Autor |
Zpráva |
venca.m
|
No jo,ja treba koukam celej den a nevidim nic Jinak ted sem dojel a koumal sem jeste tu brzdu a kdyz sem zacal slapat a poustet rychle zasebou,jak dyby pumpovat, tak mi z nejakych 1100 (muj volnobeh ) zacaly klesat tak na 800 - 900 a trochu dusit,ale to mi mozna jen tak pripadalo.... To neni moc normalni ne?
_________________ Škoda Favorit 136 LS r.v.88 minulost Opel Astra F sedan C16NZ r.v. 93 současnost Opel Astra F hatchback C16NZ r.v. 93 minulost Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost
|
24.11.07, 23:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
venca.m
|
Jo a jake drazky?
_________________ Škoda Favorit 136 LS r.v.88 minulost Opel Astra F sedan C16NZ r.v. 93 současnost Opel Astra F hatchback C16NZ r.v. 93 minulost Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost
|
25.11.07, 00:22 |
|
|
TommyRS
|
hele taky problem mam tak volnoběch mi lita nahoru a dolu a když rychle šlapu po brzde tak otačky dou dolu až už chce zdechnou navic spotřeba šla taky nahoru. tak by mě taky zajimali čim to? mě se zda že to někde nasava falešny vzduch, rozdělovač mam novy a děla to furt.
|
25.11.07, 06:58 |
|
|
michalkatka
|
venca.m píše: No jo,ja treba koukam celej den a nevidim nic Jinak ted sem dojel a koumal sem jeste tu brzdu a kdyz sem zacal slapat a poustet rychle zasebou,jak dyby pumpovat, tak mi z nejakych 1100 (muj volnobeh ) zacaly klesat tak na 800 - 900 a trochu dusit,ale to mi mozna jen tak pripadalo.... To neni moc normalni ne? Keď začneš posilovač pumpovať voľnobeh by to trocha rozhodiť malo, predsa ten posilovač potrebuje to vakuum doplniť.... venca.m píše: Jo a jake drazky?
drážka od spodu keď zhodíš karb tak na spodnej strane ako dosadá klapka 1 komory je taká drážka, je to kanálik voľnobehu, keď je ucpaný, alebo zanesený tak to blbne...
pozri najprv ten obohacovač, to sú 2 skrutky a karb netreba dávať dole, obe membránky musia byť vláčne a nesmú mať trhlinku...
obohacovač je to s dvoma skrutkami, sú tam dve také membránky...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
25.11.07, 08:20 |
|
|
venca.m
|
Tak ja idu mrknout na ten obohacovac,pry je tam nejaka pruzina tak doufam ze to na me nevyskoci
|
25.11.07, 08:47 |
|
|
venca.m
|
Tak na me vytekla asi decka benzinu,to me mohlo napadnout ze? Trhlinky v tom nejsou, nevim jak moc vlacne by meli byt,ale tipl bych ze asi trochu vic...ta co je vlastne bliz ke karburatoru je tuhsi nez ta druha,ale jen v tech mistech kde je ta drazka, a taky v tech mistech je o dost tmavsi...ma to tak byt?
|
25.11.07, 09:25 |
|
|
michalkatka
|
venca.m píše: Tak na me vytekla asi decka benzinu,to me mohlo napadnout ze? Trhlinky v tom nejsou, nevim jak moc vlacne by meli byt,ale tipl bych ze asi trochu vic...ta co je vlastne bliz ke karburatoru je tuhsi nez ta druha,ale jen v tech mistech kde je ta drazka, a taky v tech mistech je o dost tmavsi...ma to tak byt?
tmavšie je to na miestach kde preteká benzín...
ja tieto membránky skúšam tak že ju dôkladne vysuším dám na ňu z jednej strany pár kvapiek benzínu, ak je deravá tak z druhej stany je vidieť kadiaľ presakuje, podobne aj membránku akceleračnej pumpy... inak je škoda že sa tie membránky nedajú kúpiť aj samostatne, iba celý ten obohacovač... (cca400skk)
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
25.11.07, 14:46 |
|
|
Neex
|
michalkatka píše: venca.m píše: Tak na me vytekla asi decka benzinu,to me mohlo napadnout ze? Trhlinky v tom nejsou, nevim jak moc vlacne by meli byt,ale tipl bych ze asi trochu vic...ta co je vlastne bliz ke karburatoru je tuhsi nez ta druha,ale jen v tech mistech kde je ta drazka, a taky v tech mistech je o dost tmavsi...ma to tak byt? tmavšie je to na miestach kde preteká benzín... ja tieto membránky skúšam tak že ju dôkladne vysuším dám na ňu z jednej strany pár kvapiek benzínu, ak je deravá tak z druhej stany je vidieť kadiaľ presakuje, podobne aj membránku akceleračnej pumpy... inak je škoda že sa tie membránky nedajú kúpiť aj samostatne, iba celý ten obohacovač... (cca400skk)
ale dají... číslo dílu je 115-940991 a najdeš jí třeba na http://www.automot.cz/ceno.txt
nebo tady http://www.autodilykrc.cz/eshop/detail/ ... b370a21e9d
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
25.11.07, 15:25 |
|
|
venca.m
|
jj, rano sem se dival a google taky nasel neco za 17kc... zitra se zeptam u nas v mototechne a uvidim
|
25.11.07, 21:03 |
|
|
venca.m
|
Tak u nas mi nabizeli ten obohacovac za 114Kc, a rikali ze tu membranu mivaji dystak jen jednu - tu bliz ke karburatoru... Na netu to bude asi to same ne?a navic kdyz sem mel ten obohacovac v ruce tak ta membrana stejne nesla pretahnout pres ten krouzek...
|
26.11.07, 08:28 |
|
|
fert.j
|
a v jakym stavu mas rozvody?
a desticka pod karburatorem je puvodni?jestli jo tak bych ji zkusil vymenit
|
26.11.07, 15:47 |
|
|