Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 05:34

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Škubání favorita 135 karburátor 
Autor Zpráva

Příspěvek 
skús pozriet na obohacovac,ked dloho stojí karbec,tie membrány tam budú tvrdé

6.11.07, 17:02
Pspvek Reklama

Příspěvek 
wordy píše:

Membrány vypadají v pohodě stvrdlý nejsou. Tady jsem někde četl přívod paliva jestli jde do karb. když se sundá kryt od sání otevře škrtící klapka tak tam musí téct benzín z trysky. Ten benzín tam teče krásně z trysky (teda jen asi 1s) potom musím zase zavřít tu škrtící klapku a když ji zase otevřu tak na 1s zase teče benzín (bez nastartování).
Asi už to bude jedině ten rozdělovač nic jiného mě nenapadá.
Vyplatí se zainvestovat do rozdělovače originálního Škoda - 2100kč a nebo ten s výrobou china 450kč? Jak dlouho vydrží ten levnější?

7.11.07, 15:13

Příspěvek 
p20k píše:
wordy píše:

Membrány vypadají v pohodě stvrdlý nejsou. Tady jsem někde četl přívod paliva jestli jde do karb. když se sundá kryt od sání otevře škrtící klapka tak tam musí téct benzín z trysky. Ten benzín tam teče krásně z trysky (teda jen asi 1s) potom musím zase zavřít tu škrtící klapku a když ji zase otevřu tak na 1s zase teče benzín (bez nastartování).
Asi už to bude jedině ten rozdělovač nic jiného mě nenapadá.
Vyplatí se zainvestovat do rozdělovače originálního Škoda - 2100kč a nebo ten s výrobou china 450kč? Jak dlouho vydrží ten levnější?

Ten levnější vydrží klidně i 1000km :lol:

China nikdy, jen originál.

7.11.07, 15:14
Voditelj brodice

Příspěvek 
wordy spominal ze sa da zohnat nejaky nemecky za 800, vraj facha v pohode

7.11.07, 15:46
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
To co jsi popsal je nástřik akcelerační pumpičky ta má takhle fungovat... Jestli hledáš volnoběžnou trysku najdeš jí na víku karburátoru když odděláš kryt sání.. má v sobě zářez na šroubovák.. pročisti jí silonovým vláknem např. z kartáčku od užšího konce k širšímu. Jinak rozdělovač typu čína atd. nikdy! Mám sním své zkušenosti nebo respektive ne já ale známý.. po 3 tis. km na něm byla vůle jako na originál PAL po 200 tis. km. Když rozdělovač tak jen český Hanhart nebo repasovat starý.

7.11.07, 15:57

Příspěvek 
ja mám teraz na skúsku nemecky rozdelovac,stála pouzívam auto,a zatial v pohode.na repas som kúpil osku,unás stojí400 Sk.

7.11.07, 17:37

Příspěvek 
Neex píše:
To co jsi popsal je nástřik akcelerační pumpičky ta má takhle fungovat... Jestli hledáš volnoběžnou trysku najdeš jí na víku karburátoru když odděláš kryt sání.. má v sobě zářez na šroubovák.. pročisti jí silonovým vláknem např. z kartáčku od užšího konce k širšímu. Jinak rozdělovač typu čína atd. nikdy! Mám sním své zkušenosti nebo respektive ne já ale známý.. po 3 tis. km na něm byla vůle jako na originál PAL po 200 tis. km. Když rozdělovač tak jen český Hanhart nebo repasovat starý.

Prosím tě kolik zhruba ten rozdělovač Hanhart stojí? Díky

7.11.07, 18:18

Příspěvek 
Dnes jsem vyčistil tu volnoběžnou trysku docela tam bordel byl a znát to taky bylo. Zajímalo by mě jestli je nějaká účinná kapalina která by se nalila do benzínu a vyčistil by se postupně ten karburátor od usazenin a všechny kanálky? Nechce se mě totiž rozdělávat ten karburátor.
Favorit karburátor r.v.1991.

8.11.07, 10:59
Hluchoň

Příspěvek 
takové čistící účinky jsou deklarovány u aditivovaných paliv jako je shell v power apod

8.11.07, 11:08
Profil ICQ

Příspěvek 
Vít Široký píše:
takové čistící účinky jsou deklarovány u aditivovaných paliv jako je shell v power apod

A není nějaká kapalina která by stačila nalít do benzínu?
Nebude to mít nějaký vliv na motor, když smíchám tenhle benzín s natural95?

8.11.07, 11:20
Hluchoň

Příspěvek 
no k tomu slouží aditiva (co jsou alespoň dle společností, které to prodávají, už v benzínu, deklaruje to určitě BENZINA , OMV
a SHELL, ostatní nevim). Pak si můžeš koupit extra lahvičku s aditivy, z níž "něco" do toho benzínu naliješ,ale nikdy jsem to nezkoušel, jelikož tomu moc nevěřím, stav se u pumpy v krámě, prohlídni lahvičky co tam mají a čti si, občas nějaký ten test udělá svět motorů apod.... kdybys náhodou něco kupoval, tak bacha, aby to nebylo do nafty. Ale ještě počkej, on tady někdo něco napíše dalšího... nejlepší bys měl ale to zařízení rozebrat benzínem umýt, to je jistota, aditiva, ať už v benzínu nebo z lahvičky fungovat můžou, ale taky nemusí (a pak to budou akorát vyházený prachy) a těžko to budeš zjišťovat bez rozebrání.

ještě k míchání benzínu: pokud tam nenaleješ naftu nebo vodu, tak je to uplně jedno, míchej klidně natural 91, 95, 98, special a třeba i v power racing 99 nebo jak se to přesně jmenuje, 135 favorit sežere všecko a je jí to jedno. Konkrétně ten V-Power je (dle výrobce) normální bezolovantý palivo s aditivy pro zlepšení všeho(výkon, spalováání.... bla bla viz web shellu), dostupný je v několika provedeních, mají i normální 95okatnový, nemusíš brát 100oktan.

8.11.07, 11:31
Profil ICQ

Příspěvek 
Neex píše:

Ještě k tomu rozdělovači je kvalitní Magneton? Vyrábí se prý originální škoda auto Mladá Boleslav.

8.11.07, 13:01
Moderátor

Příspěvek 
jj magneton je nase znacka... mel by byt ok...pokud to neni cinskej plagiat.. :roll:

http://kachnis.techsajt.cz

8.11.07, 14:05
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
kachnis píše:
jj magneton je nase znacka... mel by byt ok...pokud to neni cinskej plagiat.. :roll:

Snad by neměl být, ale jen mě zarazila ta cena 800Kč myslíte že to je opravdu český výrobek?

8.11.07, 14:53

Příspěvek 
mne sa osvedčil 95 s aditívami Texaco, majú ho na Jurki pumpách....

inak vraj je dobré aj biele STP, ale už sa nejako nedá zohnať...

8.11.07, 20:35
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2