Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 06:45

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 motor 136X posunuté rozvody 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
cyz píše:
To není ani tak střílení, spíš jako kdyby to pálilo tak v půlce, proste to bouchá a cuká, nastartovat se to nedá protože ten startér to neutočí a při pokusu o roztažení se roztrhlo lano. V zapalování to nebude, snažil se to rozchodit známý který tomu dost rozumí, dával tam i druhé zapalování a rozdělovač a pořád to samé. Jsou to posunuté rozvody, ty ventily otevírají úplně jinak než mají

Edit: Ještě jsem se teda dozvěděl že asi kecá že ty písty, ojnice a šálky jsou libovolně proházené takže to zkusím poskládat, nastartovat na stole klikou (snad mi to neutrhne ruce) a jestli to pojede tak tam dám druhou klikovku u které budu mít záruku že je to poskládané správně a bude

první se musíš sklidnit a každého poslad někam, a zjistíš jednoduše víko ventilů dole, čtvrtý válec ve střihu a díváš se na rysku na řemenici jetli je na nule a stíhají ventily, a točíš tam zpátky, střih musí být v HU jinak se to potká, rozdělovač musí být na té tečce co je na obvodě Al části rozdělovače, kdyby to otevíralo jinak tak máš vyskákáné měsíčky co drží ventily to by se potkalo, nebo ohlé zdvihací tyčky, taky se podívej jestli jedou všechny ventily jeden po druhém, když jsem si koupil první rozbrus 115 tak jsem měl případ to ocelové zdvihátko bylo natvrdo natočené na vačce jak když namotáš drát, vytáhnout do boku nešla, tak jsme to tím rozbrusem po kouskách odřezávali, kdybych to neviděl na vlastní oči nikomu nevěřím miloš

14.1.08, 13:02
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Miloši, dík, hned jak budu mít motor doma (zatím je u kámoše ve sklepě) tak to takhle zkontroluju. Sám jsem to ještě neviděl, píšu jenom to co mi řekl mechanik který se to před tím snažil rozchodit a vykašlal se na to nemá čas se s tím rýpat když sám netuší v čem bude problém tak se to pokusím rozchodit a když se to povede tak si ho možná přemontuju do 105ky nebo cokoliv. To zdvihátko natočené na vačce jsi měl vyfoti, to bych chtěl vidět :D:D ale kdoví co mě čeká v tomto motoru - to budou možná taky nějaké divy.

14.1.08, 19:29
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 17 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2