teflonový přípravek do motorového oleje
Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ještě jsem jirko zapoměl když na měrce nic nemáš tak okometricky odvodíš tak víš co, takové oko nemáš, miloš
|
1.5.07, 20:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
jindra
|
co mi řeknete k výrobku MILITEC
_________________ ŠKODA octavia => ŠKODA octavia super => ŠKODA 110L => ŠKODA 105L =>ŠKODA 120LS
=>ŠKODA 125L šedá r.v. 1989
Škoda 742 Forever Team
Ford Focus - 1,8 TDDi - 66kW - 1/2001 - Hatchback - Gold http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?t=9450
|
1.5.07, 21:26 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
A nemyslis Milotec ????
Táta ho dal kdysi do Fáva a samozřejmě že nic nezpozoruješ...ale novému majiteli to jede porad bez chyb...nepapá olej a benzínu taky moc nedá...má to i spousta známejch a nikdo nic nerikal...spis ze se časem motor jakoby uklidnil...i když měl najeto spoustu kilometrů...se to projevý až za x tisic mozná desítek tisíc km...
To vim já...no
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
1.5.07, 21:33 |
|
|
Kristensen
|
Martin 007 píše: A nemyslis Milotec ????
Táta ho dal kdysi do Fáva a samozřejmě že nic nezpozoruješ...ale novému majiteli to jede porad bez chyb...nepapá olej a benzínu taky moc nedá...má to i spousta známejch a nikdo nic nerikal...spis ze se časem motor jakoby uklidnil...i když měl najeto spoustu kilometrů...se to projevý až za x tisic mozná desítek tisíc km...
To vim já...no
Milotec dělá plasty na škodovky, Militec je přísada do motoru
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.5.07, 21:38 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
A tak to potom jo...
Děkuji za upozornění...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
1.5.07, 21:39 |
|
|
balrog
|
Myslím že to byl XERAMIC nebo tak nějak se to jmenovalo
|
2.5.07, 09:11 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jindra píše: co mi řeknete k výrobku MILITEC
a složení toho přípravku je co, nějaké kovy, PTFE, keramika a kde se to prodává miloš
|
2.5.07, 17:00 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Militec je olej s chlórovými sloučeninami...
_________________ J.
|
2.5.07, 17:07 |
|
|
Peter50kw
|
Bojovat proti nabozenstvu je zytocne. Kto chce kam ...
|
2.5.07, 19:08 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jiří Čech píše: Militec je olej s chlórovými sloučeninami...
jirko a co to umí v motoru a kde se to prodává miloš
|
2.5.07, 19:28 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Přečti si moje články o přísadách...
_________________ J.
|
2.5.07, 19:31 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Jiří Čech píše: Přečti si moje články o přísadách...
dík jirko v neděli si na to udělám čas miloš
|
2.5.07, 20:06 |
|
|
Kristensen
|
Jen tak mimochodem abych nezakládal nový téma. Dnes přijel pán že si nechal někde vyměnit olej Castrol (5W40) podle zabedněných hlav a čelního štítku syntetiku, jenže na zadní etiketě už bylo napsaný že se jedná o vysoce kvalitní olej pro benzinové a dieselové motory 5W40 ale o tom že to je syntetika už nebyla ani zmíňka, načež potřeboval litr na dolití takže koupil v prodejně podle předchozí čelní etikety olej 5W40 sintetický jen v jiném obalu, dle prodavače s tím že se jedná o jeden a ten samý jen v jiném obalu, u kterýho bylo i na zadní etiketě napsaný že se jedná o syntetický olej. A co se stane když slejete minerál s syntetikou? Olej se srazí. Po týdnu ježdění mu bylo divný že motor po ránu čím dál víc klepe, pak se dospělo k tomuto závěru - smíchání olejů od jedné značky ale dvou odlišných složení, po výměně za opět Castrol 5W40 Mineral vše v pořádku po cca 15km. Takže pokud je trvale někdo přesvědčen že 10W40 nebo 10W30 je jednoznačně polosyntetika a 5W40 a jim podobné že je plná syntetika tak je na velkém omylu a je potřeba študovat zadní popis oleje, nedávat jen na čelní etiketu a její klamající zákazníky. Toto označení (5W40 atd) označuje pouze vyskozitu oleje (čerpatelnost) a nemá nic společného s tím zda je to minerál nebo syntetika!!!!!!!!!!
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
Naposledy upravil Kristensen dne 2.5.07, 20:43, celkově upraveno 1
|
2.5.07, 20:08 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
A jeje, uz se to zas rozjizdi
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
2.5.07, 20:08 |
|
|
Jiří Čech
Moderátor
|
Kristensen píše: Jen tak mimochodem abych nezakládal nový téma. Dnes přijel pán že si nechal někde vyměnit olej Castrol (5W30) podle zabedněných hlav a čelního štítku syntetiku, jenže na zadní etiketě už bylo napsaný že se jedná o vysoce kvalitní olej pro benzinové a dieselové motory 5W30 ale o tom že to je syntetika už nebyla ani zmíňka, načež potřeboval litr na dolití takže koupil v prodejně podle předchozí čelní etikety olej 5W30 sintetický jen v jiném obalu, dle prodavače s tím že se jedná o jeden a ten samý jen v jiném obalu, u kterýho bylo i na zadní etiketě napsaný že se jedná o syntetický olej. A co se stane když slejete minerál s syntetikou? Olej se srazí. Po týdnu ježdění mu bylo divný že motor po ránu čím dál víc klepe, pak se dospělo k tomuto závěru - smíchání olejů od jedné značky ale dvou odlišných složení, po výměně za opět Castrol 5W30 Mineral vše v pořádku po cca 15km. Takže pokud je trvale někdo přesvědčen že 10W40 nebo 10W30 je jednoznačně polosyntetika a 5W30 a jim podobné že je plná syntetika tak je na velkém omylu a je potřeba študovat zadní popis oleje, nedávat jen na čelní etiketu a její klamající zákazníky. Toto označení (5W30 atd) označuje pouze vyskozitu oleje (čerpatelnost) a nemá nic společného s tím zda je to minerál nebo syntetika!!!!!!!!!!
Oleje se srazí??? Minerál a 5W-30?
_________________ J.
|
2.5.07, 20:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|