Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 02:26

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Jednou to jede a podruhý jako by mě někdo držel za prdel... 
Autor Zpráva
Moderátor

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
Jiří Čech píše:
PAL a Hanhart je jedno a totéž, protože jde o bývalý závod 03 Pal Magnetonu v Morkovicích. Nevím sice, jak to bylo s jeho oddělením od PALu, podle mne šlo asi o nějakou restituci nebo oddělení v rámci privatizace. Takže jestli je to PAL nebo Hanhart, není tam rozdíl v materiálech a kvalitě výroby.

jirko ty jsi fakt vůl, vítovi to netáhne a ty to dopracuješ do restitucí a privatizaci, ty máš v hlavě diferencionálníhobišopa možná by ses uplatnil na akademické půdě promin já mám ruce vydraný od oleje, vypadám jak trhan propálený od CO2 a tak to vidím jinak miloš

Ale on přece přišel na to, co tomu jeho fáru je...:-)

6.3.07, 21:07
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
jo to přišel ale tak se podívej na sebe, si otevři nové táma restituce závodu 03, nebo co chceš, kam to taháš do nekonečna argumentů výzkumů, se občas uzemni z toho vzdělání, kdybych tak přemýšlel jak ty, tyk ani nezapnu zvedák na auta,protože bych tím kvadropricicpiálně skončil miloš

6.3.07, 22:05
Moderátor

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
jo to přišel ale tak se podívej na sebe, si otevři nové táma restituce závodu 03, nebo co chceš, kam to taháš do nekonečna argumentů výzkumů, se občas uzemni z toho vzdělání, kdybych tak přemýšlel jak ty, tyk ani nezapnu zvedák na auta,protože bych tím kvadropricicpiálně skončil miloš

Podle toho, že tady sedíš od nevidím do nevidím, asi ten zvedák tak často nezapínáš...:-)

Když jsme tak u toho - když hledám závadu u starých typů škodulí, jsou u motoru dvě základní věci - buď není co zapálit nebo není čím. Takže místo vyptávání se na webu, kde mám zakopaného čokla, stačí jen důkladně zkontrolovat zapalovací soustavu a jestli mám v nádrži benzín (a v pořádku AC pumpu). Pokud je obojímv pořádku (včetně průchozích trysek v karbu), musíé motor běžet. Pokud ani pak neběží, je zadřený...:-)

6.3.07, 22:11

Příspěvek 
:shock: Hehe, to je úroveň...

6.3.07, 22:49
Profil ICQ

Příspěvek 
Podle toho, že tady sedíš od nevidím do nevidím, asi ten zvedák tak často nezapínáš...:-)

Když jsme tak u toho - když hledám závadu u starých typů škodulí, jsou u motoru dvě základní věci - buď není co zapálit nebo není čím. Takže místo vyptávání se na webu, kde mám zakopaného čokla, stačí jen důkladně zkontrolovat zapalovací soustavu a jestli mám v nádrži benzín (a v pořádku AC pumpu). Pokud je obojímv pořádku (včetně průchozích trysek v karbu), musíé motor běžet. Pokud ani pak neběží, je zadřený...:-)[/quote]

Hele,nepřeháníš to už????Proč si asi myslíš že tento web funguje?Protože sou tu lidi kteří si radši o problému napíšou než se pustí do nějaký opravy aby třeba něco nedělaly zbytečně či něco nezkazily.Za to že seš nejchytřejší z nejchytřejších a všechno znáš a umíš za to my obyčejní lidi nemůžem.Přestaň si o sobě bůch ví co myslet a stůj pevně nohama na zemi.Nejsem na to zvědavej......

6.3.07, 23:37
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
Z čeho Tě bolí hlava? Že tady píši to, co zná každý automechanik s několikaletou praxí?

Máš-li staré auto, znamená to, že nejsi ekonomicky tak silný, abys platil neustále nějakého servismana kvůli kdejaké blbosti. Když se Ti něco vohne po cestě, tak si sedneš do příkopy, nahodíš notebook, zadáš dotaz a budeš dva dny čekat, než Ti někdo poradí? No tak, neblbni...

Buď na to mám prac hy a zaplatím si lidi nebo nemám a musím si umět všechno udělat sám. A kvůli tomu jsem na pandu psal ty články.

7.3.07, 07:23
Mistr mechanik

Příspěvek 
jo to je jirka hádavec donekonečna, jirko tady jsme blbci řešíme prkotiny, samý internotový teoretik,nevyučený automechanik, jezdíme s nenekonomickýma šrotama po příkopech , ty takový formám, že se snáma vůbec zahazuješ a stráccíš čas, dyt 90% závad opravíš rychleji než nahodíš komp, tos teda klesl miloš

7.3.07, 08:15
Moderátor

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
jo to je jirka hádavec donekonečna, jirko tady jsme blbci řešíme prkotiny, samý internotový teoretik,nevyučený automechanik, jezdíme s nenekonomickýma šrotama po příkopech , ty takový formám, že se snáma vůbec zahazuješ a stráccíš čas, dyt 90% závad opravíš rychleji než nahodíš komp, tos teda klesl miloš

Ale jo, je s Tebou docela sranda... :-) Ale já s tím "šrotem" jezdím taky, akorát to šrot není, jenom rok 1989...:-)

Ján se nehádám, jen poskytuji informace. Jenže tady lidi nějak nemohou skousnout, že na "takovou prkotinu" nepřilšli sami, tak jsem pro ně "pan nejchytřejší"... :-) Už jsem si zvykl...

7.3.07, 08:22
Moderátor

Příspěvek 
Ján se nehádám, jen poskytuji informace. Jenže tady lidi nějak nemohou skousnout, že na "takovou prkotinu" nepřilšli sami, tak jsem pro ně "pan nejchytřejší"... :-) Už jsem si zvykl...[/quote]

ja si myslim, ze kazdej je vdecnej za poskytnuti informace, jenomze TW je od toho aby kdyz se nekdo zepta, aby mu ostatni poradili, a ne aby mu napsali ze je vul, blbej a podobny nesmysly.pokud nekomu poradit nechci, neradim a pokud jo tak poradim. Nedavno se tu nekdo nekde ptal jaka patri zarovka do hlavniho svetla favorita..pro vetsinu z nas asi prkotina, ale pokud to nikdo nevi, druhej mu poradi a jde to i bez urazek a sebechvaly.. a sam se taky radsi zeptam predtim nez nekam vrtnu, protoze je spousta lidi ktera ten samej ukon delala uz vickrat a tak mi reknou na co si davat pozor a tak..proste je o o ochote poradit nekomu kdo ma stejnej konicek jako ja.. a ne kazdej potrebuje cist clanky, protoze to zas az tolik "nezere" a staci mu jen poradit..potrebuje jen vedet co kde ma povolit, vysroubovat atd.. potom je druha skupina lidi a ty to "zerou" a proto si o tom i prectou, jak to chodi, jaky se daj udelat vychytavky a tak..ja sem treba na TW cetl snad vsechny clanky tykajici se 742 a stejne se zeptam ostatnich...proc ne kdyz vim, ze mi treba zrovna Milos napise odpoved nato co se ptam, napise to věcně a jasně a ja jsem za to rad..a ne abych napsal, ze neco mi nefunguje a ja nevim proc a JC mi na to napsal, ze sem vul :roll:

http://kachnis.techsajt.cz

7.3.07, 09:19
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Moderátor

Příspěvek 
kachnis píše:
Ján se nehádám, jen poskytuji informace. Jenže tady lidi nějak nemohou skousnout, že na "takovou prkotinu" nepřilšli sami, tak jsem pro ně "pan nejchytřejší"... :-) Už jsem si zvykl...

ja si myslim, ze kazdej je vdecnej za poskytnuti informace, jenomze TW je od toho aby kdyz se nekdo zepta, aby mu ostatni poradili, a ne aby mu napsali ze je vul, blbej a podobny nesmysly.pokud nekomu poradit nechci, neradim a pokud jo tak poradim. Nedavno se tu nekdo nekde ptal jaka patri zarovka do hlavniho svetla favorita..pro vetsinu z nas asi prkotina, ale pokud to nikdo nevi, druhej mu poradi a jde to i bez urazek a sebechvaly.. a sam se taky radsi zeptam predtim nez nekam vrtnu, protoze je spousta lidi ktera ten samej ukon delala uz vickrat a tak mi reknou na co si davat pozor a tak..proste je o o ochote poradit nekomu kdo ma stejnej konicek jako ja.. a ne kazdej potrebuje cist clanky, protoze to zas az tolik "nezere" a staci mu jen poradit..potrebuje jen vedet co kde ma povolit, vysroubovat atd.. potom je druha skupina lidi a ty to "zerou" a proto si o tom i prectou, jak to chodi, jaky se daj udelat vychytavky a tak..ja sem treba na TW cetl snad vsechny clanky tykajici se 742 a stejne se zeptam ostatnich...proc ne kdyz vim, ze mi treba zrovna Milos napise odpoved nato co se ptam, napise to věcně a jasně a ja jsem za to rad..a ne abych napsal, ze neco mi nefunguje a ja nevim proc a JC mi na to napsal, ze sem vul :roll:[/quote]

Celou dobu, co jsem tady na tom webu, se vás snažím donutit trochu myslet. Existují Návody k použití, v atoškole se také údržba vozidla vyučovala a myslím si, že každý člověk by se měl celý život nějak vzdělávat, třeba i jenom tím čtením návodů k použití... Nevím, možná jsem jiná generace, generace lidí, kteří si toho v obchodě nemohli moc koupit, protože to tam prostě nebylo, takže se museli snažit si nějak poradit, poradit i bez internetu...

Když sis poprve sedl k PC, také jsi na něho koukal jako vrána a dnes už s ním umíš docela slušně zacházet, možná, že přímo skvěle. Okolnosti Tě prostě donutily, tak nějak je to i s autem. Akorát že zabít se v autě je jednodušší, než sezením u PC...

Nevím, ale nepamatuji si, že bych někomu napsal že je vůl jenom proto, že něco neví. Mimochodem, moje oslovení Vážení volové bylo myšleno srandiózně, protože se tímto slovem pořád titulujete...:-)

7.3.07, 09:35
Hluchoň

Příspěvek 
Jiří Čech píše:

Jak poznáš neoriginální víčko a palec?

Neoriginální jsem nikdy doma neviděl, tohle co mám, jsou vytažený nový (PAL) , nikdy nepoužitý díly ze šuplete, koupený ještě v době, kdy se favorit vyráběl - táta si kdysi něco málo na Formana koupil... Když náhodou budu potřebovat koupit další, zajedu si do prodejny Škoda (mám to kousek) a tam žádný šmejd nedostanu.

7.3.07, 10:21
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
roman heller píše:

Já si na průhledný víčko nemůžu stěžovat..... :D

k čemu je to průhledné víčko dobré? když pominu "zajímavý design"

7.3.07, 10:23
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Nepér píše:
:shock: Hehe, to je úroveň...

No jo, ani bych nečekal, co udělá jedno špinavý víčko...

7.3.07, 10:26
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
roman heller píše:

Když jsme tak u toho - když hledám závadu u starých typů škodulí, jsou u motoru dvě základní věci - buď není co zapálit nebo není čím. Takže místo vyptávání se na webu, kde mám zakopaného čokla, stačí jen důkladně zkontrolovat zapalovací soustavu a jestli mám v nádrži benzín (a v pořádku AC pumpu). Pokud je obojímv pořádku (včetně průchozích trysek v karbu), musíé motor běžet. Pokud ani pak neběží, je zadřený...:-)

Hele,nepřeháníš to už????Proč si asi myslíš že tento web funguje?Protože sou tu lidi kteří si radši o problému napíšou než se pustí do nějaký opravy aby třeba něco nedělaly zbytečně či něco nezkazily.Za to že seš nejchytřejší z nejchytřejších a všechno znáš a umíš za to my obyčejní lidi nemůžem.Přestaň si o sobě bůch ví co myslet a stůj pevně nohama na zemi.Nejsem na to zvědavej......[/quote]

to je i můj případ, než se v tom vrtat (protože to prostě vlivem nedostatku praxe neumim- za dva a půl roku, co ho mám, jsem na to auto nemusel v podstatě šáhnout), tak jsem se radši optal, abych ještě něco nepokazil, přece jen tak z legrace nerozeberu karburátor, abych ho pak tři dni skládal do kupy(protože to neumim), jen proto, abych náhodou neurazil hloupým dotazem mistra Čecha.

7.3.07, 10:31
Profil ICQ
Hluchoň

Příspěvek 
Jiří Čech píše:

Celou dobu, co jsem tady na tom webu, se vás snažím donutit trochu myslet. Existují Návody k použití, v atoškole se také údržba vozidla vyučovala a myslím si, že každý člověk by se měl celý život nějak vzdělávat, třeba i jenom tím čtením návodů k použití...

jenže kamaráde, ani v návodu k obsluze, ani v autoškole se neodzvíš víc, než jak pustit světla, vyměnit píchlý kolo nebo prasklou žárovku, tím celá užitečná technika končí.

Jiří Čech píše:
Nevím, možná jsem jiná generace, generace lidí, kteří si toho v obchodě nemohli moc koupit, protože to tam prostě nebylo, takže se museli snažit si nějak poradit, poradit i bez internetu...

ale jo, bez internetu si poradíme taky, jen to k sobě máme dál, takhle si můžeme poradit rychleji a sejde se celá řada názorů podle zkušeností, kdybych měl všechny zde diskutující objet a kadýho se zeptat, tak to možná nejede do teď

Jiří Čech píše:
Když sis poprve sedl k PC, také jsi na něho koukal jako vrána a dnes už s ním umíš docela slušně zacházet, možná, že přímo skvěle. Okolnosti Tě prostě donutily, tak nějak je to i s autem. Akorát že zabít se v autě je jednodušší, než sezením u PC...

počítač má proti autu nesmírnou výhodu: když ho budu blbě používat (format c:, fdisk, shift+del, apod), tak si maximální zkurvim data, který neni problém získat znovu, znovu nahrát systém atd. Když budu zkoušet něco s motorem, tak taky můžu dojezdit, a to nenávratně.

7.3.07, 10:40
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další