Autor |
Zpráva |
Radic
|
Sadra17 píše: http://skoda-virt.cz/cz/clanky/nabidky-od-clenu/2778-uprava-5-a-8-kanal-hlav/
nj...gemini asi na tom něco bude když se 135kou mě a cyzovi uletěl jak papír při sprintu
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
24.2.08, 15:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Fishboun
|
doufam ze taky budu litat....
_________________ shade is future!!!
Tuning forever
Keep Drifting
Mitsubichi Eclipse
|
24.2.08, 19:31 |
|
|
Fishboun
|
Radic píše: Sadra17 píše: http://skoda-virt.cz/cz/clanky/nabidky-od-clenu/2778-uprava-5-a-8-kanal-hlav/ nj...gemini asi na tom něco bude když se 135kou mě a cyzovi uletěl jak papír při sprintu
a kde ten gemini sidli????Ze bych mu tam poslal hlavu...
Tuning forever
Keep Drifting
Mitsubichi Eclipse
|
24.2.08, 20:32 |
|
|
madmax
|
trencin, pokud se nemylim
24.2.08, 21:34 |
|
|
Radic
|
madmax se nemýlí je z trenčína....ale pošli mu radši SZ a domluv se s ním osobně
_________________ Škoda 135 Rapid Ford S-max TDCi Volvo S60 AWDoff 2.4T Škoda 742 Forever Team Škoda TW Coupe Club
|
24.2.08, 22:56 |
|
|
Fishboun
|
uvidime
Tuning forever
Keep Drifting
Mitsubichi Eclipse
|
25.2.08, 09:02 |
|
|
Gemini
|
hellou, co sa to tu riesi bezomna
takze, prvorada je uprava hlavy, cize urava kanalov sediel, voditok, ventilov, spalovakov atd atd....
zvolime vhodnu vacku, pre teba asi 265/260 , vypocitame idelany kompresny pomer k danej vacke
nainstalujeme C-vahadla, co je nutnost k takej vacke.....
upravime sanie na klasicky karbec, a upravime a pretryskujeme karbec......
aky si das vyfuk je uz na tebe.....
RADIC : na sprintoch som vas obehol na 105kovom EDSRi - to je dokaz ze velky karbec (T613, LADA) neznamena vzdy vyssi vykon, ale vzdy znamena vyssiu spotrebu.......
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
25.2.08, 10:59 |
|
|
Fishboun
|
gemini: ojojoj dekuju za informace,ale asi to sam nezvladnu urobit,co??? Kolik bys chtel za upravu???No do trencina je to trochu z ruky,ale mozna ze by to slo nejak udelat...Kazdopadne jsem o neco chytrejsi,mam tam tedy instalovat karbec ze zigula nebo ne???
jeste jedna otazka: kde se daji sehnat vacky nikde jsem zatim nic nenasel...
Tuning forever
Keep Drifting
Mitsubichi Eclipse
|
25.2.08, 11:04 |
|
|
MATTESS
|
Motor Excel
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
25.2.08, 11:10 |
|
|
Gemini
|
Fishboun píše: gemini: ojojoj dekuju za informace,ale asi to sam nezvladnu urobit,co??? Kolik bys chtel za upravu???No do trencina je to trochu z ruky,ale mozna ze by to slo nejak udelat...Kazdopadne jsem o neco chytrejsi,mam tam tedy instalovat karbec ze zigula nebo ne??? jeste jedna otazka: kde se daji sehnat vacky nikde jsem zatim nic nenasel...
urcite mozes hlavu poslat po niekom aspon na moravu , tam uz si ju viem vyzdvihnut....... vacku ti viem dodat 265/260 k hlave.....
cena ? podla toho co vsetko by si tam chcel spravit, no taka kompletna uprava aj s poskladanim 4000,- CZ , niekomu sa to zda moc, ale nech si to vyskusa spravit doma, potom zmeni nazor
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
25.2.08, 11:16 |
|
|
Fishboun
|
no jsny...ja jsem motor ze shade uz rozebiral tak vim co to obnasi.Ja jsem z moravy hodne casu travim v Brne.Ted jsem dal 6000 za ten motor tak zase musim neco nasetrit,ale urcite se ozvu...
Tuning forever
Keep Drifting
Mitsubichi Eclipse
|
25.2.08, 11:55 |
|
|
škodař
|
Fishboun píše: no jsny...ja jsem motor ze shade uz rozebiral tak vim co to obnasi.Ja jsem z moravy hodne casu travim v Brne.Ted jsem dal 6000 za ten motor tak zase musim neco nasetrit,ale urcite se ozvu... 6klacků za motor ze 125? to jsou teda dobrý ceny známej koupil celou 125 vystavní leštěnku po důchodci za 5litrů
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
25.2.08, 14:29 |
|
|
Fishboun
|
škodař píše: Fishboun píše: no jsny...ja jsem motor ze shade uz rozebiral tak vim co to obnasi.Ja jsem z moravy hodne casu travim v Brne.Ted jsem dal 6000 za ten motor tak zase musim neco nasetrit,ale urcite se ozvu... 6klacků za motor ze 125? to jsou teda dobrý ceny známej koupil celou 125 vystavní leštěnku po důchodci za 5litrů
ten motor je po GO + prevodovka taky po GO
Tuning forever
Keep Drifting
Mitsubichi Eclipse
|
25.2.08, 14:56 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Fishboun píše: ten motor je po GO + prevodovka taky po GO
No jo ... GO, snad ne Generalni Omyti
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
25.2.08, 15:13 |
|
|
Fishboun
|
no v to doufam taky....
Tuning forever
Keep Drifting
Mitsubichi Eclipse
|