Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 10.11.24, 12:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 220 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další
 teflonový přípravek do motorového oleje 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
ještě jsem jirko zapoměl když na měrce nic nemáš tak okometricky odvodíš tak víš co, takové oko nemáš, miloš

1.5.07, 20:39
Pspvek Reklama

Příspěvek 
co mi řeknete k výrobku MILITEC :?:

Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450

1.5.07, 21:26
Dezertér

Příspěvek 
A nemyslis Milotec ????

Táta ho dal kdysi do Fáva a samozřejmě že nic nezpozoruješ...ale novému majiteli to jede porad bez chyb...nepapá olej a benzínu taky moc nedá...má to i spousta známejch a nikdo nic nerikal...spis ze se časem motor jakoby uklidnil...i když měl najeto spoustu kilometrů...se to projevý až za x tisic mozná desítek tisíc km...

To vim já...no

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

1.5.07, 21:33
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Martin 007 píše:
A nemyslis Milotec ????

Táta ho dal kdysi do Fáva a samozřejmě že nic nezpozoruješ...ale novému majiteli to jede porad bez chyb...nepapá olej a benzínu taky moc nedá...má to i spousta známejch a nikdo nic nerikal...spis ze se časem motor jakoby uklidnil...i když měl najeto spoustu kilometrů...se to projevý až za x tisic mozná desítek tisíc km...

To vim já...no

Milotec dělá plasty na škodovky, Militec je přísada do motoru

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

1.5.07, 21:38
Dezertér

Příspěvek 
A tak to potom jo...

Děkuji za upozornění... 8) 8) 8)

Škoda 743 Forever Team
Člen klubu ostrých motorů TW

1.5.07, 21:39

Příspěvek 
Myslím že to byl XERAMIC nebo tak nějak se to jmenovalo

2.5.07, 09:11
Mistr mechanik

Příspěvek 
jindra píše:
co mi řeknete k výrobku MILITEC :?:

a složení toho přípravku je co, nějaké kovy, PTFE, keramika a kde se to prodává miloš

2.5.07, 17:00
Moderátor

Příspěvek 
Militec je olej s chlórovými sloučeninami...

2.5.07, 17:07

Příspěvek 
Bojovat proti nabozenstvu je zytocne. Kto chce kam ...

2.5.07, 19:08
Mistr mechanik

Příspěvek 
Jiří Čech píše:
Militec je olej s chlórovými sloučeninami...

jirko a co to umí v motoru a kde se to prodává miloš

2.5.07, 19:28
Moderátor

Příspěvek 
Přečti si moje články o přísadách...

2.5.07, 19:31
Mistr mechanik

Příspěvek 
Jiří Čech píše:
Přečti si moje články o přísadách...

dík jirko v neděli si na to udělám čas miloš

2.5.07, 20:06

Příspěvek 
Jen tak mimochodem abych nezakládal nový téma. Dnes přijel pán že si nechal někde vyměnit olej Castrol (5W40) podle zabedněných hlav a čelního štítku syntetiku, jenže na zadní etiketě už bylo napsaný že se jedná o vysoce kvalitní olej pro benzinové a dieselové motory 5W40 ale o tom že to je syntetika už nebyla ani zmíňka, načež potřeboval litr na dolití takže koupil v prodejně podle předchozí čelní etikety olej 5W40 sintetický jen v jiném obalu, dle prodavače s tím že se jedná o jeden a ten samý jen v jiném obalu, u kterýho bylo i na zadní etiketě napsaný že se jedná o syntetický olej. A co se stane když slejete minerál s syntetikou? Olej se srazí. Po týdnu ježdění mu bylo divný že motor po ránu čím dál víc klepe, pak se dospělo k tomuto závěru - smíchání olejů od jedné značky ale dvou odlišných složení, po výměně za opět Castrol 5W40 Mineral vše v pořádku po cca 15km. Takže pokud je trvale někdo přesvědčen že 10W40 nebo 10W30 je jednoznačně polosyntetika a 5W40 a jim podobné že je plná syntetika tak je na velkém omylu a je potřeba študovat zadní popis oleje, nedávat jen na čelní etiketu a její klamající zákazníky. Toto označení (5W40 atd) označuje pouze vyskozitu oleje (čerpatelnost) a nemá nic společného s tím zda je to minerál nebo syntetika!!!!!!!!!!

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

Naposledy upravil Kristensen dne 2.5.07, 20:43, celkově upraveno 1

2.5.07, 20:08
Hliník navždy.

Příspěvek 
A jeje, uz se to zas rozjizdi Obrázek :D

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

2.5.07, 20:08
Moderátor

Příspěvek 
Kristensen píše:
Jen tak mimochodem abych nezakládal nový téma. Dnes přijel pán že si nechal někde vyměnit olej Castrol (5W30) podle zabedněných hlav a čelního štítku syntetiku, jenže na zadní etiketě už bylo napsaný že se jedná o vysoce kvalitní olej pro benzinové a dieselové motory 5W30 ale o tom že to je syntetika už nebyla ani zmíňka, načež potřeboval litr na dolití takže koupil v prodejně podle předchozí čelní etikety olej 5W30 sintetický jen v jiném obalu, dle prodavače s tím že se jedná o jeden a ten samý jen v jiném obalu, u kterýho bylo i na zadní etiketě napsaný že se jedná o syntetický olej. A co se stane když slejete minerál s syntetikou? Olej se srazí. Po týdnu ježdění mu bylo divný že motor po ránu čím dál víc klepe, pak se dospělo k tomuto závěru - smíchání olejů od jedné značky ale dvou odlišných složení, po výměně za opět Castrol 5W30 Mineral vše v pořádku po cca 15km. Takže pokud je trvale někdo přesvědčen že 10W40 nebo 10W30 je jednoznačně polosyntetika a 5W30 a jim podobné že je plná syntetika tak je na velkém omylu a je potřeba študovat zadní popis oleje, nedávat jen na čelní etiketu a její klamající zákazníky. Toto označení (5W30 atd) označuje pouze vyskozitu oleje (čerpatelnost) a nemá nic společného s tím zda je to minerál nebo syntetika!!!!!!!!!!

Oleje se srazí??? Minerál a 5W-30?

2.5.07, 20:13
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 220 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  Další