Autor |
Zpráva |
florisimo
|
Ondras83 píše: fatal píše: florisimo píše: Já bych to vyzkoušel, ale já jedím na plyn Někteří by zkoušeli každou blbost... Natáhni si z motoru ze sání hadici do kabiny a dej si na oběd fazole, při následující jízdě pocítíš ztišení chodu motoru, zvýšení výkonu, snížení spotřeby, a mimo jiné nasereš Horsta Fuchse, protože z toho zlepšováku prd dostane. do lpg to de taky...kluci vy mě nevěříte, ale je to fakt znát....transitu se zmenšila i spotřeba....přišel s tim jeden mechanik ke strejcoj do krámu, tak to schválně vyzkoušel (strejcův transit jezdí za 12 litrů) no a ten motor se prostě zbavil takovýho toho klasickýho dísláckýho klepání, v oktávce se snížila spotřeba o 0,7 a motor taky přestal výrazněji klepat, do plynu to de prej taky, ale já to tam nedávám....já to ale řikám z vlatsní zkušenosti, ne že na netu psali ...nespím s nočníkem u postele
tak to by mě teda zajímalo, jak to jde dát do toho plynu
_________________ Škoda forman 135,5LS r.v.92 pohon LPG
|
21.5.08, 19:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
florisimo píše: Ondras83 píše: fatal píše: florisimo píše: Já bych to vyzkoušel, ale já jedím na plyn Někteří by zkoušeli každou blbost... Natáhni si z motoru ze sání hadici do kabiny a dej si na oběd fazole, při následující jízdě pocítíš ztišení chodu motoru, zvýšení výkonu, snížení spotřeby, a mimo jiné nasereš Horsta Fuchse, protože z toho zlepšováku prd dostane. do lpg to de taky...kluci vy mě nevěříte, ale je to fakt znát....transitu se zmenšila i spotřeba....přišel s tim jeden mechanik ke strejcoj do krámu, tak to schválně vyzkoušel (strejcův transit jezdí za 12 litrů) no a ten motor se prostě zbavil takovýho toho klasickýho dísláckýho klepání, v oktávce se snížila spotřeba o 0,7 a motor taky přestal výrazněji klepat, do plynu to de prej taky, ale já to tam nedávám....já to ale řikám z vlatsní zkušenosti, ne že na netu psali ...nespím s nočníkem u postele tak to by mě teda zajímalo, jak to jde dát do toho plynu
udajně se to dá do tý kuličky (řikám údajně, nedávám to tam) no a pak se prostě natankuje
já to nikomu nenutim, ale jen řikám postřehy z praxe a ne jedna paní povídala....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
21.5.08, 19:45 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
já nad tím dumal taky pak jsem ty prášky sypal do filtru jak je LPG ventil, , spotřeba super když jsem jezdil fakt masakr 3 litry a eko klídek 2.1 litru, to se mi zrovna líbila čerpadlířka LPG no nebylo možno nádrž vyhezdit a dostat se kní už je to jedno je tam čerpadlář a ten se mi nelíbí miloš
|
21.5.08, 20:11 |
|
|
Ondras83
|
slovacek.milos píše: :evil: já nad tím dumal taky pak jsem ty prášky sypal do filtru jak je LPG ventil, , spotřeba super když jsem jezdil fakt masakr 3 litry a eko klídek 2.1 litru, to se mi zrovna líbila čerpadlířka LPG no nebylo možno nádrž vyhezdit a dostat se kní už je to jedno je tam čerpadlář a ten se mi nelíbí miloš
prdel prdel co...... :D:D:D:D:D:D
|
21.5.08, 20:37 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
|
21.5.08, 21:04 |
|
|
Ondras83
|
mě nenaserete....já vim svý a to mi stačí ....
|
21.5.08, 21:24 |
|
|
Gemini
|
za sociku boli take tablety, zvisovali oktany, bol to naftalin s niecim...... kupte si radsej Octane booster, co je vlastne iba toluen, aceton a metanol a podobne dobroty
Do It Yourself - I do it my way !!!
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
22.5.08, 06:16 |
|
|
fatal
rejpal
|
Nezvětšuje oktanové číslo i líh? Nebo si to s něčím pletu?
|
22.5.08, 06:23 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
fatal píše: Nezvětšuje oktanové číslo i líh? Nebo si to s něčím pletu? myslím, že máš pravdu, ale co s ním, že jo
|
22.5.08, 07:03 |
|
|
fatal
rejpal
|
Vít píše: myslím, že máš pravdu, ale co s ním, že jo
Přejmenovat na Octane Super Hyper Mega Booster a prodat třeba Geminimu?
|
22.5.08, 07:14 |
|
|
Šemik
|
Na zvýšení OČ je dobrý i benzen
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
22.5.08, 08:46 |
|
|
fatal
rejpal
|
By člověk neřekl, co udělá jedno změněné písmenko...
|
22.5.08, 09:14 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Šemik píše: Na zvýšení OČ je dobrý i benzen a to se dá někde sehnat ? co já si pamatuju matně z hodin chemie (minimálně 7let dozadu), tak je to rakovinotvorný sajrajt
|
22.5.08, 10:29 |
|
|
florisimo
|
slovacek.milos píše: :evil: já nad tím dumal taky pak jsem ty prášky sypal do filtru jak je LPG ventil, , spotřeba super když jsem jezdil fakt masakr 3 litry a eko klídek 2.1 litru, to se mi zrovna líbila čerpadlířka LPG no nebylo možno nádrž vyhezdit a dostat se kní už je to jedno je tam čerpadlář a ten se mi nelíbí miloš
mě se čerpadlářka právě že nelíbí, njn, co čekat když člověk tankuje plyn v JZD
|
22.5.08, 10:34 |
|
|
florisimo
|
Ondras83 píše: mě nenaserete....já vim svý a to mi stačí ....
Ty to fakt kupuješ ty prášky za ty těžký prachy 500Kč balení?
|
22.5.08, 10:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|