Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 08:03

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Felicie 1.9 D Nejede :( 
Autor Zpráva
Mistr mechanik

Příspěvek 
napiš jestli jsi to a jak pochopil miloš

13.4.10, 19:44
Pspvek Reklama

Příspěvek 
AHA :) tak ja ty rozvody pred zimou delal tak (protoze auto normalne jezdilo) ze jsem kliku nastavil do HU valce č:1 riska setrvaku ve stredu otvoru v prevodovce + jsem si udelal svoji znacku pro jistotu . u vacky jsem provedl dva dulciky na remenici a plech kryt rozvodu + jsem zkontroloval ze zadu list merkami origo pripravek nemam cerpadlo klasicky na vrtak ... auto normalne jezdilo krasne tahlo od spodu pred mesicem emise v poradku .....
Pokud rozvody jsou v poradku tak to vecinou si udelam sve presne znacky a postup vyrobce pouzivam jenom pro kontrolu protoze je to rychlejsi a pripravky k tomu taky nemam jinak jsem tenhle postup delal na par golfech v benzinu co jsem pred tim vlastnil a vzdy bez problemu
Ted jsem rozvody delal stejne jak pred zimou takze myslim ze problem bude jenom v tom predvstriku ....
Pokud nastaveni predvstriku nepomuze provedu presne nastaveni rozvodu .....

14.4.10, 06:32
Mistr mechanik

Příspěvek 
ten rozvod před napnutím je přípravek na vačce, ryska na setrváku, šestka vrták v čerpadle, sražené kolo na vačce, povolené kolo na čerpadle napneš řemen pak utáhneš kolo na vačce a kolo na čerpadle to je základní nastavení zjednodušeně řečeno miloš

14.4.10, 07:01

Příspěvek 
Jo a abych nezapomněl děkuji ti za rady hlavně k tomu stop ventilu a imobilizeru :)

14.4.10, 07:02
Mistr mechanik

Příspěvek 
mach164 píše:
Jo a abych nezapomněl děkuji ti za rady hlavně k tomu stop ventilu a imobilizeru :)

no a jak to dopadlo jedeš nejedeš, u těch rozvodů tam je prostě důležité povolit si roub na vačce o otáčku a sklepnout to kolo to je na kuželu, je tam na to i dárka v tom plechu tam dáš šesku kulatinu a klep pak to napneš a utáhneš jinak to pak nevychází nebo jak kdy to uš asi víš miloš

15.4.10, 12:48

Příspěvek 
jo uz to zase jezdi jak ma problem byl v tom predvstriku zatim jsem ho nastavil tak nejak od oka ale na pristi tyden mam domluvenou na puceni kapilaru tak ho seridim presne
K tomu srazeni kola vackoveho hridele mas pravdu ze to vecinou uplne nevychazi ale u mne to nastesti bylo cca 2 mm (coz nebylo ani ctvrt zubu) od znacky
dnes jeste dodelavam propojeni ke stop ventilu mel jsem to jenom provizorne tak aby to trochu vypadalo ......

18.4.10, 07:28
Mistr mechanik

Příspěvek 
[quote="mach164"]jo uz to zase jezdi jak ma problem byl v tom predvstriku zatim jsem ho nastavil tak nejak od oka ale na pristi tyden mam domluvenou na puceni kapilaru tak ho seridim presne
K tomu srazeni kola vackoveho hridele mas pravdu ze to vecinou uplne nevychazi ale u mne to nastesti bylo cca 2 mm (coz nebylo ani ctvrt zubu) od znacky
dnes jeste dodelavam propojeni ke stop ventilu mel jsem to jenom provizorne tak aby to trochu vypadalo ......[/quote

kapilara ti stačí průhledná hadička, jenže kolik stupnů nastavíš, pak napiš jak se ti dařilo,

já z toho mám traktor, za tepla přidávám na čerpadle až motor chytá na brnk, za tudena pěkně řeže než se vypne předsuvník, málo žere a dobře táhne, připravíš se jen o ten tichý zvuk lukase s řídící jednotkou miloš

18.4.10, 08:59
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3