Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 06:03

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
 Termostat vody 
Autor Zpráva

Příspěvek 
ty hadice co mi vedou do LPG a do pak do sani , a jeste ta jedna...jsou vařici maji stene jako voda u terostatu . proste prehrata .... chadicem jsem nechal protekat zahradni hadici a tolik kolik vteklo normalne vytekalo ...

26.11.07, 21:46
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Butch píše:
ty hadice co mi vedou do LPG a do pak do sani , a jeste ta jedna...jsou vařici maji stene jako voda u terostatu . proste prehrata .... chadicem jsem nechal protekat zahradni hadici a tolik kolik vteklo normalne vytekalo ...

ak sú tie tenké hadice horúce, znamená to že voda tadiaľ cirkuluje, takže zlý termostat, alebo ucpaný chladič... (dobrá správa - čerpadlo je dobré)

termostat sa dáva strunkou k hlave a kolíkom hore... (pre zopakovanie)

termostat má byť naplno otvorený pri 88° ja som to skúšal v hrnci a s maminim teplomerom na zaváranie...

26.11.07, 21:53

Příspěvek 
michalkatka píše:
Butch píše:

ak sú tie tenké hadice horúce, znamená to že voda tadiaľ cirkuluje, takže zlý termostat, alebo ucpaný chladič... (dobrá správa - čerpadlo je dobré)

termostat má byť naplno otvorený pri 88° ja som to skúšal v hrnci a s maminim teplomerom na zaváranie...

a ja jsem dneska kupil novy Vernet nebo jak se to pise ...... je tam a porat se to prehriva ..a co ten chladic ??? musi jim protekat ta voda hodne ??? jsou tam velke tlaky ???

26.11.07, 21:55
Profil ICQ

Příspěvek 
Butch píše:
česke auto jsem koupil naposled ! je to jenom dupačka , kdyz opravite jedno skurvi se druhe a porat dokola ! jedina vyhoda techto aut je ze se u toho nenudite kdyz to porat spravujete ! a vetsi nervy jsem nemel ani se svoji starou ! je to fakt des ! ŠKODA at se jde do **** vysmolit ! posrali to uz s VW ! at to vsechno skrachne ! vsem do dela jenom bordel na zahrade a znečistuje to vzduch ! vsechny skodovky do šrotu ! az budu mit prachy tak si koupim japonce ! a obdivuju ty co se tady dupou s nejakym rapidem nebo fazolem . fakt ! vyserte se uz nato ! diky ze me nekdo vyslechl a chapejte !

Proc nadavas temhle autum to nechapu - tady ti lidi jak rikas ze se dupou s rapidem nebo nebo s fazolem, maji skoro vse v poradku a neresi zadne zasadni veci, proste jezi, ale taky se o to staraji - ja taky jezdim s favoritem a uz nejaky 3 rok sem nemel zadnou velkou investici (kdyz nepocitam kvalitni olej - ale to je nutnost a dal bys to jakoho koliv auta i japonce) Ze obcas praskne manzeta na poloose, nebo steri prachovka na kulaku - to se muze stat kazdymu autu a kdyz to kontrolujes a vse udrzujes v dobrem stavu, tak budes mluvit jinak...

26.11.07, 21:57

Příspěvek 
Butch píše:
michalkatka píše:
Butch píše:

a ja jsem dneska kupil novy Vernet nebo jak se to pise ...... je tam a porat se to prehriva ..a co ten chladic ??? musi jim protekat ta voda hodne ??? jsou tam velke tlaky ???

pracovný tlak je jedna vec a prietok druhá.... voda ním má pretekať akoby to bola holá trubka o priereze prívodnej hadice...

26.11.07, 22:02

Příspěvek 
Butch píše:
česke auto jsem koupil naposled ! je to jenom dupačka , kdyz opravite jedno skurvi se druhe a porat dokola ! jedina vyhoda techto aut je ze se u toho nenudite kdyz to porat spravujete ! a vetsi nervy jsem nemel ani se svoji starou ! je to fakt des ! ŠKODA at se jde do **** vysmolit ! posrali to uz s VW ! at to vsechno skrachne ! vsem do dela jenom bordel na zahrade a znečistuje to vzduch ! vsechny skodovky do šrotu ! az budu mit prachy tak si koupim japonce ! a obdivuju ty co se tady dupou s nejakym rapidem nebo fazolem . fakt ! vyserte se uz nato ! diky ze me nekdo vyslechl a chapejte !

Chachá :!: Vole chcu tě vidět, jak koupíš starýho japonce, u kterýho všichni srali na údržbu protože byla drahá jak kokot, lily se do toho napiču oleje, bo syntetika je drahá že a že rejže nehnije, na to bych se podíval, možná až po roce 98...rosype se ti to taky, akorát s tím rozdílem že na vrakecu nic nezeženeš a nový díly lodí z Nipponů Denso za pár papírků s Palackým...a jestli seš levej a všechno musíš dělat nadvakrát, tak si pořádně rozmysli, jestli fakt spíš nejezdit sockou...nebo investovat víc papírků do stroje, kterej toho tolik nemá za sebou a svěřovat ho servisu.
u mojí stodvácy co sem za poslední dva roky dělal, tak byly jenom výměna oleje, mazání svisláků a nějaký to štelé...zadní pakny se samostavama nepočítám, byly tam 8 let, před stk si řekly o výměnu...cca 30 000 bez jedinýho zádrhele...

26.11.07, 22:50

Příspěvek 
to Crowack : uz jsi nekdy ridil hondu ??? dejmetomu tak do roku 93 ? CRX ,Civic a tak ??? kamarade to neni jenom o tom ze si jezdis ve stare skodovce 120 kterou ma kazdy a ty se drzis tradice ! ja chci ze zivota neco mit a jestli se chci kvalitne svest tak si tu hondu pujcim ...konkretne Civic 1.5i 90HP a ta ti svym vykonem v jakych koliv otackach ucpe uši a pridela na sedadlo ze se nebudes moct hejbat ! a to nemluvim o 1.6 V-tec . japonci meli meli a maji nejlepsi motory ! chci se svest tak si priplatim . vis co je to za zavody kdyz vedle tebe soupeři Octavia 1.9Td a ty ji rozbijes ? pritom mas 15let stare auto co potrebuje jenom utahnou nebo vymenit řemen . ...kdyz narazis na poradny kup tak sezenes takovou karu za 60000 v takovym perfektnim stavu ze tomu kazdy typuje r.v 02 . ja jsem si kupil favorit jenom abych jezdil na LPG dva roky do prace a tam is vydelal 100000 na poradne auto ! ale ja vam nic nezakazuju . jenom vas nekdy obdivuju ze na to mate nervy . diky a sry. jsem paličaty

27.11.07, 16:42
Profil ICQ

Příspěvek 
Butch píše:
to Crowack : uz jsi nekdy ridil hondu ??? dejmetomu tak do roku 93 ? CRX ,Civic a tak ???

Občas jezdím 323F '98 68kw, dřív sem míval Hnissan sunny, podle papírů '90 ale bůhví co to bylo...shnilý jak sviňě, motor chlastal litr oleje na tisíc a zkončilo to tak, že sem prošláp brzdy...komplet všecky trubky na prach zhnilý...zaboha sem je na to nemoh sehnat, tak sem je jak kokot upravoval z těch na fávo...pak mě rupl homouš, tak šel do šrota, stejně byl zhnilej jako prase...serou se všecky auta ať už japonec nebo cokoliv jinýho, ale na schade se nevozej díly z japonskejch ostrovů, tak se ti nemůže stát, že pitomý víčko na nádrž tě přijde na 3000kocourkovskejch kreditů. A taky se ti nemůže stát, že přijdeš na vrakáč že potřebuješ pitomý okýnko a budou na tebe čumět jak na debila...

27.11.07, 22:37

Příspěvek 
auta jsou od toho aby se kazily :D je to na zavisle na tom kdo to pred tebou mel ! jestli to bylo nejake hovado co stim jezdilo po meste v zime negaražoval a nemyl , nečistil nemenil tak se nedivim ze to hnije ! o tom ze to zere olej vim , spapato celkem dost no. vicko na nadrz na japonce me stalo 250Kč bez zamku a 350 stoji se zamkem . pred nejakyma 10lety to bylo jasne ze se nahradni dily pohybovaly na cizi auta nekde v oblacich ale svet se meni a sezenes tady dily i na Lincoln. rozhodne se to jeste menit bude ! zachvili nebude totiz rozdil mezi auty co se tyce nejakych nahradnich dilu . automobilky se spojuji . (skoda protoze bylo pekne sledovat konkurencni boje) to ze skodovka spadla pod nemce je dost na prd! to je to nejhorsi co mohli udelat . ale kdyz evropa zaspala co se tyce ve vyvoji nad asijskymi zememi . tak se neda nicemu divit ze dalsi auto co vyjede bude mit vzhled skoda , motor VW a ostatni dily z Rendliku nebo Citronu od frantiku . tady se budou vyrabet auta na benzin a na naftu zatim co v asii uz vyvijeji vodik a alternativni pohony , hybridy . je to o rozvoji a jedine auto ktere bych si koupil pred 10lety by byl Fiat ! sice hnije ale kdyz se o to staras. bohuzel jsem mel doma uz 3 . pokazde to zkoncilo na vrakaci kvuli nejakemu kloboučnikovi v Shade . byly to benzinove motory ktere mely co do sebe . krehka karoserie uz nehraje roli . hlavni cast auta je prece motor ! bohuzel uz slusne auto za par korun nesezenete protoze at se snazite jakkoliv . 15let stare auto ? to uz je bez udržby zrale tak na problemy .

28.11.07, 12:24
Profil ICQ

Příspěvek 
když vypnete motor a je slyšet u nádržky bublání tak je to normální po jízdě?

28.11.07, 14:58

Příspěvek 
zokot píše:

Moc normální to teda není....při ohřevu kapaliny je normální že se roztáhne, pokud se roztahuje moc tak to může znamenat vzduch v potrubí ale pokud to vyloženě bublá z motoru tak to může profukovat u těsnění pod hlavou.

28.11.07, 15:00
Profil ICQ

Příspěvek 
cyz píše:
zokot píše:

Moc normální to teda není....při ohřevu kapaliny je normální že se roztáhne, pokud se roztahuje moc tak to může znamenat vzduch v potrubí ale pokud to vyloženě bublá z motoru tak to může profukovat u těsnění pod hlavou.

Zkusím odvzdušnit. Mám to udělat podle Andrta nebo máte něco lepšího?

28.11.07, 15:02

Příspěvek 
zokot píše:

a kolik máš na teploměru? když zastavíš motor tak se teplota ještě zvedne a třeba to začne vařit...to se mě stalo :oops:

Škoda 742 Forever Team
Škoda TW Coupe Club

28.11.07, 17:10
Profil ICQ

Příspěvek 
Butch píše:
... krehka karoserie uz nehraje roli . hlavni cast auta je prece motor ! ...

Cha, ty seš chytrej jak rádio. :lol:

Jinak ti velice děkuji za předešlé názory, jsi tu nový a díky nim jsi se dokonale představil, alespoň víme, s kým máme tu čest.

28.11.07, 17:21
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Martin píše:
Butch píše:
... krehka karoserie uz nehraje roli . hlavni cast auta je prece motor ! ...

Cha, ty seš chytrej jak rádio. :lol:

Jinak ti velice děkuji za předešlé názory, jsi tu nový a díky nim jsi se dokonale představil, alespoň víme, s kým máme tu čest.

jsem tady novy protoze mam problemy se SKODA FAVORIT :D už ten nazev toho auta vypovida za vse :D doufam ze tady budu tak maximlne 20mesicu ! pak mi konci technicka a doufam ze mi ho zadarmo odvezou na vrakac

28.11.07, 18:00
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další