|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Chladící kapalina na Feldu
Autor |
Zpráva |
Capricorn
|
Re: Chladící kapalina na Feldu
Dík kluci. Taky bych to viděl tak že by to mělo být v pořádku.
Jinak jasný... propláchnout se to musí a dělám to tak pokaždé když měním chladící. Abych nezapomněl... V technickým listu origo chladicí kapaliny Škoda jsem našel, že koncentrát nesmí přijít do styku se zinkem resp. zinkovanou nádobou jinak se účinky znehodnocují. Tak na to když tak pamatujte jestli budete chtít někdy míchat kapalinu např. v plechovým pozinkovaným kýblu.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
15.5.11, 16:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
RS_DMC
|
Nazdar, koupil jsem chladící mkapalinu do mojí feldy a teď se koukám že se to rozlišuje podle norem. Koupil jsem tuhle můžete mi napsat zda to tam můžu nalít je označení K12++ a odpovídá normě VW TL 774 G. http://autokelly.cz/#PATH=3761800;47316 ... T=0|LNG=0|Díky za radu. Mějte se
_________________ ŠKODA FELICIA 1.6 GLXi 55 kW (75HP)
|
8.8.11, 20:07 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27227 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
pokud si tam předtim měl červenou tají tam nalej pokud ne tak bych to párkrát proplách vodou
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.8.11, 20:16 |
|
|
RS_DMC
|
Jasně díky, jen mě zmátlo to označení G v příručce se píše B.
Díky moc.
_________________ ŠKODA FELICIA 1.6 GLXi 55 kW (75HP)
|
8.8.11, 20:20 |
|
|
|