Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
ondra120 píše: můj výkon motorky de taky výrazně nahoru, proto tam taky dávám NGK B8HS (simson s51 neduro...upravenej motorek ) :D:D:D hehe to je jasné:))Jak jinak u vysoce výkonných 50sátek:) Ale je fakt, co tak vzpomínám tak pávě u 50sátky svíčka vydržela nejmíň...holt velké teplo a zweitakt udělá svoje [/quote]
tjn...ale já tam mám 60 ccm takže na mě si nějaká 50 nepřijde ...jinak NGK tam je asi rok a funguje obstojně....porád to líp chytá než na novou brisk
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
13.12.07, 19:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
tjn...ale já tam mám 60 ccm takže na mě si nějaká 50 nepřijde ...jinak NGK tam je asi rok a funguje obstojně....porád to líp chytá než na novou brisk[/quote]
Tak 60 ccm už je luxus...sem měl ten kit aj ve fichtlu,ale nějak sem to (vlastní blbostí) zadřel.No jelo to luxusně. Ale jinak co píšeš tak přesně potvrzuje moju doměnku že brisk nezvládá náročnější pracovní prostředí, ikdyž tepelná hodnota svíčky je zvolená dobře
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
13.12.07, 19:52 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
já ve fichtlovi lítám na starou PAL svíčku a jede jak sviň umí i 80 z kopce po rovině se pohybuje furt okolo 70 takže přív uměli vyrobit supr svíčky
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.12.07, 19:54 |
|
|
Ondras83
|
Tak 60 ccm už je luxus...sem měl ten kit aj ve fichtlu,ale nějak sem to (vlastní blbostí) zadřel.No jelo to luxusně. Ale jinak co píšeš tak přesně potvrzuje moju doměnku že brisk nezvládá náročnější pracovní prostředí, ikdyž tepelná hodnota svíčky je zvolená dobře[/quote]
dělalo to i na 50 ccm....
|
13.12.07, 19:59 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: já ve fichtlovi lítám na starou PAL svíčku a jede jak sviň umí i 80 z kopce po rovině se pohybuje furt okolo 70 takže přív uměli vyrobit supr svíčky
jo, fichtl mi zase na NGK nejezdí...jede tak 2 km a pak tam prdnu jinou svíčku a jedu dál a tu "špatnou" NGK vrazim do síma a jezdim zase :D:D:D jinak, když sem u dědy našel na půdě úplně novou PALku, tak sem ji měl taky v símu, než mi ji nějaký čuráci na koupálu vyšroubovali a zahodili....kreténi.....pak mi fotr přivez Brisku, našrouboval a jelo to úplný ho**o...to co jindy dávám na 4 sem teď sotva jel na 3....
|
13.12.07, 20:02 |
|
|
Jarda S.
|
Ondras83 píše: Sadra17 píše: já ve fichtlovi lítám na starou PAL svíčku a jede jak sviň umí i 80 z kopce po rovině se pohybuje furt okolo 70 takže přív uměli vyrobit supr svíčky jo, fichtl mi zase na NGK nejezdí...jede tak 2 km a pak tam prdnu jinou svíčku a jedu dál a tu "špatnou" NGK vrazim do síma a jezdim zase :D:D:D jinak, když sem u dědy našel na půdě úplně novou PALku, tak sem ji měl taky v símu, než mi ji nějaký čuráci na koupálu vyšroubovali a zahodili....kreténi.....pak mi fotr přivez Brisku, našrouboval a jelo to úplný ho**o...to co jindy dávám na 4 sem teď sotva jel na 3....
taky bych rád jezdil na 4
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.12.07, 20:07 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Ondras83 píše: Sadra17 píše: já ve fichtlovi lítám na starou PAL svíčku a jede jak sviň umí i 80 z kopce po rovině se pohybuje furt okolo 70 takže přív uměli vyrobit supr svíčky jo, fichtl mi zase na NGK nejezdí...jede tak 2 km a pak tam prdnu jinou svíčku a jedu dál a tu "špatnou" NGK vrazim do síma a jezdim zase :D:D:D jinak, když sem u dědy našel na půdě úplně novou PALku, tak sem ji měl taky v símu, než mi ji nějaký čuráci na koupálu vyšroubovali a zahodili....kreténi.....pak mi fotr přivez Brisku, našrouboval a jelo to úplný ho**o...to co jindy dávám na 4 sem teď sotva jel na 3....
Jo sou to někdy záhady. No ve fichtlovi mam taky Brisk, no problemo, jede to přes 70 s origo motorem (a 70 na fichtlovi je větší vzrůšo než 200 na bandasce ).S origo PAL taky nebyl problem, ale dědovi zásoby už došly:)
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
13.12.07, 20:08 |
|
|
Jarda S.
|
ondra120 píše: Jo sou to někdy záhady. No ve fichtlovi mam taky Brisk, no problemo, jede to přes 70 s origo motorem (a 70 na fichtlovi je větší vzrůšo než 200 na bandasce ).S origo PAL taky nebyl problem, ale dědovi zásoby už došly:)
to mi povídej a co potom při 80
|
13.12.07, 20:10 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: ondra120 píše: Jo sou to někdy záhady. No ve fichtlovi mam taky Brisk, no problemo, jede to přes 70 s origo motorem (a 70 na fichtlovi je větší vzrůšo než 200 na bandasce ).S origo PAL taky nebyl problem, ale dědovi zásoby už došly:) to mi povídej a co potom při 80
jo a na símovi 90....řežba...když si to nějakej fotr valí v namydlenym fáčku a předjíždí ho simák..... (ne teda můj, ale kámošův)....to je pak teprve mazec....jinak ten můj jezdí asi 80...po rovině (měřeno GPS)
|
13.12.07, 20:15 |
|
|
Jarda S.
|
Ondras83 píše: jo a na símovi 90....řežba...když si to nějakej fotr valí v namydlenym fáčku a předjíždí ho simák..... (ne teda můj, ale kámošův)....to je pak teprve mazec....jinak ten můj jezdí asi 80...po rovině (měřeno GPS)
kámoš má síma 70ccm a na trojku de po zadnim a jede mu prej kolem 90 ale já z fichtla dostanu víc
|
13.12.07, 20:19 |
|
|
Ondras83
|
Sadra17 píše: Ondras83 píše: jo a na símovi 90....řežba...když si to nějakej fotr valí v namydlenym fáčku a předjíždí ho simák..... (ne teda můj, ale kámošův)....to je pak teprve mazec....jinak ten můj jezdí asi 80...po rovině (měřeno GPS) kámoš má síma 70ccm a na trojku de po zadnim a jede mu prej kolem 90 ale já z fichtla dostanu víc
originál nebo přestavěnou z 50 ccm ??? ten kámoš to má 70 ccm, sekundár z 70tky, klapku v sání, karbec 24, laďák, převod ze skůtra (těžší)...toť asi vše..jinak, Notky, hoď sem foto...
|
13.12.07, 20:21 |
|
|
Jarda S.
|
Ondras83 píše: Sadra17 píše: Ondras83 píše: jo a na símovi 90....řežba...když si to nějakej fotr valí v namydlenym fáčku a předjíždí ho simák..... (ne teda můj, ale kámošův)....to je pak teprve mazec....jinak ten můj jezdí asi 80...po rovině (měřeno GPS) kámoš má síma 70ccm a na trojku de po zadnim a jede mu prej kolem 90 ale já z fichtla dostanu víc originál nebo přestavěnou z 50 ccm ??? ten kámoš to má 70 ccm, sekundár z 70tky, klapku v sání, karbec 24, laďák, převod ze skůtra (těžší)...toť asi vše..jinak, Notky, hoď sem foto...
přestavěnou a říkal že se mu asi před tejdnem rozlít rotor a plánuje 90ccm
|
13.12.07, 20:25 |
|
|
Notky
|
|
13.12.07, 20:47 |
|
|
PetrVTR
|
Dosud jsem nenarazil na vadny Brisk, narozdil od jinych vyrobcu, v aute i na motorce menim preventivne po 15000, pricemz vypadaji jak novy a motor jde jak novy, menim opravdu preventivne. casto slysim jak kda meni prisk po par set km, ale pak jsou jedine moznosti: 1. zapalovaci system neni v poradku
2. spatne zvolena svicka (chyba v katalogu?)
3. neco mezi nebem a zemi (ford nejade na nic jinyho nez svicky Motocraft)
Ostatne nemyslim ze by byli debilove v Lamborghini, tovarnim tymu KTM, nemecky motorkari s BMW - ti vsichni pouzivaji Brisk Premium
|
13.12.07, 21:08 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
PetrVTR píše: Dosud jsem nenarazil na vadny Brisk, narozdil od jinych vyrobcu, v aute i na motorce menim preventivne po 15000, pricemz vypadaji jak novy a motor jde jak novy, menim opravdu preventivne. casto slysim jak kda meni prisk po par set km, ale pak jsou jedine moznosti: 1. zapalovaci system neni v poradku 2. spatne zvolena svicka (chyba v katalogu?) 3. neco mezi nebem a zemi (ford nejade na nic jinyho nez svicky Motocraft) Ostatne nemyslim ze by byli debilove v Lamborghini, tovarnim tymu KTM, nemecky motorkari s BMW - ti vsichni pouzivaji Brisk Premium
tak brisk premium to jsem taky zkusil v 1,6 60 kW výkon z 55 na 60 autosport cimbu, efekt svíček se ztratil po tisícovce a při po 5000 občas nešel motor nastartovat byla prověřena klapka, vstřikování, připojeno na VAG i zkoumány akční členy osciloskopem, má tam champion platinum pro 1,6 a je asi 15,000 km velmi spokojený miloš
|
13.12.07, 21:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|