|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Kristensen
|
Jura píše: Nj...sem se díval...stojí 1600Kč, ale aspon zase stačí jen vyšroubovat a našroubovat novou a zapojit kabel ne? Ale asi mám počkat až budu měnit ten katalyzátor ne? Aby se mi třeba zase nezmrvila kvůli tomu špatnýmu katu... Kdoví teda, jestli to bylo tím a jestli to tím katem vůbec mohlo být...
No obávám se že to nebude tak jednoduchý většinou to nejde povolit a občas je potřeba i závitník protože občas zůstane zažranej závit
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
20.8.07, 17:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jura
|
Nj...tak to nechám rovnou udělat s tím katem v servisu, ale bohužel až za dva měsíce až budou penízky:(
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
20.8.07, 17:42 |
|
|
Kristensen
|
Jura píše: Nj...tak to nechám rovnou udělat s tím katem v servisu, ale bohužel až za dva měsíce až budou penízky:(
Ten KAT si dobře promysli nejlépe rozpoj vejfuck a koukni do něj, protože jak v servisu řekneš že se ti nezdá KAT ať na to kouknou případně vyměněj tak na 90% ti ho vyměněj i kdyby byl v poho.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
20.8.07, 17:45 |
|
|
Jura
|
Tak já jedu a ten kat chrastí a dělá hukot jak sviňa a když do něj zespoda bouchnu, tak to v něm chrastí, ale určitě se do něj podívám a jak říkal Miloš vykuchám vnitřek a zkusím emise:) Kdyby to vyšlo, tak bych z něj měl rovnou rezonátor a ušetřených hodně penízků
|
20.8.07, 17:47 |
|
|
Jura
|
Kristensen píše: Jura píše: Nj...sem se díval...stojí 1600Kč, ale aspon zase stačí jen vyšroubovat a našroubovat novou a zapojit kabel ne? Ale asi mám počkat až budu měnit ten katalyzátor ne? Aby se mi třeba zase nezmrvila kvůli tomu špatnýmu katu... Kdoví teda, jestli to bylo tím a jestli to tím katem vůbec mohlo být... No obávám se že to nebude tak jednoduchý většinou to nejde povolit a občas je potřeba i závitník protože občas zůstane zažranej závit
No a jak to mám vychytat, abych to povolil...nějaký přípravek nebo tak? Máš nějaký grify jak na to? Co takhle prostě to trochu pobouchat a silou na to?
|
21.8.07, 10:00 |
|
|
|