Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 06:01

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Snímač klepání 
Autor Zpráva

Příspěvek 
sonyr píše:
Ondras83 píše:
sonyr píše:
Kristensen píše:
jestli si to nepletu s něčím jiným tak paměť, relé je jen na spouštění cyklu ale jednotka určuje dobu spuštění na kterou to ty nastavíš páčkou.

Příjde mi dost nesmyslný že by časovač zakomponovali do jednotky když je to dávno vyřešený v relátku...

přečti si pořádně CIMBU....JEDNÁ SE O VÝROBNÍ VADU!!!!! tak to prosimtě neřeš, prostě to tak je, a nic s tim udělat nejde....

Dobrá tedy řešení je výměna jednotky. Je vtom nějak háček? Nebo stačí sehnat jednotku?

háček je v tom sehnat tu správnou jednotku, pokud máš imobil nebo ne a potom když to vyměníš je potřeba zajet na nabuzení.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

27.11.07, 15:38
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Kristensen píše:
sonyr píše:
Ondras83 píše:
sonyr píše:
Kristensen píše:
jestli si to nepletu s něčím jiným tak paměť, relé je jen na spouštění cyklu ale jednotka určuje dobu spuštění na kterou to ty nastavíš páčkou.

Příjde mi dost nesmyslný že by časovač zakomponovali do jednotky když je to dávno vyřešený v relátku...

přečti si pořádně CIMBU....JEDNÁ SE O VÝROBNÍ VADU!!!!! tak to prosimtě neřeš, prostě to tak je, a nic s tim udělat nejde....

Dobrá tedy řešení je výměna jednotky. Je vtom nějak háček? Nebo stačí sehnat jednotku?

háček je v tom sehnat tu správnou jednotku, pokud máš imobil nebo ne a potom když to vyměníš je potřeba zajet na nabuzení.

Co myslíš tím nabuzením? Imobilizér je u feldy v jednotce?

27.11.07, 16:48
Profil ICQ

Příspěvek 
je a není, pokud vůbec máš imobil v autě tak jednotka s ním komunikuje a jsou dvě jednotky S a BEZ imobilu. Nabudit znamená to že pokud máš auto bez imobilu tak to pojede ale v nějakým nouzovým režimu. Pokud odpojíš baterku tak to neva ale jak odpojíš jednotku do kabeláže tak je potřeba ji nabudit. Zase uplně do toho nevidím jen vím tohle. U jinejch aut prostě hodíš jednotku a jedeš a u jinejch to ani na jinou nenatočíš.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

27.11.07, 16:54
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2