Autor |
Zpráva |
Šemik
|
Kdyby ani to nepohlo, doporučuji vyměnit víko karburátoru (za zcela nové)
Mě to velmi pomohlo od škubání
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
31.8.07, 18:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Kdysi mi taky motor po malé úpravě pořád cukal, bylo to nízkou hladinou paliva v karburátoru.
Zkus vyměnit karburátor a uvidíš. Přinejmenším vyloučíš jeden možný zdroj problémů.
|
31.8.07, 19:15 |
|
|
Marra
|
karburátor jsem měnil celý, problém zůstal... víko ale zřejmě nijak vyčistit nelze...nebo ano?
|
31.8.07, 20:32 |
|
|
Šemik
|
Marra píše: karburátor jsem měnil celý, problém zůstal... víko ale zřejmě nijak vyčistit nelze...nebo ano?
No v podstatě ne. Jen tak ošplíchnout v benzínu..
Ale nepsal jesem vyčistit ale koupit ZCELA nové
|
31.8.07, 21:02 |
|
|
Marra
|
já jsem právě měnil karbec i s víkama - komplet, ale zkusím ještě víko..
|
1.9.07, 07:32 |
|
|
Šemik
|
Marra píše: já jsem právě měnil karbec i s víkama - komplet, ale zkusím ještě víko..
A byl to karbec z vrakáče nebo funglovka?
|
1.9.07, 09:30 |
|
|
Marra
|
karbec byl z vrakáče, nicméně vypadal solidně a nebyl křivý.. ten původní co tam byl je jako nový, protože to auto má od výroby
30 tis... ale naprosto žádná změna... teď laboruju nad rozdělovačem... ale bojím se, že to bude něco vážnějšího, něco nevyváženého atd...
|
1.9.07, 10:58 |
|
|
Šemik
|
Marra píše: karbec byl z vrakáče, nicméně vypadal solidně a nebyl křivý.. ten původní co tam byl je jako nový, protože to auto má od výroby 30 tis... ale naprosto žádná změna... teď laboruju nad rozdělovačem... ale bojím se, že to bude něco vážnějšího, něco nevyváženého atd...
Toho se neboj kdyby byla špatně spojka akorát by to házelo celým autem
Karbec z vraku nemusí být ok ani když je ¨rovný, já měl víko taky rovné a škubalo to jako stepní koza.
Po koupi funglovky víka to jede jak má
To jsem to staré čistil, rovnal.. Až nakonec jsem ho vyměnil a je klid
Rozdělovačemt o taky mnlže být, ovšem osobně bych to hledal v tom karbu
Rozdělovač si snadno zrepásněš, koupíš nová bronzová pouzdra hřídele, přelisuješ je, ještě koupíš nové kontakty přerušovače a je to
|
1.9.07, 11:05 |
|
|
Marra
|
rozdělovač jsem si zrepásl a je to facku lepší, i když to přičítám nově seštelovanému předstihu a odtrhu... každopádně to pocukávání tam cítit je, hlavně to má neplynulý přechod - když jedu na trojku třeba 2300 otáček a zprudka přidám, tak se to trochu zadusí, zacuká a s cukáním to do tří tisíc skáče, pak je klid.... druhá klapka v karbu je o.k. ale jednou jsem tu četl něco o přechodovém systému, může být chyba i tam?
|
2.9.07, 11:03 |
|
|
Marra
|
|
8.9.07, 10:35 |
|
|
Šemik
|
Ten přechdový systém můžeš zkusit vyčistit, jsou ty kanálky u klapek. Stačí k tomu jehla a stříkačka, jen bych to vzal něčím agresivnějším než je benzín, já třeba používám na celý karburátor cyklohexanon
|
8.9.07, 11:47 |
|
|
spartra
|
co kondík na rozdělovači jestli tam nemáš volný kontakty, co to dalo, než jem na to přišel
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
9.9.07, 15:52 |
|
|
Marra
|
tak karbec komplet pročištěný, kondenzátor dávaný jiný, nic.
dnes jsem ještě šteloval hladinu, byla vysoká, tak jsem ji snížil jak má být a zítra projedu, uvidím...
|
14.9.07, 19:19 |
|
|
ferrari
|
Znie to všetko ako pekné akty X...neprisáva Ti to niekde falošný vzduch? tesnenie pod sacím potrubím, alebo niečo tak...príp niečo s ventilmi...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
14.9.07, 21:05 |
|
|
Marra
|
jak jsem dával druhý karburátor, tak komplet rozborka a čištění, všechna těsnění nová. Těsnění pod sacím myslíš až na hlavě? .. a s ventilama může něco být?
|
16.9.07, 08:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|