Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 18:19

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 STK podruhý 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Pokud jsi dostalk TK na měsíc tak počkej měsíc a pak si můžeš zajet kam chceš protože budeš opět procházet celou TK a celou ji také hradit. Pokud by jsi to chtěl dřív jak do 30ti dnů tak musíš jet tam kde jsi neprošel na dva rok a to by ti dělali jen tu závadu kvůli které to neprošlo.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

15.3.08, 22:00
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
jednou jsem řešil audinu, měl jsem původní německé doklady, doklady jak byla dovezena, na celnici napsali špatně vin, místo 3 napsali 8 a na vnitrostátní celnici v olomouci místo palivo nafta benzín, ta banda úřednická to jen opisovala, protože asi měla správnou finanční motivaci, číslo motoru souhlasilo, ale motor byl naftový, no problém jak prase, v hodoníně na dopravním inspektorátu mi řekl jeden gestapák že musím udělat přestavbu nebo auto zrušit a víc se o tom nechtěl bavit, byl jsem tam třikrát a pořád stejná pohádka, patová situace, dělat přestavbu? měl jsem doklady o pochybení celníků, prostě bez úplatků se v tomto státě nic nehne, auto jsem přehlásil do jiného okresu doklady cestou poopravil a tak jsem to stádo tupců zas pěkně převezl :D miloš

16.3.08, 09:43

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
jednou jsem řešil audinu, měl jsem původní německé doklady, doklady jak byla dovezena, na celnici napsali špatně vin, místo 3 napsali 8 a na vnitrostátní celnici v olomouci místo palivo nafta benzín, ta banda úřednická to jen opisovala, protože asi měla správnou finanční motivaci, číslo motoru souhlasilo, ale motor byl naftový, no problém jak prase, v hodoníně na dopravním inspektorátu mi řekl jeden gestapák že musím udělat přestavbu nebo auto zrušit a víc se o tom nechtěl bavit, byl jsem tam třikrát a pořád stejná pohádka, patová situace, dělat přestavbu? měl jsem doklady o pochybení celníků, prostě bez úplatků se v tomto státě nic nehne, auto jsem přehlásil do jiného okresu doklady cestou poopravil a tak jsem to stádo tupců zas pěkně převezl :D miloš

Pěkný, ale jak mám ty tupce převýst já? Zítra mám plánovaný jít na magistrát, ale vůbec se mi tam nechce.. Fakt ty závady mají v databázi 3měsíce, a proto budu muset 3měsíce čekat než budu moct zajít jinam?

(A jelikož se jednalo o opakovanou technickou, závadu z B mi přesunuli do C a známku nevystavili-auto je kvůli zásahu do vin nezpůsobilé k provozu, to mě poser :sick:)

16.3.08, 15:16
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
já ti nechci radit jak to udělat, ale řeknu ti jak bych to udělal já, přijít na magistát a říct jim pravdu, je velké riziko, protože můžeš natrefit na úředníka který vymyslí jak to neudělat a budeš zas v prdeli :shock: , já bych to číslo uřízl, nechal pod ním asi centimetr, protože tak vypadá podběh který se mění, a přišel bych na magistrát a řekl měnil jsem podběh tady je číslo ze starého a potřebuji přidělit nové číslo, jednoduchá věta, úředník reaguje taky jednoduše, (barany barany duc duc), pošlou tě někam kde razí čísla a pak bych zajel na stka a odjel stěma kolečkama na značce :D miloš

16.3.08, 21:17
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 19 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2