15 minutach co bezi motor nic, a inokedy po 2 minutach to zacne, na teplote nezavisi, na polohe kohutika tiez nie
Kohout topení máš nový?
ja som to nemenil tak neviem, ako to vyzera? nove je len to vyhrevne teleso
ale súčasťou vyhrievacieho telesa (radiátora) je aj ten ventil, to kam sa napájajú hadice, zároveň na tom plaste je aj tiahlo ventilu a celé to drží na 4 šroboch, pod tým je tesnenie ktoré nikdy netesní, ja ich mám dve na sebe a už 2hý rok je to ok...
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 69 návštevníků