Karburator - prehodenie vik
Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
colaczech píše: Šemik píše: 130 sedr víko na 120 spodek půjde, ale nebude to žádný přínos páč 120 nemá ekonostat Jakmile das na jakykoliv SEDR karbec viko ze SEDRu 130/135/136 tak mas ekonostat plne funkcni. Totiz telesa karburatoru jsou vsechny stejna, jine je jenom viko. A kombinace spodek karburatoru SEDR a viko karburatoru EDSR funguje bez problemu. ma to vyhodu v tom ze EDSR karburatory meli ekonostat vsechny i na Skode 105, tudiz nemusite shanet viko ze 130,135 nebo 136. Napr. treba viko na EDSR 120l i 120ls ma "ziznivejsi" ekonostat nez SEDR 136.
Jeeeeeee vy v tom děláte pěknej guláš, víko EDSR nemůžete zaměnit za víko SEDR a naopak taky ne. A tělesa karburátorů jsou rozdílné!!!!!!!!!!!
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
24.8.07, 15:24 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
patrik-hp
|
Kristensen píše: colaczech píše: Šemik píše: 130 sedr víko na 120 spodek půjde, ale nebude to žádný přínos páč 120 nemá ekonostat Jakmile das na jakykoliv SEDR karbec viko ze SEDRu 130/135/136 tak mas ekonostat plne funkcni. Totiz telesa karburatoru jsou vsechny stejna, jine je jenom viko. A kombinace spodek karburatoru SEDR a viko karburatoru EDSR funguje bez problemu. ma to vyhodu v tom ze EDSR karburatory meli ekonostat vsechny i na Skode 105, tudiz nemusite shanet viko ze 130,135 nebo 136. Napr. treba viko na EDSR 120l i 120ls ma "ziznivejsi" ekonostat nez SEDR 136. Jeeeeeee vy v tom děláte pěknej guláš, víko EDSR nemůžete zaměnit za víko SEDR a naopak taky ne. A tělesa karburátorů jsou rozdílné!!!!!!!!!!!
Z toho si nic nedělej Krisi,těch laborantů se tu ozývá spousty A pořád mají nápady,že by ti v tom Palu v Budělovicích asi sbírali oči ze země
|
24.8.07, 16:15 |
|
|
Kristensen
|
No to mě právě vždycky dostane jak někteří ladiči dokážou zmatlat několik věcí dohromady a ještě si libujou že to funguje ale už se nikdy asi nepozastavili nad tím jak to funguje. Takový já nazývám výrobcema domácích traktůrků, protože ty jsou taky většinou zplácaný z toho co dá stodola případně kovošrot. Prostě tohle já nechápu, tak když mám karbec SEDR a EDSR a vzájemně se od sebe lišej jak hlavním tělem tak i víkama a je ověřený že v jakej koliv kombinaci mezi sebou to prostě nefunguje tak jak má, tak nevim jak může někoho bavit to plácat dohromady a ještě tvrdit že to funguje normálně. To samé z ekonostatem on tady má tři prdele fotek kde je jasně vidět že některý tělesa to maj a některý ne, že tam prostě chyběj určitý vyvrtaný díry, liší se to i katalogovýma číslama ale on jim tady napíše že je to všechno stejný že stačí přehodit jen víka. No to je prostě po mě.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
24.8.07, 16:27 |
|
|
patrik-hp
|
|
24.8.07, 16:35 |
|
|
Bukaj
|
Přesné a výstižné
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
24.8.07, 18:50 |
|
|
Martin
|
Přitom záměnnost vík jsme tu již probíraly a jsou tu dokonce i fotky jak se liší.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
25.8.07, 06:58 |
|
|
patrik-hp
|
Martin píše: Přitom záměnnost vík jsme tu již probíraly a jsou tu dokonce i fotky jak se liší.
Jj....
|
27.8.07, 15:55 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|