Autor |
Zpráva |
Evžen
|
Dyno píše: Radši zkontroluj předstih a kladívko,nikdy nevíš. A když tam jde benzín a aji jiskru máš,tak kde může být chyba.
právě že nevím...začínám uvažovat nad nějakou mechanickou poruchou motoru...ale kompresní tlak tam je,benzin a jiskra taky,,,předstih seřízený.....já už nevim co stim......toto šecko začalo tim že mi došel benzin....pak už hotovo
_________________ škoda 120 GLS
|
17.3.08, 19:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Podle mě máš chybu buď v těch kabelech nebo v karbu. Rozeber to všechno ještě jednou a snad na to přijdeš
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
17.3.08, 19:20 |
|
|
Evžen
|
Šemik píše: Podle mě máš chybu buď v těch kabelech nebo v karbu. Rozeber to všechno ještě jednou a snad na to přijdeš
no jo....budu asi muset....nic mi ani jiného nezbývá .....
|
17.3.08, 19:35 |
|
|
Dyno
|
A nebo se podívej jestli to všechno dáváš dobře ZPĚT. Pak se dostaneš od došlého benzínu
k takové fatal error.
_________________ Škoda 105 (motor 120;136)
|
17.3.08, 22:38 |
|
|
Pajas
|
A přes kvalt nebo na roztažení ti to chytne??
|
17.3.08, 23:06 |
|
|
fatal
rejpal
|
Evžen píše: ...toto šecko začalo tim že mi došel benzin....pak už hotovo Tak to musí být něco s palivem, ucpaná tryska, ucpaný filtr na karbu, ucpaný filtr u palivové pumpy, ucpaná trubka, ucpaný jehlový ventil, prostě něco takového. Benzín ti do karbu jde? Zkoušels jiný karb? Dyno píše: ...Pak se dostaneš od došlého benzínu k takové fatal error.
Mám si to brát osobně?
|
18.3.08, 08:06 |
|
|
Evžen
|
no jak řikam....karbec kompletně vyčistěný,benzín tam jde,šecky trysky hadičky sou plně průchozí...dnes zkusim ale jiny karbec....a taky zkusim jak sou načasované ventily a jestli se tam něco nerozhodilo
|
18.3.08, 14:14 |
|
|
Evžen
|
Pajas píše: A přes kvalt nebo na roztažení ti to chytne??
ani ťuk ....zkoušeli jsme to na dvojku,motor točil podle otačkoměru 2500ot/min a ani to neškytlo
|
18.3.08, 14:17 |
|
|
fatal
rejpal
|
Evžen píše: ...zkoušeli jsme to na dvojku,motor točil podle otačkoměru 2500ot/min a ani to neškytlo
To snad není možné... Když je benzín a jiskra, tak to alespoň střelí do výfuku nebo do sání, nebo to na chvilku blafne... Ten benzín máš ověřený, že jde až do karbu do plovákové komory? Točí se ti rozdělovač při otáčení motorem? Máš palec v pořádku? Máš kondenzátor v pořádku? Hází svíčky jiskru? Máš 12V na ventilu voloběhu? Točí se motor lehce nebo těžce? Nevzlíná benzín z karburátoru? Nejsou svíčky uchlastané?
Možná se ptám na něco, co už jsi zkoušel, nečetl jsem to tu podrobně, tak jsem nastřílel co mě napadlo...
|
18.3.08, 14:26 |
|
|
Evžen
|
fatal píše: Evžen píše: ...zkoušeli jsme to na dvojku,motor točil podle otačkoměru 2500ot/min a ani to neškytlo To snad není možné... Když je benzín a jiskra, tak to alespoň střelí do výfuku nebo do sání, nebo to na chvilku blafne... Ten benzín máš ověřený, že jde až do karbu do plovákové komory? Točí se ti rozdělovač při otáčení motorem? Máš palec v pořádku? Máš kondenzátor v pořádku? Hází svíčky jiskru? Máš 12V na ventilu voloběhu? Točí se motor lehce nebo těžce? Nevzlíná benzín z karburátoru? Nejsou svíčky uchlastané? Možná se ptám na něco, co už jsi zkoušel, nečetl jsem to tu podrobně, tak jsem nastřílel co mě napadlo...
jo nastřílel jsi téměř všechno co jsem už zkoušel ....benzin tam de...otázky jak s ním motor nakládá...jestli nezačli blbě otvírat ventily dnes budu zjišťovat,,,,,,jinač ohledně elektriky sem zkoušel zaměnit díly za jiné a nic...musim to nějak všecko znovu projít
|
18.3.08, 15:02 |
|
|
Pajas
|
Ten drát ke karbecu zkus není spínačka nějaká blbá??Proměř to měřákem. Co palec ten je dobrý??Víčko není prasklé?Zkus si na karbecu udělat okýnko vyvrtej díru a zakri to sklíčkem uvidíš kolik je tam benálu
|
18.3.08, 19:37 |
|
|
Šemik
|
Pajas píše: Ten drát ke karbecu zkus není spínačka nějaká blbá??Proměř to měřákem. Co palec ten je dobrý??Víčko není prasklé?Zkus si na karbecu udělat okýnko vyvrtej díru a zakri to sklíčkem uvidíš kolik je tam benálu
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
18.3.08, 19:58 |
|
|
wordy
|
treba nastavit,ventyly,zapalovanie,a karburátor.skoda motor musy skocit na prvé,ked je dobre nastavené vsetko.pozri aj na Vn kabely,ci sú dené podla poradia
_________________ Favorit 136 LX LPG
|
18.3.08, 20:04 |
|
|
Evžen
|
děkuji všem za rady......dnes jsem prošel předstih a ventily...všecko je seřízené přesně....ale byl jsem tázán jestli jsem zkusil jiný benzin....takže zitra zkusim jiny benzin protože od té doby co jsem ho tam nalil tak to nejede..prej se to už hoodně lidem stalo..v nádrži jsou tak 4 litry naturalu co sem tam koupil když mě došel ten benzin
|
18.3.08, 20:15 |
|
|
Pajas
|
To je taky možné zkus vydělat hadičku z nádrže a hodit ju třeba do PET flašky s benálem. Pak napiš jak jsi dopadl. Samozřejmě docupuj ACE pumpou až půjde páčka lehce ovládat... Jo ted to nevím přesně když točíš s motorem tak by ti to mělo ukazovat pomocí stroboskopu na káblech zda tam jde proud či nikoliv dle blikání se mi zdá. Ale kdyžtak mě opravte
|
18.3.08, 21:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|