|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
škodař
|
já mám na sedru taky divej volnoběh strašně vyskej ten motor skoro ani nejel vynechával tam sem tam dal rozdělovač ze 130ky seřídil předstih motor táhne jak drak akorát má strašně vysokej volnoběh a žere jak už tady jednou zmiňovaný raketoplán sice sním jezdím kros na polňačkách ale když do 120ky nalejete 5litrů a a ani né po 30ti kilometrech jste NA suchu tak je to docela divný
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
26.3.08, 20:32 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
škodař píše: já mám na sedru taky divej volnoběh strašně vyskej ten motor skoro ani nejel vynechával tam sem tam dal rozdělovač ze 130ky seřídil předstih motor táhne jak drak akorát má strašně vysokej volnoběh a žere jak už tady jednou zmiňovaný raketoplán sice sním jezdím kros na polňačkách ale když do 120ky nalejete 5litrů a a ani né po 30ti kilometrech jste NA suchu tak je to docela divný
Vubec ne... 16L spotreby jsem se 130kou mel pri "normalnim" jezdeni po meste.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
26.3.08, 20:43 |
|
|
Martin
|
Nečetl jsem celé téma, tak možná budu někoho opakovat. Zkus se podívat na klapky, nastavení je v Andrtovi, stačí k tomu úchylkoměr s držákem a těch 9mm nebo kolik od kraje doměříš šuplerou.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
26.3.08, 20:44 |
|
|
hagios
|
Ja tipujem falošný vzduch. Daj trošku tmelu na tesnenie pod karbec z jednej aj druhej strany a vyskúšaj. A skontroluj či si dal všetko vnútri tak, ako má byť.
|
26.3.08, 22:39 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
hagios píše: Ja tipujem falošný vzduch. Daj trošku tmelu na tesnenie pod karbec z jednej aj druhej strany a vyskúšaj. A skontroluj či si dal všetko vnútri tak, ako má byť.
Dole kdyzby to tahalo vzduch tak by to spise zdechalo
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
26.3.08, 22:47 |
|
|
ferrari
|
Páni, a nemáte nejak poškodenú prírubu sýtiča (pod samotným sýtičom)...žeby išiel sýtič aj keď je vypnutý...ale to je len teoretická úvaha...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
5.4.08, 19:44 |
|
|
|