Autor |
Zpráva |
patrik-hp
|
ventYl píše: no ved ja nehovorim o motore, ktory bude tocit max. do 4,5k ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) tomu postaci v klude aj seriovy tlmic. Hovorim skor o motoroch, ktore su vytlacene k 6,5k a vyssie (a ne ze ne, na zivotnost motora sa ohlad neberie).
O.K. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
7.9.07, 07:18 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
Ondras83
|
OndraM píše: Ondras83 píše: ber to takhle, máš tam vrazit nějakej laďák typu LAYTING nebo vejfuk z 1,9, což je skoro stejnej, akorát nemá na ceduli že je z kvalitní ocele a nemá krásnou koncovku.... to je asi tak jedinej rozdíl mezi laďákem a 1,9 vejfuckem, jo a když si koupim vejfuk na 1,3 tak tam je že pasuje i na 1,6 MPI takže neim, je to kvůli tomu aby ušetřili ..... prostě normálka v čechách ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) :D:D:D:D:D:D:D:D:D OK, tak nejspíš si mě ukecal a tu ošklivou koncovku pořešim uřezánim toho konce zahnutýho dolu a navařením pěkné chromované koncovky ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) No ale u mě vzniká další otázka, já budu měnit i střední díl, zadní díl dám tedy z 1.9, ale střední nemam, ten musim kupovat, tak co radíte?....mam koupit ten správnej 1.3 nebo taky 1.9.....anebo by to už nebylo až tak rozumný....jinako ty stovkový rozdíly v ceně sou zanedbatelný........Díky za rady...čao
no, tak vo tom středním díle sem taky uvažoval, rozhodně je ta trubka s větším průměrem, ALE- je určitě jiná příruba na KAT, takže tam bys to musel převařit, no a pak je tam jinej střední tlumič, a motory 1,3 sou citlivý na střední díl vejfuku, tak neim no, já neim jak ten tlumič vypadá zevnitř, ani 1,3 ani 1,9 (ale to se brzo změní ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) :D:D až ho doma vykuchám), ale jestli ti vo prachy nejde tak bych to zkusil, prodat ho můžeš vždycky si myslim, no já tam mám střední díl novej od tý doby kdy sme to koupily a teď je auto na stolici ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , takže neim no, zkus to a uvidíš, výhoda je v tom že ta trubka je větší, ale ta příruba se musí převařit, rozdoni se sám
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
7.9.07, 10:01 |
|
škodař
|
kámoš mněnil výfuk na feldě a jel to projet bez výfuku a říkal že mu to nechtělo táhnou aj nám na setu 19d upadl výfuk a vůbec to nechtělo táhnout
_________________ Seat toledo 1.9 TDI 1996 Seat toledo 1.9 TDI 1998 T4 1.9 MTDI 1995 Long spotřebák Včelař
Sháním vyjetý a vyfritovaný olej!
|
7.9.07, 13:01 |
|
Ondras83
|
škodař píše: kámoš mněnil výfuk na feldě a jel to projet bez výfuku a říkal že mu to nechtělo táhnou aj nám na setu 19d upadl výfuk a vůbec to nechtělo táhnout
.... normálka, a víc to žere ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
7.9.07, 21:26 |
|
fux.dggn
|
Ondras83 píše: OndraM píše: Ondras83 píše: ber to takhle, máš tam vrazit nějakej laďák typu LAYTING nebo vejfuk z 1,9, což je skoro stejnej, akorát nemá na ceduli že je z kvalitní ocele a nemá krásnou koncovku.... to je asi tak jedinej rozdíl mezi laďákem a 1,9 vejfuckem, jo a když si koupim vejfuk na 1,3 tak tam je že pasuje i na 1,6 MPI takže neim, je to kvůli tomu aby ušetřili ..... prostě normálka v čechách ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) :D:D:D:D:D:D:D:D:D OK, tak nejspíš si mě ukecal a tu ošklivou koncovku pořešim uřezánim toho konce zahnutýho dolu a navařením pěkné chromované koncovky ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) No ale u mě vzniká další otázka, já budu měnit i střední díl, zadní díl dám tedy z 1.9, ale střední nemam, ten musim kupovat, tak co radíte?....mam koupit ten správnej 1.3 nebo taky 1.9.....anebo by to už nebylo až tak rozumný....jinako ty stovkový rozdíly v ceně sou zanedbatelný........Díky za rady...čao no, tak vo tom středním díle sem taky uvažoval, rozhodně je ta trubka s větším průměrem, ALE- je určitě jiná příruba na KAT, takže tam bys to musel převařit, no a pak je tam jinej střední tlumič, a motory 1,3 sou citlivý na střední díl vejfuku, tak neim no, já neim jak ten tlumič vypadá zevnitř, ani 1,3 ani 1,9 (ale to se brzo změní ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) :D:D až ho doma vykuchám), ale jestli ti vo prachy nejde tak bych to zkusil, prodat ho můžeš vždycky si myslim, no já tam mám střední díl novej od tý doby kdy sme to koupily a teď je auto na stolici ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) , takže neim no, zkus to a uvidíš, výhoda je v tom že ta trubka je větší, ale ta příruba se musí převařit, rozdoni se sám
Tohle by mě teda vůbec nenapadlo, a že vymejšlim na autě občas velký vylomeniny. No co tu čtu, tak ten střední díl bych tak nehrotil, ale ten koncovej z tý 1.9 do toho du i já. Mě to teď teda bublá taky solidně, ale děravýmu tlumiči neřikám tuning. Jak řiká Ondráš, seříznout ten konec, co je zlomenej dolu a navařit tam nějakou chromovanou koncovku za pár šupů....GOOD IDEA! Běžim ho koupit do ACI.
|
8.9.07, 10:56 |
|
Ondras83
|
tak sem zahledal a konečně sem tenhle thread našel...tak jak je to s tim střednim dílem ?? je to znát ?? a co koncák??? je jinej zvuk ??? za tejden tam de motor...tak jaký sou vaše zkušenosti ??
|
18.10.07, 20:30 |
|
Jura
|
No taky by mě dost zajímalo jak to teda vypadá....nevím jestli dát na svoji fel 1.6 střední díl bez tlumiče a koncovej 1.9D anebo origo střední díl s tlumičem a k tomu koncovej 1.9D anebo střední bez tlumiče a ktomu origo zadní s tlumičem. Hmmm? Anebo tam polaborovat i se středním tlumičem 1.9D?
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
19.10.07, 09:05 |
|
michalkatka
|
Jura píše: No taky by mě dost zajímalo jak to teda vypadá....nevím jestli dát na svoji fel 1.6 střední díl bez tlumiče a koncovej 1.9D anebo origo střední díl s tlumičem a k tomu koncovej 1.9D anebo střední bez tlumiče a ktomu origo zadní s tlumičem. Hmmm? Anebo tam polaborovat i se středním tlumičem 1.9D?
ja neviem, ale ja by som dal origo origo to čo tam má byť...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
19.10.07, 11:54 |
|
Ondras83
|
michalkatka píše: Jura píše: No taky by mě dost zajímalo jak to teda vypadá....nevím jestli dát na svoji fel 1.6 střední díl bez tlumiče a koncovej 1.9D anebo origo střední díl s tlumičem a k tomu koncovej 1.9D anebo střední bez tlumiče a ktomu origo zadní s tlumičem. Hmmm? Anebo tam polaborovat i se středním tlumičem 1.9D? ja neviem, ale ja by som dal origo origo to čo tam má byť...
...ale my chcem úpravu...ne origo....
|
19.10.07, 14:24 |
|
DRYVER
|
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
19.10.07, 14:24 |
|
Jura
|
Táák táák....nene origo.... já ci lepší zvuk a lepší jízdu a za co nejmíň penízků:)
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
19.10.07, 15:06 |
|
michalkatka
|
Jura píše: Táák táák....nene origo.... já ci lepší zvuk a lepší jízdu a za co nejmíň penízků:)
však ale práve to nejde moc dokopy...
|
19.10.07, 19:57 |
|
Ondras83
|
michalkatka píše: Jura píše: Táák táák....nene origo.... já ci lepší zvuk a lepší jízdu a za co nejmíň penízků:) však ale práve to nejde moc dokopy...
všechno de když se chce..., jen se to musí umět...sehnat info a zkusit ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
20.10.07, 13:11 |
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: všechno de když se chce..., jen se to musí umět...sehnat info a zkusit ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
akože za málo peňazí veľa muziky? no, niekedy sa to dá, ale zväčša nie, hlavne u motorov riadených elektronikou... ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
|
20.10.07, 14:35 |
|
CROWACK
|
michalkatka píše: Ondras83 píše: všechno de když se chce..., jen se to musí umět...sehnat info a zkusit ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) akože za málo peňazí veľa muziky? no, niekedy sa to dá, ale zväčša nie, hlavne u motorov riadených elektronikou... ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
zato se u nich dá skvěle praktikovat za veľa peňazí málo muziky... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
20.10.07, 14:37 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|