Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 05:28

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Kedy meniť olej ? 
Autor Zpráva
Hluchoň

Příspěvek 
a jak jsi postupoval, co ?

24.5.08, 12:53
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
boxer dycky žere víc oleje :wink:

24.5.08, 12:54
Profil ICQ

Příspěvek 
At si zere, hlavne aby nehodil rucnik do ringu :D

24.5.08, 23:20

Příspěvek 
Hura! Dalsi kousek do skladacky. Napsal jsem do Hrnce, tedy, vlastne Castrolu a oni mi odpovedeli. Tim se mnohe vysvetluje 8) :

Hi Josef,

Thank you for your recent email enquiry.

The Magnatec Professional 10W30 oil is a trade-style product available in 20L drums and larger packs and so isn't something that you're likely to find in most retail outlets.

As you mentioned it is possible to top-up the above oil with the Castrol Magnatec 10W40 product, both of these products are semi-synthetics and are compatible with one another.

If you have any further enquiries please contact the Technical Helpline on 1300 557 998, Mon - Fri, 8.30am - 5.00pm.

Thanks again for you query.

Regards,

Dimitrius Papaconstantinou
Product Applications & Projects
Castrol Lubricants

26.5.08, 14:15
Hluchoň

Příspěvek 
super... a to jsi psal snad na centárlu , že ti psali anglicky, ne? :lol: :lol: to nemají český zastoupení ? Já tuhle psal do omv a šlo to v češtině :)

26.5.08, 18:29
Profil ICQ

Příspěvek 
pepa_u píše:
Hura! Dalsi kousek do skladacky. Napsal jsem do Hrnce, tedy, vlastne Castrolu a oni mi odpovedeli. Tim se mnohe vysvetluje 8) :

Hi Josef,

Thank you for your recent email enquiry.

The Magnatec Professional 10W30 oil is a trade-style product available in 20L drums and larger packs and so isn't something that you're likely to find in most retail outlets.

As you mentioned it is possible to top-up the above oil with the Castrol Magnatec 10W40 product, both of these products are semi-synthetics and are compatible with one another.

If you have any further enquiries please contact the Technical Helpline on 1300 557 998, Mon - Fri, 8.30am - 5.00pm.

Thanks again for you query.

Regards,

Dimitrius Papaconstantinou
Product Applications & Projects
Castrol Lubricants

Byl by jsi laskav a přeložil to pro takové idioty jako jsem já? Děkuji :lol:

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

26.5.08, 20:17
Hluchoň

Příspěvek 
píšou tam, že tu 10W30 maj jen v sudech a že tam může 10W40 dolejt, protože jsou oba polosyntetický a kompatibilní... no to co je naspaný o fous vejš, jen anglicky a s podpisem někoho z Castrolu

26.5.08, 20:40
Profil ICQ

Příspěvek 
Presne tak. Vit ma 100% pravdu - co se oleje tyce i prekladu :) . Ja jsem od prirody neduverivy clovek, tak jsem si to radeji overoval na vice mistech. Jen jeste doplnujici informaci, ktera leccos osvetli: Jsme ted zrovna v Sydney (vcetne auta, prekvapive :D ), takze jsem psal na australske zastoupeni Castrolu. Ten proklaty Magnatec 10W30 prodavaji snad jenom tady a jeste v Malajsii.

Jinak, z jineho soudku: uz jsem tu videl nekolik Skodovek v provozu! A to nejenom sluzebni Octavii meho kamose, co tady rozjizdi od lonska prodej! Tak doufejme, ze jim to pujde dobre.

27.5.08, 02:06
Hluchoň

Příspěvek 
aha... no tak příomnost v Sydney se opravdu předpokládá špatně :)

27.5.08, 06:23
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3