Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
Pokud jsi dostalk TK na měsíc tak počkej měsíc a pak si můžeš zajet kam chceš protože budeš opět procházet celou TK a celou ji také hradit. Pokud by jsi to chtěl dřív jak do 30ti dnů tak musíš jet tam kde jsi neprošel na dva rok a to by ti dělali jen tu závadu kvůli které to neprošlo.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
15.3.08, 22:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jednou jsem řešil audinu, měl jsem původní německé doklady, doklady jak byla dovezena, na celnici napsali špatně vin, místo 3 napsali 8 a na vnitrostátní celnici v olomouci místo palivo nafta benzín, ta banda úřednická to jen opisovala, protože asi měla správnou finanční motivaci, číslo motoru souhlasilo, ale motor byl naftový, no problém jak prase, v hodoníně na dopravním inspektorátu mi řekl jeden gestapák že musím udělat přestavbu nebo auto zrušit a víc se o tom nechtěl bavit, byl jsem tam třikrát a pořád stejná pohádka, patová situace, dělat přestavbu? měl jsem doklady o pochybení celníků, prostě bez úplatků se v tomto státě nic nehne, auto jsem přehlásil do jiného okresu doklady cestou poopravil a tak jsem to stádo tupců zas pěkně převezl miloš
|
16.3.08, 09:43 |
|
|
florisimo
|
slovacek.milos píše: jednou jsem řešil audinu, měl jsem původní německé doklady, doklady jak byla dovezena, na celnici napsali špatně vin, místo 3 napsali 8 a na vnitrostátní celnici v olomouci místo palivo nafta benzín, ta banda úřednická to jen opisovala, protože asi měla správnou finanční motivaci, číslo motoru souhlasilo, ale motor byl naftový, no problém jak prase, v hodoníně na dopravním inspektorátu mi řekl jeden gestapák že musím udělat přestavbu nebo auto zrušit a víc se o tom nechtěl bavit, byl jsem tam třikrát a pořád stejná pohádka, patová situace, dělat přestavbu? měl jsem doklady o pochybení celníků, prostě bez úplatků se v tomto státě nic nehne, auto jsem přehlásil do jiného okresu doklady cestou poopravil a tak jsem to stádo tupců zas pěkně převezl miloš
Pěkný, ale jak mám ty tupce převýst já? Zítra mám plánovaný jít na magistrát, ale vůbec se mi tam nechce.. Fakt ty závady mají v databázi 3měsíce, a proto budu muset 3měsíce čekat než budu moct zajít jinam?
(A jelikož se jednalo o opakovanou technickou, závadu z B mi přesunuli do C a známku nevystavili-auto je kvůli zásahu do vin nezpůsobilé k provozu, to mě poser )
_________________ Škoda forman 135,5LS r.v.92 pohon LPG
|
16.3.08, 15:16 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já ti nechci radit jak to udělat, ale řeknu ti jak bych to udělal já, přijít na magistát a říct jim pravdu, je velké riziko, protože můžeš natrefit na úředníka který vymyslí jak to neudělat a budeš zas v prdeli , já bych to číslo uřízl, nechal pod ním asi centimetr, protože tak vypadá podběh který se mění, a přišel bych na magistrát a řekl měnil jsem podběh tady je číslo ze starého a potřebuji přidělit nové číslo, jednoduchá věta, úředník reaguje taky jednoduše, (barany barany duc duc), pošlou tě někam kde razí čísla a pak bych zajel na stka a odjel stěma kolečkama na značce miloš
|
16.3.08, 21:17 |
|
|
|