Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 14.11.24, 23:08

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Rozdiel 120 a 125 
Autor Zpráva
Hliník navždy.

Příspěvek 
Jonny píše:
... som s toho zufaly ked mi niekto nieco povie doma a opytam sa to tu vas som u vas za debila a ked prezentujem vas nazor som debil zas doma..... zacarovany kruh proste som asi debil na entu :roll: :oops: ....

No jo no ... proste tady mame my pravdu ... ze ti nekde nekdo keca nejaky kokotiny za to nemuzem ... babicka mi taky neveri ze rapid neni eRko ... co s tim mam delat? Nic, proste nic nemuzu delat.

Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.

28.3.08, 22:04
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek 
kachnis píše:
ja to nemyslel na tebe :wink: to bylo spontani :)

Ne to mi bylo jasný. V pohodě. :wink:

28.3.08, 22:07
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Pan Kapitán

Příspěvek 
Jonny píše:
... takze prepacte moju natvrdlost :oops: ...... som s toho zufaly ked mi niekto nieco povie doma a opytam sa to tu vas som u vas za debila a ked prezentujem vas nazor som debil zas doma.....

Predpokladam ze na TW z tveho okoli chodis jenom ty, takze snad nebude vadit, kdyz tu vyjadrim nazor, ze jsi od vas ty zrejme ten bystrejsi, nebot se aspon zeptas, kdyz neco nevis, kdezto ostatni vedi howno a este ti ty kraviny vnucujou. :-)

Ver nam a ceka te sqela budoucnost! :wink:

(Tento nazor pro jistotu doma neprezentuj vubec.)

Cvokárium: Youtube Instagram

29.3.08, 09:47
Profil ICQ YIM
Junior TW team

Příspěvek 
Viky píše:
Predpokladam ze na TW z tveho okoli chodis jenom ty, takze snad nebude vadit, kdyz tu vyjadrim nazor, ze jsi od vas ty zrejme ten bystrejsi, nebot se aspon zeptas, kdyz neco nevis, kdezto ostatni vedi howno a este ti ty kraviny vnucujou. :-)

Ver nam a ceka te sqela budoucnost! :wink:

(Tento nazor pro jistotu doma neprezentuj vubec.)

To som rad ze to takto beries :wink: dnes som akurat presviecal mojho sponzora ( vynadal mi do pohlavnych organov ) o zhodnosti 120 a 125 hlavy :evil: tak som mu povedal ze 125 je lepsia v tom ze sa vyrabala len od myslim 86 narozdiel od 120 ktora sa vyrabala asi od 75 roku :arrow: u 120 hlavy je vecsia pravdepodobnost ze je zo starsej skodofky a moze byt viac vylagrovana .... ale skur.it sa da vsetko a dost rychlo takze aj 125 r.v. 89 moze byt horsia ako120 r.v 75 :shock:

4) Škoda 100 - 71" Model 72" Killec

29.3.08, 14:40
Profil ICQ

Příspěvek 
Ak otvoríš kapotu škody 125L a pozrieš sa na číslo motoru, tak v druhom riadku máš naklepané číslo 120, teda je to motor škoda 120. Škoda 125 nemá názov 125 preto, že by mala vyšší obsah, alebo niečo iného, ako 120L, ale tá 5-ka tam je asi práve kvôli tomu 5-qaltu. Teda škoda 120-obsah, 5-qalt. ak už toto nepochopíš, tak neviem.. :shock:

29.3.08, 16:52
Junior TW team

Příspěvek 
hagios píše:
Ak otvoríš kapotu škody 125L a pozrieš sa na číslo motoru, tak v druhom riadku máš naklepané číslo 120, teda je to motor škoda 120. Škoda 125 nemá názov 125 preto, že by mala vyšší obsah, alebo niečo iného, ako 120L, ale tá 5-ka tam je asi práve kvôli tomu 5-qaltu. Teda škoda 120-obsah, 5-qalt. ak už toto nepochopíš, tak neviem.. :shock:

Jasne ja som to pochopil uz davnejsie ale niektori ,, mechanici ,, u nas nie :evil: ja uz viem ze 125ka=120ka+5q :wink: a tiez som niekde cital ze125ky sa vyrabali pozdeji ako 120ky ( myslim tie prve) takze ak mi zozenie hlavu zo125 ( ktora je rovnaka ako 120kova) nala by byt teoreticky novsia ako zo 120koveho motora ( 120ky novsieho typu - Mka nechodia tak casto ako uzovky ) takze by mi pravdepodobne doniesol hlavu z dakej starej 120ky ( i ked netvrdim ze musi byt zla) a tomuto chcem predist :wink:

29.3.08, 17:16
Profil ICQ
Pan Kapitán

Příspěvek 
Jonny píše:
Škoda 120 L teraz LS neskor GLS(ak bude motor)r.v.1979 moja maximalka 130 km/h

Kdyz uz v tom delame poradek, mas trochu bordel ve znaceni 120tek:

120 = ma ho**o (u 105ky to bylo 105S, ale 120S byla zavodni masina ve 110kovy kastli, tak to nemohli pouzit)

105L,120L = ma stahovaci okynka a nastavitelny operadla
120LS = ma lepsi motor a svetla, jinak je to L
105GL (a 130GL) = ma lepsi palubni desku a interier, ale motor normalni
120GLS = ma lepsi interier i motor (ma proste lepsi vsechno)

To znamena ze spravne mas mit napsano:
Škoda 120 L teraz GL neskor GLS(ak bude motor)....

Ale nejsi teda jedinej, ja mival 130GL z dovozu na ktery mi nejaky pako na urade do malyho technicaku napsalo 130LS :-D

29.3.08, 17:48
Profil ICQ YIM
Junior TW team

Příspěvek 
Viky píše:
Kdyz uz v tom delame poradek, mas trochu bordel ve znaceni 120tek:

120 = ma ho**o (u 105ky to bylo 105S, ale 120S byla zavodni masina ve 110kovy kastli, tak to nemohli pouzit)

105L,120L = ma stahovaci okynka a nastavitelny operadla
120LS = ma lepsi motor a svetla, jinak je to L
105GL (a 130GL) = ma lepsi palubni desku a interier, ale motor normalni
120GLS = ma lepsi interier i motor (ma proste lepsi vsechno)

To znamena ze spravne mas mit napsano:
Škoda 120 L teraz GL neskor GLS(ak bude motor)....

Ale nejsi teda jedinej, ja mival 130GL z dovozu na ktery mi nejaky pako na urade do malyho technicaku napsalo 130LS :-D

No takto ti to poviem presne tak ako ni to povedal ten pan co mi ju predaval ( teda ak na nic nezabudnem ):
Chlapik kupil 105 S :arrow: komplet prerobil kasnu na 120kovu - okrem dveri a interieru ktore nemal :arrow: vymenil motor za 120Lkovy :arrow: neskor dostal dvere + interier zo 120 L a zakoncil to namontevim 5 Q qualtovnika atkze ja mam vlastne 125ku z 105ky ( samozrejme prevarene cislo ... ) no a ja som vymenil palubku z rapida lebo sa mi viac pacil a namontil dake sedacky ( uz neviem z coho ale su nastavitelne a maju opierku hlavy ) + vymenil som dvere takze sa daju stahovat okna aj v zadu 8) musim to niekedy pofotit a dat do garaze :wink: ja som to nevedel presne sformulovat tak aby to bolo spravne :roll: ......

29.3.08, 18:21
Profil ICQ
Pan Kapitán

Příspěvek 
Jonny píše:
No takto ti to poviem presne tak ako ni to povedal ten pan co mi ju predaval ( teda ak na nic nezabudnem ):
Chlapik kupil 105 S :arrow: komplet prerobil kasnu na 120kovu - okrem dveri a interieru ktore nemal :arrow: vymenil motor za 120Lkovy :arrow: neskor dostal dvere + interier zo 120 L a zakoncil to namontevim 5 Q qualtovnika atkze ja mam vlastne 125ku z 105ky ( samozrejme prevarene cislo ... ) no a ja som vymenil palubku z rapida lebo sa mi viac pacil a namontil dake sedacky ( uz neviem z coho ale su nastavitelne a maju opierku hlavy ) + vymenil som dvere takze sa daju stahovat okna aj v zadu 8) musim to niekedy pofotit a dat do garaze :wink: ja som to nevedel presne sformulovat tak aby to bolo spravne :roll: ......

Nemam slov.

Ze nekdo namontuje plne zamenitelnou kastli a misto aby nahlasil vymenu, tak prevaruje cislo.... Tou kastli 120 je zrejme myslena kastle M, protoze jinak by tam 5Q nedostal.
Ja sem shodou okolnosti na ty 130ce musel po bouracce menit kastli a zcela ofiko mi tam bez problemu napsali kastli ze 105GL.... a tu vymenu dveri kvuli stahovani oken... to uz snad ani nesouvisi s timhle forem.

No... :-) Preju hodne stesti v dalsi podobnych upravach.

29.3.08, 19:00
Profil ICQ YIM
Junior TW team

Příspěvek 
Viky píše:
Nemam slov.

Ze nekdo namontuje plne zamenitelnou kastli a misto aby nahlasil vymenu, tak prevaruje cislo.... Tou kastli 120 je zrejme myslena kastle M, protoze jinak by tam 5Q nedostal.
Ja sem shodou okolnosti na ty 130ce musel po bouracce menit kastli a zcela ofiko mi tam bez problemu napsali kastli ze 105GL.... a tu vymenu dveri kvuli stahovani oken... to uz snad ani nesouvisi s timhle forem.

No... :-) Preju hodne stesti v dalsi podobnych upravach.

Mo jasne teraz je to plnohodnotne Mko 8) a tie dvere .... no zda sa mi to viac komfortne pre vzadu cestujuce osoby :wink:
A na prerabacku takehoto rozsahu by som sa asi tiez trikrat vysral :shock: ale vies ako , ked ma niekto cas , peniaze , priestory atd. tak preco nie ? :wink: Takze to uzavrieme : 120ka a 125ka su uplne identicke motory a tudiz i hlavy :arrow: 120ka + 5Q = 125ka :D dakujem za ozrejmenie tohto faktu mne osobe neznalej . ten kto sa kvoli mne nasral at mi promine ja som to nevedel a po presviedcani nasich mechanikov som bol dosti natvrdly(neviem ci je to ten spravny vyraz ale asi ano ) som vyuceny rybar a nie mechanik, takze tieto znalosti postradm :roll: :oops: ale chybami sa clovek uci :P

29.3.08, 19:25
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 40 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3