Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 23:03

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
 Nechytá motor 120 LS 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Dyno píše:
Radši zkontroluj předstih a kladívko,nikdy nevíš. A když tam jde benzín a aji jiskru máš,tak kde může být chyba. :roll:

právě že nevím...začínám uvažovat nad nějakou mechanickou poruchou motoru...ale kompresní tlak tam je,benzin a jiskra taky,,,předstih seřízený.....já už nevim co stim......toto šecko začalo tim že mi došel benzin....pak už hotovo

17.3.08, 19:17
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Podle mě máš chybu buď v těch kabelech nebo v karbu. Rozeber to všechno ještě jednou a snad na to přijdeš :wink:

17.3.08, 19:20

Příspěvek 
Šemik píše:
Podle mě máš chybu buď v těch kabelech nebo v karbu. Rozeber to všechno ještě jednou a snad na to přijdeš :wink:

no jo....budu asi muset....nic mi ani jiného nezbývá :? .....

17.3.08, 19:35
Profil ICQ

Příspěvek 
A nebo se podívej jestli to všechno dáváš dobře ZPĚT. Pak se dostaneš od došlého benzínu
k takové fatal error. :idea: :lol: :lol:

17.3.08, 22:38

Příspěvek 
A přes kvalt nebo na roztažení ti to chytne??

17.3.08, 23:06
Profil ICQ
rejpal

Příspěvek 
Evžen píše:
...toto šecko začalo tim že mi došel benzin....pak už hotovo

Tak to musí být něco s palivem, ucpaná tryska, ucpaný filtr na karbu, ucpaný filtr u palivové pumpy, ucpaná trubka, ucpaný jehlový ventil, prostě něco takového. Benzín ti do karbu jde? Zkoušels jiný karb?

Dyno píše:
...Pak se dostaneš od došlého benzínu k takové fatal error.

Mám si to brát osobně? :)

18.3.08, 08:06
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
no jak řikam....karbec kompletně vyčistěný,benzín tam jde,šecky trysky hadičky sou plně průchozí...dnes zkusim ale jiny karbec....a taky zkusim jak sou načasované ventily a jestli se tam něco nerozhodilo

18.3.08, 14:14
Profil ICQ

Příspěvek 
Pajas píše:
A přes kvalt nebo na roztažení ti to chytne??

ani ťuk :( ....zkoušeli jsme to na dvojku,motor točil podle otačkoměru 2500ot/min a ani to neškytlo

18.3.08, 14:17
Profil ICQ
rejpal

Příspěvek 
Evžen píše:
...zkoušeli jsme to na dvojku,motor točil podle otačkoměru 2500ot/min a ani to neškytlo

To snad není možné... Když je benzín a jiskra, tak to alespoň střelí do výfuku nebo do sání, nebo to na chvilku blafne... Ten benzín máš ověřený, že jde až do karbu do plovákové komory? Točí se ti rozdělovač při otáčení motorem? Máš palec v pořádku? Máš kondenzátor v pořádku? Hází svíčky jiskru? Máš 12V na ventilu voloběhu? Točí se motor lehce nebo těžce? Nevzlíná benzín z karburátoru? Nejsou svíčky uchlastané?

Možná se ptám na něco, co už jsi zkoušel, nečetl jsem to tu podrobně, tak jsem nastřílel co mě napadlo...

18.3.08, 14:26
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
fatal píše:
Evžen píše:
...zkoušeli jsme to na dvojku,motor točil podle otačkoměru 2500ot/min a ani to neškytlo

To snad není možné... Když je benzín a jiskra, tak to alespoň střelí do výfuku nebo do sání, nebo to na chvilku blafne... Ten benzín máš ověřený, že jde až do karbu do plovákové komory? Točí se ti rozdělovač při otáčení motorem? Máš palec v pořádku? Máš kondenzátor v pořádku? Hází svíčky jiskru? Máš 12V na ventilu voloběhu? Točí se motor lehce nebo těžce? Nevzlíná benzín z karburátoru? Nejsou svíčky uchlastané?

Možná se ptám na něco, co už jsi zkoušel, nečetl jsem to tu podrobně, tak jsem nastřílel co mě napadlo...

jo nastřílel jsi téměř všechno co jsem už zkoušel :)....benzin tam de...otázky jak s ním motor nakládá...jestli nezačli blbě otvírat ventily dnes budu zjišťovat,,,,,,jinač ohledně elektriky sem zkoušel zaměnit díly za jiné a nic...musim to nějak všecko znovu projít

18.3.08, 15:02
Profil ICQ

Příspěvek 
Ten drát ke karbecu zkus není spínačka nějaká blbá??Proměř to měřákem. Co palec ten je dobrý??Víčko není prasklé?Zkus si na karbecu udělat okýnko vyvrtej díru a zakri to sklíčkem uvidíš kolik je tam benálu

18.3.08, 19:37
Profil ICQ

Příspěvek 
Pajas píše:
Ten drát ke karbecu zkus není spínačka nějaká blbá??Proměř to měřákem. Co palec ten je dobrý??Víčko není prasklé?Zkus si na karbecu udělat okýnko vyvrtej díru a zakri to sklíčkem uvidíš kolik je tam benálu

:shock: :shock: :shock:

18.3.08, 19:58

Příspěvek 
treba nastavit,ventyly,zapalovanie,a karburátor.skoda motor musy skocit na prvé,ked je dobre nastavené vsetko.pozri aj na Vn kabely,ci sú dené podla poradia

18.3.08, 20:04

Příspěvek 
děkuji všem za rady......dnes jsem prošel předstih a ventily...všecko je seřízené přesně....ale byl jsem tázán jestli jsem zkusil jiný benzin....takže zitra zkusim jiny benzin protože od té doby co jsem ho tam nalil tak to nejede..prej se to už hoodně lidem stalo..v nádrži jsou tak 4 litry naturalu co sem tam koupil když mě došel ten benzin

18.3.08, 20:15
Profil ICQ

Příspěvek 
To je taky možné zkus vydělat hadičku z nádrže a hodit ju třeba do PET flašky s benálem. Pak napiš jak jsi dopadl. Samozřejmě docupuj ACE pumpou až půjde páčka lehce ovládat... Jo ted to nevím přesně když točíš s motorem tak by ti to mělo ukazovat pomocí stroboskopu na káblech zda tam jde proud či nikoliv dle blikání se mi zdá. Ale kdyžtak mě opravte

18.3.08, 21:53
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 31 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další