|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
detonovani pri akceleraci
Autor |
Zpráva |
chemer
Moderátor
|
Kachnis píše: nastartuj, zvys na teplym motoru otacky na 3000 rpm a pootacej rozdelovacem tak,aby se otacky motoru jeste mirne zvysily,ale aby motor jeste "nepalil" ..pokud nejsi hluchy,nastavis to tak, ze to pojede paradne..
To taky zkusim
|
16.6.09, 11:21 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
pajavlk
|
Felda střílí do výfuku
Zdravím vás. Co mi poradíte na to, když vám řeknu, že mě začala střílet do výfuku Felda BMM? Je to LPG a dělá to hlavně na benzín a hlavně za tepla. Na benzín to taky trochu škube. Nerozumim uplně přesně tomu systému, který Felda má na řízení motoru, ale vím, že si předstih nařizuje sama, takže ten si já nenastavím. Myslím si, že by to mohlo být předstihem, ale teď je otázka, co se musí ve Feldě udělat, aby ten předstih štelovala dobře. Vím že to má společného něco se škrtící klapkou, ale jak to funguje dohromady nevím...
_________________ Škoda Felicia 136 B, LPG
r.v. 1995
|
20.6.09, 11:22 |
|
|
michalkatka
|
Re: Felda střílí do výfuku
pajavlk píše: Zdravím vás. Co mi poradíte na to, když vám řeknu, že mě začala střílet do výfuku Felda BMM? Je to LPG a dělá to hlavně na benzín a hlavně za tepla. Na benzín to taky trochu škube. Nerozumim uplně přesně tomu systému, který Felda má na řízení motoru, ale vím, že si předstih nařizuje sama, takže ten si já nenastavím. Myslím si, že by to mohlo být předstihem, ale teď je otázka, co se musí ve Feldě udělat, aby ten předstih štelovala dobře. Vím že to má společného něco se škrtící klapkou, ale jak to funguje dohromady nevím...
strielanie vo výfucku je nedokonalé spaľovanie, takže sviečky - VN,
prevádzka na LPG odpáli lambádu takže by som to typoval na jedno s toho...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
20.6.09, 14:13 |
|
|
pajavlk
|
Na svíčky kouknu a na kabely taky. Ikdyž svíčky jsou poměrně nové. Zkusím zajet na diagnostiku, jestli je lambda OK, stejně se tam chystám už dlouho. Občas mi to nechce jet a dost mě to obtěžuje... Dík za všechny rady.
_________________ Škoda Felicia 136 B, LPG
r.v. 1995
|
20.6.09, 18:36 |
|
|
|