Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 10.11.24, 05:04

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Ztraci se voda 
Autor Zpráva
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Vitezslav píše:
Kompresorem z ledničky přimo do vyrovnavaci nadržky.Neco šlo přetlakem vička,ale stejne takovich 5 baru tam určite bylo.

a jak dlouho si to tlakoval ? on ten kompresor fouká dost pomalu

19.10.06, 19:30
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Sadra17 píše:
Vitezslav píše:
Kompresorem z ledničky přimo do vyrovnavaci nadržky.Neco šlo přetlakem vička,ale stejne takovich 5 baru tam určite bylo.

Pomalu :?:
Včera jsem byl v pneuservisu a měli tam vzduchovej hever (gumové vaky) a kompresor z lednice a to to jelo :!:

130LPG 130L 86 - denní vůz
1000MB MB 69, 1.8.68
Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... ;)
Škoda 742 Forever Team

19.10.06, 19:35
Profil ICQ

Příspěvek 
Bukaj píše:
Sadra17 píše:
Vitezslav píše:

Pomalu :?:
Včera jsem byl v pneuservisu a měli tam vzduchovej hever (gumové vaky) a kompresor z lednice a to to jelo :!:

no nevim jak ty z lednice já mam z mrazáku a jede pomalu ale nafoukne známej říkal že tim nafouk kolo u traktoru sice fukal přes dvě hodiny ale nafouk :lol:

19.10.06, 19:37
Profil ICQ

Příspěvek 
Tak to je přesne on.Ja nevim přesne ale par minut to bylo.

19.10.06, 19:40

Příspěvek 
Kompresor z ledničky ti v pohodě dá i 15 atm (baru). Ten kompresor tlakuje dokud se sám neroztrhne. A jestli říkáš pár minut hmm, tam byl asi velkej tlak.

19.10.06, 20:33
Mistr mechanik

Příspěvek 
co blbnete jakých 15 atmosfér z kompresoru, to by ti nevydržela ani expanzka, přece dodáváš tlak do expanzky, nějlépe aby vzduchu nebylo moc, na expanzce máš podtlakový a přetlakový ventil, který ti provozní přetlak pustí do ovzduší, ten ledničkový kompresorek je dobrý, že má malou dodávku vzduchu a v klidu hledáš závadu pokud tam pustíš třípístový orlík, tak to přetlakáč nestihne a letí ti to včechno do luftu, pokud tam máš přetlakový ventil a tlakuješ nic nepokazíš, jen odhalíš závadu čau miloš

19.10.06, 21:13

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
co blbnete jakých 15 atmosfér z kompresoru, to by ti nevydržela ani expanzka, přece dodáváš tlak do expanzky, nějlépe aby vzduchu nebylo moc, na expanzce máš podtlakový a přetlakový ventil, který ti provozní přetlak pustí do ovzduší, ten ledničkový kompresorek je dobrý, že má malou dodávku vzduchu a v klidu hledáš závadu pokud tam pustíš třípístový orlík, tak to přetlakáč nestihne a letí ti to včechno do luftu, pokud tam máš přetlakový ventil a tlakuješ nic nepokazíš, jen odhalíš závadu čau miloš

Nikdo neříká že tam těch 15 atmosfér měl. A pokud to tlakoval přes upravené víčko expanzky tak tam žádný pojišťovák pravděpodobně neměl.

19.10.06, 23:18

Příspěvek 
Tlakoval jsem to tak jak radil Miloš,Hadičku z expanzky jsem ucpal svičkou a misto ni jsem pustil kpmpresor.Přez vičko šlo neco ven.
Mam misto oleje našlehanou smetanu.Jak se to potom dela,stači vymena a nebo se to nejak pročištuje.

20.10.06, 15:53

Příspěvek Re: Straci se voda
Vitezslav píše:
Zdravim všechny a zaroven prosim o radu.Už se mi nejakou dobu straci voda a to docela dost.Mel jsem prasklej chladič a ten už je vymenenej,ale voda se straci vesele dal.At hledam jak hledam nemužu na nic přijit.Poradte nekdo jak to zjistit.Diky všem

INAK skus ventil na kureni, mne tadial tieklo po koberce do auta

20.10.06, 19:06

Příspěvek 
Tak my dneska menili to tesneni pod hlavou a ono bylo dobry.Takže jsem ho tim tlakovanim nevyfouk.Nechal jsem srovnat hlavu,tak jsem zvedavej jaky to bude pak.
Ješte se zeptam,nevyte nekdo jestli ma expanzka na Fačku taky držet po vychladnuti podtlak,jako to bylo u 105ek a 120ek?

24.10.06, 17:02

Příspěvek 
Kristova noha, který vůl vymyslel tlakování chladící soustavy kompresorem?! Jste normální? To se sakra dělá pumpičkou na koli na pár zmáčkuní!!! Toto je nejsnadnější cesta jak na starém autě prasknout topení, chladič nebo něco takového. U novějšího spíš prasknou hadice nebo expanzka ale u 15 let starého vozidla ho... víte kolikrát to komu vymrzlo, co do toho lil a kde je to už načaté....

24.10.06, 22:19
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
Kristova noha, který vůl vymyslel tlakování chladící soustavy kompresorem?! Jste normální? To se sakra dělá pumpičkou na koli na pár zmáčkuní!!! Toto je nejsnadnější cesta jak na starém autě prasknout topení, chladič nebo něco takového. U novějšího spíš prasknou hadice nebo expanzka ale u 15 let starého vozidla ho... víte kolikrát to komu vymrzlo, co do toho lil a kde je to už načaté....

ztrácí ce voda tak tam někde dirka bude a tim tlakováním jí akorát zvětší aby jí snáž mašel

25.10.06, 09:54
Profil ICQ

Příspěvek 
Sadra17 píše:
ztrácí ce voda tak tam někde dirka bude a tim tlakováním jí akorát zvětší aby jí snáž mašel

Ale né 15 atmosfér.

25.10.06, 10:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Ja jsem to netlakoval na celich 15 atmosfer.Nevite jak je to teda s tim podtlakem po vychladnuti v ty expanzce?

25.10.06, 16:57

Příspěvek 
Vitezslav píše:
Ja jsem to netlakoval na celich 15 atmosfer.Nevite jak je to teda s tim podtlakem po vychladnuti v ty expanzce?

To nebylo myšlený na tebe, ale na Sádru.

25.10.06, 16:59
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 57 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další