Autor |
Zpráva |
fatal
rejpal
|
Re: Efekt
Thomy píše: Já mam hezký zvuk kvalitního vejfuku rád... Tak to by mě zajímalo, proč chceš aby to rachotilo. Rachot neznamená že je to kvalitní...
|
9.5.11, 21:00 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
PJDefort
|
otázkou je, jestli se dneska vyplatí dávat do toho těch 20 táců za ty úpravy...to s tim asi počítáš na hodně dlouho..
_________________ Škoda Felicia Magic 1.3 MPI 50kW, najeto 59 000 km
|
9.5.11, 21:48 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
Taky se mě líbí, když auto prská, bublá, řve apod. Je to charakteristická vlastnost silných aut a vlastně i motorek. Takový stroj po přidání plynu zařve a zmizí z dohledu. To jsou fakta, která zřejmě nelze popřít. Každý s trochou nadšení pro motorismus se rád podívá, co že to jede. A je vážně úsměvné, když se za hlasitého řevu přiblíží cosi, co vlastně vůbec nejede a ten řev je slyšet ještě hodně dlouho, protože přestože auto nadělá víc rámusu než roztočený Ferrari, tak to auto je pořád vidět, protože prostě neujíždí. A to je trapný okamžik, vyvolávající jenom úšklebek nebo dokonce odplivnutí si od diváků a posluchačů té laciné atrapy. Podobně jako poprsí třináctileté holky z větší části vytvořené s pomocí kapesníků, aby dohnala ostatní holky ze třídy a kluci na ni taky čuměli. Takže ať to dělá klidně rámus, ale musí to jet, jinak je to naprd.
|
9.5.11, 22:36 |
|
|
fatal
rejpal
|
Velmi trefné.
|
10.5.11, 09:20 |
|
|
BORISROSSI
|
Vystihol to uplne presne...
_________________ Škoda Favorit 135LS 1992 with 136 engine
|
10.5.11, 10:06 |
|
|
CrazyMan
|
já mám takové štěstí mám prasklej vejfuk na záhadném místě (asi praskl kat) a po vytočení nad 5 tisíc (na volnoběh a motor musí bejt zahřátej) a puštění plynu se ozve pár příjemných ran a zabublání
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
10.5.11, 10:24 |
|
|
Thomy
|
Panebože, já nechci žádnej uširvoucí řev, už to pochopte prosím Mně se bude líbít decentí hlubší zvuk, který nebude výstřední + chci dát průchozí střed. aby se něco dělo po puštění plynu. Končim debatu.
_________________ Octavia Combi ASV, Felicia Combi AEE
|
10.5.11, 10:35 |
|
|
varok
|
Právě že ten půchozí střed, pokud tam nebude nějaký speciální průchozí tlumič to bude dělat největší kravál. To je nejlepší.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
10.5.11, 11:54 |
|
|
BORISROSSI
|
Ak aj vyhodis stredny tlmic na favorite, nebude to robit nejaky obrovsky hluk, kludne miesto neho navar trubku a zadny nechaj original , bude to mat hlbsi zvuk ale nic hrozne, obcas ti to do neho streli, ak das studensie sviecky bude ti to horsie zapalovat vo vyssich otackach a tiez to bude castejsie strielat do vyfuku...v nizkych pojde paradne a vo vysokych bude vynechavat, vsetko zalezi od toho ako sa na tom aute budes jazdiť... ci ho tocit do nemoty alebo ho setrit na nizkych otackach...
_________________ Škoda Favorit 135LS 1992 with 136 engine
|
10.5.11, 12:06 |
|
|
Sotek
|
mě to dělalo fáčko, nejvíc když jsem jel z kopce a brzdil motorem. Ale ani za boha nevim čím to bylo Zvuk se mi líbil, ale to jsem byl mladej janek... Zuks vyvrtat malou dírku do zadního výfuku, třeba to pomůže
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
|
10.5.11, 12:24 |
|
|
fatal
rejpal
|
Nevím čím to přesně je, ale fáčko mi střílelo do výfuku když jsem měl netěsnost mezi parohy a svody.
|
10.5.11, 14:31 |
|
|
Sotek
|
jo, je fakt že mi to nejvíc dělalo předtím než mi odešel první díl vejfuku....
_________________ Trabant 601s - už není Škoda Favorit 135, 43kW, 1993, červený - už není Škoda Fabia 1.4 MPi, 50kW, 2002 sedan, stříbrný
|
10.5.11, 14:41 |
|
|
tomvm
|
Thomy, 120ckař nebo jak si mě to nazval nejsem, asi seš zabedněnej když nevidíš hned pod příspěvkem že mám 105tku avšak pokud nejseš takovej ten hustej týp co si na auto, většinou to bývá spíš už šrot, natahá 30 kg plastů a k tomu laďák a myslí si že má nejlepší tuznerský auto z okolí, pokud fakt takovej nejseš, tak se ti omlouvám, už když si přečtu název ''Efekt'' a pod tím napsaný že bys chtěl aby to bublalo z vejfuku tak si o tom taky myslím jen jedno !
_________________ Škoda 105L ,r.v 1987, najeto 120000 km, Mogul GX-FE 10W40
|
10.5.11, 15:59 |
|
|
Thomy
|
Asi sem to špatně zformuloval, za to se omlouvam já, mělo by tam být spíš jak dosáhnout hezčího zvuku. Tím sem nemyslel řev jak F1, nýbrž hezký zvuk, který by neobtěžoval okolí s tím že si to občas "prdne".. Samozřejmě, že nemůžu chtít, ba ani nechci praskání jako u rally skupiny B. Prostě sem se špatně vyjádřil. Jinak Feldička je ve výbornym stavu, jak sem psal 100000km najeto, bez koroze. Nechci to auto ničit, jen mu pozměnit zvuk a přidat trochu koníků. Z těchto úprav mám prostě radost.
_________________ Octavia Combi ASV, Felicia Combi AEE
|
10.5.11, 19:53 |
|
|
tomvm
|
Thomy, tak to je jednoduchý, když chceš přidat pár koníků a chceš mít zvuk, tak dej auto firmě která upravuje motory, sám ŘJ asi neuděláš, tím budeš mít upravený motor a když chceš aby to mělo zvuk tak tam dej laďák, průchozí střed nebo popřípadě laděný svody, anebo všechno zaráz
_________________ Škoda 105L ,r.v 1987, najeto 120000 km, Mogul GX-FE 10W40
|
11.5.11, 18:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|