Autor |
Zpráva |
Matthes
Hliník navždy.
|
Ty poloosy by se musely vyresit no ... casti k prevodovce nechat ty od prevodovky a u kol nechat origo ... a svarit ty tyce (vlastni poloosy) Pochybuju ze delkove by to sedelo ale kdo vi
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
9.12.07, 18:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Já bych koupil s tím 1.8T i celou oktávku a neřešil bych to...
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
9.12.07, 18:29 |
|
|
favo1.8t
|
Jiri píše: No ja ti poradim asi tohle... udelat se da cokoliv.. a jde vsechno... pokud na to mas dost penez a chce se ti do toho... tak zase nebude takovej problem koupit svarecku.... ze jo..no a pokud tam das motor... tak se nekde zabijes...... takze ..musis to auto postavit cele to jo podvozek brzdy.. vyztuhy karoserie... proste aby to cele fungovalo.....a to ze VR6 je tezka... no to ta 1.8 taky i ta puvodni naprava na octavce neni nic extra...
možu sa zeptat co máš za autoa jaký v tom máš motor? Nic extra?Pořád lepší než favo od výroby ne?
|
9.12.07, 18:35 |
|
|
favo1.8t
|
Nepér píše: Já bych koupil s tím 1.8T i celou oktávku a neřešil bych to...
no joale to má každý blb.To je o ničom.Já mam radši starý auta, ale předělaný.
|
9.12.07, 18:37 |
|
|
favo1.8t
|
Matthes píše: Ty poloosy by se musely vyresit no ... casti k prevodovce nechat ty od prevodovky a u kol nechat origo ... a svarit ty tyce (vlastni poloosy) Pochybuju ze delkove by to sedelo ale kdo vi
no já to nějak skusím a pak to hodím na net.
|
9.12.07, 18:40 |
|
|
Jiri
|
favo1.8t píše: Jiri píše: No ja ti poradim asi tohle... udelat se da cokoliv.. a jde vsechno... pokud na to mas dost penez a chce se ti do toho... tak zase nebude takovej problem koupit svarecku.... ze jo..no a pokud tam das motor... tak se nekde zabijes...... takze ..musis to auto postavit cele to jo podvozek brzdy.. vyztuhy karoserie... proste aby to cele fungovalo.....a to ze VR6 je tezka... no to ta 1.8 taky i ta puvodni naprava na octavce neni nic extra... možu sa zeptat co máš za autoa jaký v tom máš motor? Nic extra?Pořád lepší než favo od výroby ne?
no ja mam mazdu 626 motor 2.0 ale to je asi celkem jedno.. kdybych mel treba skodovku no tak budu mit skodovku ale jen ti chci rict ze ten motor 1.8 tam opravdu jde na jednom srazu sem to videl.. uz si nepamatuju co tam bylo za prevodovku napravu ... atd no tak pokud tam chces davat 1.8 aby to bylo lepsi nez favo od vyroby... tak to myslim ze kdyby si proste nechal upravit puvodni motor je to daleko jednodussi a pojede to taky z toho motoru se neco dostat da.... no a pokud tam chces 1.8 tak se neobejdes bez brzd... atd.. jak sem psal
|
9.12.07, 18:41 |
|
|
Autogen
|
Zdejší člen Roman dává stejnej motor do formana. Zkuz ho kontaktovat.
_________________ Škoda 105L-daily car
Škoda 120LS 1400-hobby car
http://skoda-virt.cz/cz/auta/emka/2425-kury-skoda-120ls
|
9.12.07, 18:43 |
|
|
favo1.8t
|
No tak s tím sem počítal.No právě že sem to taky viděl proto to se ptámjestli někdo o tom něco ví popřípadě esli by to někdo udělal za nějakej ten peníz.
|
9.12.07, 18:46 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
favo1.8t píše: kwiko píše: Podobne ako ja som dostal 1.9TD do favorita. Prelepit stitok. Preco si chces stavat auto? Oktavku uz postavili.... protože octavku nechcu .Chcu si udělat s fava raketu.
z hovna bič neupleteš a co elektroinstalace, řídící jednotky to jak doděláš? všechno je tam jinak, zajdi do hospody na pivo fernety a vyspi se z toho, pokud chceš raketu tak si ji kup, ředitel blázince by ti řekl asi toto, vymyslete si něco jiného jinak se odtud nikdy nedostanete miloš
|
9.12.07, 18:46 |
|
|
favo1.8t
|
Běž vystřízlivět.Já už sem z docentem chocholouškem mluvil a prej si na řadě ty.
Ažto v tem favu budu mět tak si možem pokecat.A ide to tam dat....
|
9.12.07, 18:55 |
|
|
Jiri
|
favo1.8t píše: Běž vystřízlivět.Já už sem z docentem chocholouškem mluvil a prej si na řadě ty.
Ažto v tem favu budu mět tak si možem pokecat.A ide to tam dat....
nevim... ale tohle bylo asi docela odvazne .. proti Milosovi... ja sem k tomu svoje napsal...
|
9.12.07, 18:57 |
|
|
ventYl
|
favo1.8t píše: Nepér píše: Já bych koupil s tím 1.8T i celou oktávku a neřešil bych to... no joale to má každý blb.To je o ničom.Já mam radši starý auta, ale předělaný.
ked uz to favo mas, tak si si urcite stihol vsimnut, ze je to makke ako papier a ze s tym seriovym motorom o 43kW sa to pri prejazde zakrut krci ohyba kruti a bohvie co. 135ka je celohlinikovy a teda lahky motor. To turbo musi mat minimalne liatinovu palicu, ak nie aj nieco viac, takze bude asi ohodne tazsie. S tym sa ti bude papierove favo krutit v zakrutach este viac, navyse ked zacnes sahat do naprav, budes to mat este makksie. To bude naozaj chciet silnejsie pruziny, napravy, poloosy, vsetko, inac sa ti ulomi koleso. Nehovoriac o tom, ze ked dupnes na plyn tej 1.8T, tak ti z prevodovky vyletia vsetky zuby a neviem, co na to povedia brzdy (na tie obecne kazdy tuner serie, bohate staci, ze to ako raketa ide, nikoho nesere, ze raketu treba aj zastavit).
A ked to poriadne vystuzis, tak sa zasa s hmotnostou dostanes tam, kde ti to poriadne tahat nebude...
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
9.12.07, 18:58 |
|
|
favo1.8t
|
Myslím že to nebude tak žhavé, všecko de kdyžsa chce, je tu hodně faktorů které sa mosí změnit předělat a vyměnit ale mě to za to faktstojí a peníze nehrajou roli.
|
9.12.07, 19:08 |
|
|
Radic
|
kdysi sem se o tohle taky zajímal...jestli se nechceš zabit tak aspoň feldu. Natahat elektriku bude taky menší problém protože už je jí tam přece jen víc než u Fa. Musíš počítat s tím že bude třeba uplně změnit přední nápravu a zadní taky...minimálně ji obohatit o kotouče ale to je to nejmenší. Jestli to uvedeš do chodu tak se přijedu podívat jak to jezdí ale svézt se nenechám. Pokud chceš fávo-raketu tak vem motor z fabie a udělej si 1,5ku Bude to mnohem levnější a veř že taky každý čumí jak rychle se to umí rozhýbat.
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
9.12.07, 19:31 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
favo1.8t: Nenavazej se do Miloše
Autogen: To nemyslis Romana Hellera ale Romana s LPG a dlouhou spajzkou?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
9.12.07, 19:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|