bitmap píše:
Je uplne jedno z ceho das rozdelovac, at je to 105, 120, 136 nebo 136x, pokud mas upraveny motor, vsechny ti poslouzi jen jako polotovar.
Co se tyce predstihu, tak cim vyssi mas tlak ve valci (kompresni pomer, vysoke otacky s dlouhou vackou atd.), tak tim nizsi predstih nad zakladni potrebujes.
Jak uz jsem psal, ja mam rozsah odstredive regulace na mem rozdelovaci polovicni proti rozdelovaci na 136x, ktery uz je uz i v serii polovicni proti rozdelovaci na obyc. 136 a zda se, ze to bude chtit jeste min.
Zadna obecna rada jak to nastavit neexistuje, snad jen, ze pokud neznas teorii a presne nevis co mas delat, tak se do toho radsi nepoustej, protoze toho muzes vic zkazit nez vylepsit.
Njn, takže inými slovami iba vyskúšať...ono, KP mám tesne-tesne nad úrovňou 136ky, vačka je 254/254; karbec EDSR 120 22/23 takže to zas nie je nejaká veľká úprava...lebo musím povedať, že ma zaujali príspevky kolegov, kde ospevovali rozdeľovač zo 105ky...ja som ho osadil a nič zásadné som nepocítil...a tak to asik bude aj s tým bezkontaktným z Fava 135...