olejove vicko - vylitava pod tlakem
Autor |
Zpráva |
Ondras83
|
slovacek.milos píše: vem kus hadru dej ho přes okraj hrdla na nalévání oleje a víčko tam naper a žij v klidu miloš
naprosto souhlasím, nebo udělej z toho šroubu, co drží ventil. výko takovej plech přes víčko a jezdi normálně dál....jo a netlakuj tam ten plyn tak dlouho, u naše favorita se necupuje vůbec a chytne hned (musíš krátce zastartovat, přestat, zase zastartovat a chytne na cuk...)
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
4.1.08, 23:26 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
dubaduba
|
jak uz nekdo tady na foru rikal to startovani je dost individualni dle me ...
+ diky za rady zitra na to vletim a doufam ze uz do prace pojedu autem ...
+ jawa 350 je fakt malo a neboj se jsou lidi na foru motorkaru co zacinaji na fairbladovi atd. neboj se GSa 500 nebo ER 500 nebo CB 500 vetsinou na tom zacinaji holky a da se s tim uz jet i dal a motor nesmrtelny! vykon cca 37kw v prumeru
|
4.1.08, 23:40 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
dubaduba píše: jak uz nekdo tady na foru rikal to startovani je dost individualni dle me ...
+ diky za rady zitra na to vletim a doufam ze uz do prace pojedu autem ...
+ jawa 350 je fakt malo a neboj se jsou lidi na foru motorkaru co zacinaji na fairbladovi atd. neboj se GSa 500 nebo ER 500 nebo CB 500 vetsinou na tom zacinaji holky a da se s tim uz jet i dal a motor nesmrtelny! vykon cca 37kw v prumeru
LPG je další technické zařízení na vozidle, které musí obsluha zvládat, nejsložitější je start, protože si musíš namíchat správnou směs, a tam je ta individualita závislá na kompresi, filtru, vydatnosti VN svíčkách, předstihu a bohatosti směsi, odstraněno je to až na koktávkách kdy ti při krátkých jízdách na plyn ani nepřepne miloš
|
5.1.08, 08:34 |
|
ondra120
Metal (urg)
|
+ jawa 350 je fakt malo a neboj se jsou lidi na foru motorkaru co zacinaji na fairbladovi atd. neboj se GSa 500 nebo ER 500 nebo CB 500 vetsinou na tom zacinaji holky a da se s tim uz jet i dal a motor nesmrtelny! vykon cca 37kw v prumeru[/quote]
No myslim si, že než kupovat Gsko nebo ER 500,tak už je lepší koupit Suzuki Bandit 600...za skoro stejnou cenu máš úplně dospělou mašinu, je to hodně velký držák, motor se nekurví vůbec...Já do toho leju akorát benál + údržba.Tak sem uvažoval že koupím nějaké 5kilčo,ale su moc rád že to nakonec vyhrál bandita...A taky sem předtím nijak moc km na těžkých mašinách nenajezdil. Nic proti Jawkám supr stroje, ale tam člověk chytí akorát blbé návyky na ty novější...
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
![Obrázek](http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_1104.gif) Škoda 742 Forever Team
|
5.1.08, 08:59 |
|
Kristensen
|
No já jsem to nečetl uplně celý ale nejdřív si vymněň gumičku na víčku od oleje, no a pak si řekni někomu ať ti vysvětlí jak se s takovým autem zachází. Proč to za studena startovat jednodušše na benzín, když se to dá nesmyslně mordovat v -5ti na plyn, hlavně že ušetřím za benzín, ono ho to totiž sežere půl nádrže za studena, tak ho radši vypnu a budu to trápit na plyn. No on ti časem odejde startér když s tím startuješ 10 a víc vteřin, baterka bude hotová že ji budeš muset každej 14dní nabíjet, no ona se ta snaha o úsporu někde projeví, docela i rádo odchází takhle těsnění pod hlavou, páč tam natlačíš fůru plynu a pak ti to práskne takovej tlak, kterej nemá ani motor při plným výkonu.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
5.1.08, 11:41 |
|
dubaduba
|
ondra120 píše: + jawa 350 je fakt malo a neboj se jsou lidi na foru motorkaru co zacinaji na fairbladovi atd. neboj se GSa 500 nebo ER 500 nebo CB 500 vetsinou na tom zacinaji holky a da se s tim uz jet i dal a motor nesmrtelny! vykon cca 37kw v prumeru No myslim si, že než kupovat Gsko nebo ER 500,tak už je lepší koupit Suzuki Bandit 600...za skoro stejnou cenu máš úplně dospělou mašinu, je to hodně velký držák, motor se nekurví vůbec...Já do toho leju akorát benál + údržba.Tak sem uvažoval že koupím nějaké 5kilčo,ale su moc rád že to nakonec vyhrál bandita...A taky sem předtím nijak moc km na těžkých mašinách nenajezdil. Nic proti Jawkám supr stroje, ale tam člověk chytí akorát blbé návyky na ty novější...[/quote]
ted ses trefil bandita jsem mel dobry stroj ale tezke jak krava neznam tezsi motorku a to jsem jezdil VTRo, VFRo ... a bandit 6tka nejtezsi co jsem zatim mel ... jinak jak pises udrzba minimalni vykon taky maly 57kw ... tak kdyby nebyla tak tezka idealni motorka do zacatku jen doporucuju za ty penize ....
|
5.1.08, 12:01 |
|
ondra120
Metal (urg)
|
ted ses trefil bandita jsem mel dobry stroj ale tezke jak krava neznam tezsi motorku a to jsem jezdil VTRo, VFRo ... a bandit 6tka nejtezsi co jsem zatim mel ... jinak jak pises udrzba minimalni vykon taky maly 57kw ... tak kdyby nebyla tak tezka idealni motorka do zacatku jen doporucuju za ty penize ....[/quote]
jo je fakt že je trochu těžší...ale zas je to klasika:) Jde o to si zvyknout...já sem si vcelku zvyknul a pěkně sem potahal aj kámoša na GSX-R 600. Není to jenom výkon a hmotnost co jezdí:)Je to taky rukama:)
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
![Obrázek](http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_1104.gif) Škoda 742 Forever Team
|
5.1.08, 12:42 |
|
dubaduba
|
ondra120 píše: ted ses trefil bandita jsem mel dobry stroj ale tezke jak krava neznam tezsi motorku a to jsem jezdil VTRo, VFRo ... a bandit 6tka nejtezsi co jsem zatim mel ... jinak jak pises udrzba minimalni vykon taky maly 57kw ... tak kdyby nebyla tak tezka idealni motorka do zacatku jen doporucuju za ty penize .... jo je fakt že je trochu těžší...ale zas je to klasika:) Jde o to si zvyknout...já sem si vcelku zvyknul a pěkně sem potahal aj kámoša na GSX-R 600. Není to jenom výkon a hmotnost co jezdí:)Je to taky rukama:)[/quote]+
sry ale to musela byt lama na tom sradu ... bandit je fakt prostitutka tezka ja mel ten starsi model 99 ... nemuzu soudit novy ale u VTRa VFRa potahnes za plyn a uz se jen staras at to do neceho nenapalis ... je to fakt masakr! bandour je hodne slabsi bracha ...
|
5.1.08, 12:53 |
|
cyz
|
Ježiš, to jsem zase měl co zmínit.....a topic je v pr....
Jinak u mě je u té motorky limitujícím faktorem hlavně cena ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) navíc pokukuju spíš po nějakém enduru, líbí se mi Africa Twin
|
5.1.08, 14:24 |
|
CROWACK
|
cyz píše: Ježiš, to jsem zase měl co zmínit.....a topic je v pr.... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Jinak u mě je u té motorky limitujícím faktorem hlavně cena ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) navíc pokukuju spíš po nějakém enduru, líbí se mi Africa Twin
No odolávám pokušení do těch motokydů nějak vstoupit, už proto že sem fanatickej jawař a začal bych vás všecky přesvědčovat, že třipade je nejlepší stroj na světě ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
5.1.08, 14:58 |
|
dubaduba
|
cyz píše: Ježiš, to jsem zase měl co zmínit.....a topic je v pr.... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Jinak u mě je u té motorky limitujícím faktorem hlavně cena ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) navíc pokukuju spíš po nějakém enduru, líbí se mi Africa Twin
slabe, drahe, hnusne ale motor drzak jako prase!!! prezije te!
|
5.1.08, 15:09 |
|
dubaduba
|
CROWACK píše: cyz píše: Ježiš, to jsem zase měl co zmínit.....a topic je v pr.... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Jinak u mě je u té motorky limitujícím faktorem hlavně cena ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) navíc pokukuju spíš po nějakém enduru, líbí se mi Africa Twin No odolávám pokušení do těch motokydů nějak vstoupit, už proto že sem fanatickej jawař a začal bych vás všecky přesvědčovat, že třipade je nejlepší stroj na světě ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ...
jawa? nejlepsi? mozna pred tim nez jsem se narodil
|
5.1.08, 15:14 |
|
Ondras83
|
dubaduba píše: CROWACK píše: cyz píše: Ježiš, to jsem zase měl co zmínit.....a topic je v pr.... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Jinak u mě je u té motorky limitujícím faktorem hlavně cena ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) navíc pokukuju spíš po nějakém enduru, líbí se mi Africa Twin No odolávám pokušení do těch motokydů nějak vstoupit, už proto že sem fanatickej jawař a začal bych vás všecky přesvědčovat, že třipade je nejlepší stroj na světě ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ... jawa? nejlepsi? mozna pred tim nez jsem se narodil
...to je ale srdcovka... ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ...
mimochodem, včera když sem čuměl na slunce seno atd, tak ta třipade tam...fešanda jak svině ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) mit jí doma, kurwa to by byla klasika ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) :D:D:D:D
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
5.1.08, 16:22 |
|
CROWACK
|
dubaduba píše: CROWACK píše: cyz píše: Ježiš, to jsem zase měl co zmínit.....a topic je v pr.... ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Jinak u mě je u té motorky limitujícím faktorem hlavně cena ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) navíc pokukuju spíš po nějakém enduru, líbí se mi Africa Twin No odolávám pokušení do těch motokydů nějak vstoupit, už proto že sem fanatickej jawař a začal bych vás všecky přesvědčovat, že třipade je nejlepší stroj na světě ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ... jawa? nejlepsi? mozna pred tim nez jsem se narodil
Jde o to podle čeho stroj posuzuješ, rejže neni nic pro mě.
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
5.1.08, 16:28 |
|
Kristensen
|
No tak já kdybych si měl vybrat motorku tak jedině Honda CB 1300 ročník 98-00, sice to není žádná rychlá motorka protože maximálku má jen nějakejch 182km/h ale zase na tej maximálce je za nějakejch 11,3 vteřiny je to nádhernej naháč s dvouma laufama a moc jich u nás nebude páč se sem nedovážela, ale v D jich pár je.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
5.1.08, 18:09 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|