Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
ja superturbo nepovažujem za nejaký extra olej, potrebám motora vyhovuje, vznikol v dobe kedy aj auto (zhruba), jednak cena nieje premrštená a kvalita je myslím na úrovni, madit nie je pre niekoho dosť dobrá značka, pretože kvalitu porovnáva iba podľa ceny, tekže pre neho je najkvalitnejší olej v cenovej relácii 500-600Skk/l ja za tú cenu mám 4l... hlavné je že vyhovuje špecifikácia a motor sa fakt vyčistil, to môžem potvrdiť...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
27.1.08, 20:06 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
pepakvatropolis
|
Olej z lidlu za 189 ??? já koupil v globusu tuto hekru
http://www.hekra.cz/index.php?lang=cz&m ... dukt=31120 , tato 4 litrovka stála 199 kč ....
co si o tom myslíte ? dá se to použít na fávo ??? nerad bych si nějak poškodil svého miláčka
_________________ Škoda Favorit "93 GLX 43kW LPG Tartarini - najeto 120000km ...4/2011
|
29.1.08, 15:24 |
|
|
Neex
|
specifikaci splňuje tak nevím proč ne
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
29.1.08, 16:07 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
splňuje specifikaci... já právě u zboží ze super hyper mám často pochybnosti, aby to tu specifikaci nesplňovalo jen na etiketě
|
29.1.08, 16:58 |
|
|
Neex
|
Vít píše: splňuje specifikaci... já právě u zboží ze super hyper mám často pochybnosti, aby to tu specifikaci nesplňovalo jen na etiketě
proč by ji splňovat zrovna u Hekry neměla? nebo snad myslíš že si v hypermarketech chodí a lepí si tam etikety jaké chtějí?
|
29.1.08, 17:45 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
je fakt, že hekra snad jo.. ale jinak to máš kolikrát značku kterou v životě nikdo neviděl a to víš prd
|
29.1.08, 17:50 |
|
|
Neex
|
Vít píše: je fakt, že hekra snad jo.. ale jinak to máš kolikrát značku kterou v životě nikdo neviděl a to víš prd
jasný já to chápu jak jsi to myslel Jen myslím že jestli jde o kvalitní značku a nejsou pochybnosti že to není nějak ošizený pak není důvod se bát.
|
29.1.08, 17:58 |
|
|
septim
|
A co myslite o kombinacii superturbo a lpg? Teraz som kupil feliciu BMM a motor cierny, nechcem to hned prehnat niecim super ale kolko nechat na prvu vymenu km? Alebo dat iny olej?
_________________ 742.120L Opäť klasika, uloženka, 87´, 58.000km, po 1. majitelovi
791.136B LPG, r.v. 96, Cimbu, KD air filter, 13 BAR kompresia, spotreba priemer 6L LPG uz ex
781.136* LPG, 2. majiteľ predané, dodnes jazdí (žili sme spolu 3 roky)
742.120L 4x bejvalky
|
29.1.08, 20:54 |
|
|
venca.m
|
Neex píše: Vít píše: je fakt, že hekra snad jo.. ale jinak to máš kolikrát značku kterou v životě nikdo neviděl a to víš prd jasný já to chápu jak jsi to myslel Jen myslím že jestli jde o kvalitní značku a nejsou pochybnosti že to není nějak ošizený pak není důvod se bát.
To bych netvrdil...Nechcu te jen tak chytat ze slovicko,ale u nas v kauflandu prodavaji olej Mogul rok vyroby 2004 a kapalinu do odstrikovacu Sheron rok vyroby 2000 A pred rokem sem narazil v drogerii na brzdovku rv 99,ale na tu byla 30Kc sleva
Tak na to taky pozor
_________________ Škoda Favorit 136 LS r.v.88 minulost Opel Astra F sedan C16NZ r.v. 93 současnost Opel Astra F hatchback C16NZ r.v. 93 minulost Subaru Legacy kombi EJ20 LPG r.v. 95 současnost Lancia Kappa 2.0 20V VIS LPG r.v. 97 současnost
|
29.1.08, 22:11 |
|
|
Neex
|
venca.m píše: Neex píše: Vít píše: je fakt, že hekra snad jo.. ale jinak to máš kolikrát značku kterou v životě nikdo neviděl a to víš prd jasný já to chápu jak jsi to myslel Jen myslím že jestli jde o kvalitní značku a nejsou pochybnosti že to není nějak ošizený pak není důvod se bát. To bych netvrdil...Nechcu te jen tak chytat ze slovicko,ale u nas v kauflandu prodavaji olej Mogul rok vyroby 2004 a kapalinu do odstrikovacu Sheron rok vyroby 2000 A pred rokem sem narazil v drogerii na brzdovku rv 99,ale na tu byla 30Kc sleva Tak na to taky pozor
A čím jsi mě chytil za slovo? Já psal o specifikaci ne o datu výroby... Ale i v tom máš pravdu.
|
29.1.08, 22:50 |
|
|
FerdikF
|
septim píše: A co myslite o kombinacii superturbo a lpg? Teraz som kupil feliciu BMM a motor cierny, nechcem to hned prehnat niecim super ale kolko nechat na prvu vymenu km? Alebo dat iny olej?
Superturbo a lpg, proč ne, ale zkrátit interval výměny tak o 1/3. Tak tu první výměnu udělej třeba po 4-5 tis, taky se na to u fiesty chystám, protože když jsem to přivezl z bazaru, tekly z toho pěkný sr...y a olej je po 1500 docela černej.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
30.1.08, 08:04 |
|
|
michalkatka
|
FerdikF píše: septim píše: A co myslite o kombinacii superturbo a lpg? Teraz som kupil feliciu BMM a motor cierny, nechcem to hned prehnat niecim super ale kolko nechat na prvu vymenu km? Alebo dat iny olej? Superturbo a lpg, proč ne, ale zkrátit interval výměny tak o 1/3. Tak tu první výměnu udělej třeba po 4-5 tis, taky se na to u fiesty chystám, protože když jsem to přivezl z bazaru, tekly z toho pěkný sr...y a olej je po 1500 docela černej.
čo je zač ten superturbo, ja používam Madit Turbo plus a používam ho na LPG na 10tis a keď ho vylievam von je číry ako keď ho nalievam...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
30.1.08, 17:14 |
|
|
FerdikF
|
michalkatka píše: FerdikF píše: septim píše: A co myslite o kombinacii superturbo a lpg? Teraz som kupil feliciu BMM a motor cierny, nechcem to hned prehnat niecim super ale kolko nechat na prvu vymenu km? Alebo dat iny olej? Superturbo a lpg, proč ne, ale zkrátit interval výměny tak o 1/3. Tak tu první výměnu udělej třeba po 4-5 tis, taky se na to u fiesty chystám, protože když jsem to přivezl z bazaru, tekly z toho pěkný sr...y a olej je po 1500 docela černej. čo je zač ten superturbo, ja používam Madit Turbo plus a používam ho na LPG na 10tis a keď ho vylievam von je číry ako keď ho nalievam...
Tak to se máš, já používám GX PRO a po 10ti je docela černej
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
30.1.08, 19:00 |
|
|
Šemik
|
Ale tak při provozu na LPG se není čemu divit že olej nečerná Jinak proti Maditu samozřejmě ani písmeno
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
30.1.08, 19:04 |
|
|
Dr Meduza
|
Jakej mate nazor na radu Hekra DYNAMIC? Ja sem ted nalil ten mineralni (SAE 15W-40 API SJ/CF) pisou na nem ze je udajne vhodnej i do motoru pouzivajcich LPG
Predtim sem tam mel Hekru SUPER GX (SAE 15W-40 API SF/CC) po vymene oleje se trochu zmenil zvuk motoru a pri jizde po dalnici se zvedla rychlost tak o 5-10km/h ale vetsinu toho efektu bych asi povazoval za vysledek toho, ze sem utahoval svody a sani
_________________ Rezorit 136L LPG rv 90 vymena za Hnujdai Coupe 2.0 LPG
|
30.1.08, 23:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|