Autor |
Zpráva |
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: Škoda Favorit 135L
bude problem v zapojeni tech ostatnich kabelu
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
31.12.11, 16:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Capricorn
|
Lamači psal jsi... Lamač píše: tak ten ecotronic to má dlhšie z dôvodu že je na takej podložke aby bol inak otočený,resp. že diera so závitom je opačne natočená...ale inak bmm,mpi tam použiť môžeš... a také... Lamač píše: Snímač na skúšku použi akýkoľvek,bud z fáva BMM,alebo z feldy MPI,koncovky sú také isté ..z toho se dá odvodit že to z tvé strany bylo myšleno tak že BMM/MPI je záměnný s tím pro Ecotronic a že to máš vyzkoušené. Pokud ne pak jsi to neměl psát.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
31.12.11, 16:44 |
|
|
Lamač
|
a krozak zase tvrdí že má obidve čidlá aj s nejakou redukciou...Odporučil som mu ich iba skúšku.Som zvedavý,či sa to podarí sfunkčniť a ak ano tak nech skúsi aj bmm/mpi
krozaku aké káble tam ešte máš na indučku? tak ten zelený si dal na 1čku čierny by mal byť 15ka žltý ak je otáčkomer daj na jedničku nič iné už na indučku teoreticky nemá ísť tie biely káblik na tej šrube ide asi iba na kostru svetiel-uvažujem podľa fotky a druhý je iba kostra z RJ A teraz otázky: Aké zbylé káble si ešte odpojil?Skús to štartovať dlhšie,môže sa stať že si mal prechlastaný motor z tých častých štartov... Aké si tam mal pri Led teste čidlo? V ktorej diere si ho mal?
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
31.12.11, 16:57 |
|
|
michalkatka
|
Krozak píše: Tak sem to zkusil zapojit jak ste říkali že 1 je kostra 15 proud, myslíš indučku áno 1 je v podstate kostra (mínus) ale na kostru to pripojiť nesmieš ... (to je iba funkcia indikčnej cievky) ak to má fungovať indučka musí dosávať mínusové impulzy od RJ. ( aj v prípade klasického karburátora od ETZ)... palivo sa nemá ako zaseknúť, v karburátore (aj ecotroniku) je strhávané prúdom vzduchu a podtlakom, dôležité je aby sa naplnila plaváková komora. ale k tej elektrike... odpoj VN kábel od rozdeľovača, ten čo ide s indučky, prilož ho niekde cca 1cm od kostry a pomocník nech zaštartuje, musí skákať jasná modrobiela iskra... s číslo toho snímača na prevodovke si skontroloval 004165008
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
31.12.11, 17:02 |
|
|
Krozak
|
ne, žádny jsem neobjednával z netu jen že mám obě dvě jak jsou na netu. Ještě tam mám jen dva černý a dva bíli kabely což nevím k čemu jsou. A z 1 mám odvoděnej jeden na kostru, hned vedle indučky je zapojenej. Ne číslo jsem nekontroloval protže dnes mi asi před 4 hodinama chytlo ale nesvítí nic, ani kontrolky nic nesvítí takže asi bude chyba vtěch kabelech co tam ještě mají být zapojené. takže asi nejspíš budou zkratovaný, porušený a proto se ztrácel proud a nedalo mi to jiskru. ale duležitý že mi chytil i dyž bežel na 3 hrnce ale to muže být špatná svíčka kdo ví.
|
31.12.11, 23:46 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
cernej a 2 bile kde? nekde pobliz toho cidla na prevodovce? to je lambda sonda ta musi bejt zapojena taky
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
31.12.11, 23:48 |
|
|
Krozak
|
Tak mě teď napadlo když sem to nějak skomoleně zapojil. Je tu někdo prosim kdo by dokazal popsat zapojení aby mi to jelo? jako dejme tomu mám u indučky co sem ted před pulnocí rozdělal "žlutý, černý, zelený kabel. indučku jsem odpojil. Tak co by mělo být a kde? podle mě by černej kabel měl být zapojenej na 15, žlutý na 1 a zeleny nevim zeleny taky na 1? světla si potom mužu zapojit zvlášť jen bych si přál abych to měl nějak zapojený a davalo to smysl.
|
1.1.12, 01:04 |
|
|
Krozak
|
ee a ty kabliky, nevedou k převodovce. čouhaj mi u indučky jakoby ze směru světel. Zkusim rozsvitit světla když nepujdou tak to budou asi světelný světla ale blinkry a brzdový+ spátečka mi svítí ale mlhovky no celej předek mi nesvítí je to možný že by to byli oni?
|
1.1.12, 01:05 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
jo presne tak cernej na 15, zelenej na 1 a zlutej zatim nezapojuj, pokud to nepojede nebo pojede skus ji pridat k te 1 kostru (ocko) nechej pod sroubem
jo je to mozne bilej a cernej asi bude k mlhovce a druhej bilej asi k te druhe mlhovce
|
1.1.12, 01:07 |
|
|
Krozak
|
Oki dobře zkusím to. Ten žlutej je ale pokud vím prý otáčkoměr tak aby mi to pak funguvalo až to zapojim. snad mi to už konečně pojede
|
1.1.12, 01:24 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
kdyz nastartujes bez zluteho bude to v pohode je to otackomer ktery zapojis dodatecne na kontakt 1
|
1.1.12, 01:31 |
|
|
Krozak
|
Dobře tak jdu na to za par minut napíšu co to dělalo.
|
1.1.12, 01:46 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
ser na to je Novej rok ma se chlastat ne vrtat v aute
|
1.1.12, 01:49 |
|
|
Krozak
|
víš, nemám skym chlastat.. nic jinyho krom auta asi fakt nemám
|
1.1.12, 02:31 |
|
|
PJDefort
|
tak jak si dopad? už to šlape? čtu tady něco, že už motor běžel...takže nějakej úspěch konečně?
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
|
1.1.12, 10:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|