Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17.11.24, 05:58

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Motor Felicia 1.3MPI s chipem a vačkou CIMBU 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Gemini píše:
kamos ma 70kW vo felde a veru nebola to len vacka a cip, bola to aj hlava (a poriadna) a ladene vyfuk. zvody 4-2-1 Motorexcel.......

ak si myslite ze narast 25-30 Nm sa da spravit iba vackou a chipom tak ste na omyle......

ale reklama pekna....

Seš divnej.........to co je nahoře, je originální výpis z motorové brzdy a né nějaký graf z Malování. Já moc dobře vim, za co jsem si zaplatil. Pouze čip a vačka a v té době nebyl motor obohacen o nic víc. A jen tak pro zajímavost, měření výkonu mi nezřizovala firma CIMBU, aby si někdo nemyslel, že to tam nějak šmelej, avšak jsou ochotni Vám zdarma změření zajistit. Třeba holt měl ten tvuj kámoš ten motor tak vylítanej, že už se to na větší výkon nezmohlo i po tak četných úpravách, to se tak někdy motoru stane, když má majitel těžkou nohu a motor má už hodně najeto.

22.1.08, 19:11
Pspvek Reklama

Příspěvek 
sakra, já se porád nemůžu rozhodnout....co to bude dělat na LPG ,???

22.1.08, 21:41
Profil ICQ

Příspěvek 
Gemini píše:
kamos ma 70kW vo felde a veru nebola to len vacka a cip, bola to aj hlava (a poriadna) a ladene vyfuk. zvody 4-2-1 Motorexcel.......

ak si myslite ze narast 25-30 Nm sa da spravit iba vackou a chipom tak ste na omyle......

ale reklama pekna....

neviem ako v cechach, ale tu co ponuka Cimbu tu upravu na 68 kW - 135 Nm uvadza, ze sa upravuje aj hlava,

tak neviem kde je pes zakopany :roll:

23.1.08, 09:39

Příspěvek 
fux.dggn píše:
Gemini píše:

ale reklama pekna....

Seš divnej.........to co je nahoře, je originální výpis z motorové brzdy a né nějaký graf z Malování. Já moc dobře vim, za co jsem si zaplatil. Pouze čip a vačka a v té době nebyl motor obohacen o nic víc. A jen tak pro zajímavost, měření výkonu mi nezřizovala firma CIMBU, aby si někdo nemyslel, že to tam nějak šmelej, avšak jsou ochotni Vám zdarma změření zajistit. Třeba holt měl ten tvuj kámoš ten motor tak vylítanej, že už se to na větší výkon nezmohlo i po tak četných úpravách, to se tak někdy motoru stane, když má majitel těžkou nohu a motor má už hodně najeto.

kamosovy ten motor ladili profici a jazdi stym zavody..... na samotnu vacku je to moc moc krasne cislo.... mas graf z motorovej pred upravou a po uprave ? ukaz a potom mozme riesit dalej..... alebo ukaz videa, casy zo sprintov..... 68kW musi robit stovku za 9 sekund

23.1.08, 14:04
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek Re: Motor Felicia 1.3MPI s chipem a vačkou CIMBU
Lidi mohu se zeptat kde se dá ten chip udělat ?.) děkuji jsem z okolí uherského hradiště

13.3.12, 21:48
Junior TW team

Jak asi nejít, kde se dělá chip CIMBU?
http://lmgtfy.com/?q=cimbu hned první odkaz :wink:

14.3.12, 20:30
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mistr mechanik

johnkofi02 píše:
Lidi mohu se zeptat kde se dá ten chip udělat ?.) děkuji jsem z okolí uherského hradiště

klidně u tebe doma, mi dojel až do strážnice :oops:

14.3.12, 20:44
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2