Autor |
Zpráva |
f-ko
|
tag sem byl v cimbu..v poho kluci,nechal sem si prehrat jednotku,no je to teda kus za kus..tag mam na felde 1,3MPi po mich upravach + prehrani jednotky v CIMBU necelejch 65kw a 115nm..auto jezdi, starty v poho,vse zatim ok..tagze sem spokojenej..zatim..
|
13.4.08, 16:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jancl
|
A mužu teda vědět kolik tě to stálo?
|
20.5.08, 14:56 |
|
|
Ondras83
|
Kristensen píše: Jednotku BMM a MPI od cimbu mám doma, pokud by eventuálně někdo chtěl vyzkoušet tak se můžem domluvit a vemu to na TW 2008 (nabuzení jednotky není problem).
co zato ???.....BMM, ale taky mám LPG a nevim jestli to bude mit cenu, protože na LPG je příruba v difuzoru a tim se zmenšuje....ale zkusit to můžem teda...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
20.5.08, 19:21 |
|
|
Gemini
|
f-ko píše: tag sem byl v cimbu..v poho kluci,nechal sem si prehrat jednotku,no je to teda kus za kus..tag mam na felde 1,3MPi po mich upravach + prehrani jednotky v CIMBU necelejch 65kw a 115nm..auto jezdi, starty v poho,vse zatim ok..tagze sem spokojenej..zatim..
mozme videt graf z brzdy ? asi su vsetci zvedavi............. alebo ti len povedali ze tolko a tolko mas ???
auto s tymyto parametrami zrychluje z 0-100 pod 10 sekund (a nie podla tachometra) a sprint na 403m spravi do 16,5s....... len pre info.....
_________________ Škoda Rapid 146 - 93 HP , 140 Nm
Škoda 130 Maxi - 105 HP, 140 Nm
Škoda Rapid Turbo - 122 HP, 231 Nm
|
20.5.08, 19:45 |
|
|
Ondras83
|
teoreticky...je to znát nebo ne ??...jak sem řikal, s tou motorexcel sme jeli 140 a dál už se jí moc nechtělo (měla na tu úpravu už asi 80 000km) no a s tou mojí jedu na stejnym úseku, za zhruba stejných podmínek taky 140-150, ale trvá to dýl a pak už to jen udržuje rychlost, to tamta by po delší rovince asi ještě šla...
jak to tvoje ???,,
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
20.5.08, 20:14 |
|
|
varok
|
Já se taky přidám. Já mám sice jen fáčko BMM, ale mám tam upravený motor od Excelu. Už jsem to tak koupil a nemůžu si stěžovat. Krásně to táhne od minima, hlavně na křižovatkách apod. to má krásný odpich. Upravené to opravdu je, nedávno jsem psal do te firmy mail a p.Čepek mi potvrdil že v roce 98 byl upravovaný motor. Je tam prý snížená hlava, vyleštěné kamalky v hlavě, upravené ventily a ŘJ. Majitel ale chtěl sportovní písty, ty prý byly drahé tak prý mu zvětšily vrtáni na 78. Kolik má teď motor výkon to nevím ale je opravdu o hodně živější než jiné fáčka nebo feldy s tím samým motorem. Dokonce se mi zdá že je o chloupek živější i než felda 1,3 MPi 0kW. Je to ale jen můj odhad, nemám to změřené. Můj kamarád má na feldě 1,3MPi ten chip od Cimbu a bečí jak želva. Za ty prachy co do toho dal to je úplně o ničem. Stálo ho to asi 8000,- Kč a rozdíl v tom moc není. Něco na výkonu přibylo ale není to zase nějaké ohromné zlepšení. Tak asi tak nějak můj názor.
|
21.5.08, 15:42 |
|
|
|