teflonový přípravek do motorového oleje
Autor |
Zpráva |
spartra
|
můj dojem bylato keramika snížila se spotřeba a motor byl zevnitř čistej, žádný usazovaní nic ale asi jako 10 koní to nepřidá
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
25.2.07, 14:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
spartra
|
stálo to 480kč
_________________ š 105 s, 50kw, LPG r.v. 5 - 85
|
25.2.07, 14:50 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27226 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
mam bishop´s original kdyby to někdo chtěl
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
25.2.07, 14:54 |
|
|
Belial
|
já du do toho ekolube.. 400 za takovou srandu obetuju, tata me od toho sice zrazuje (jednou dal do zigula slick, prej to jelo lip ale zacal mu tect volej) ale vyzkouset se ma vsechno
|
27.2.07, 15:01 |
|
|
Peter50kw
|
slovacek.milos píše: to co tu píšeš je na internetu všeobecně známo, ale řekni mi máš osobní zkušenosti s některým z přípravků do motorů? já ano u několika desítek aut, nejvíce s nulonem, u převodovek s lubrifilmem a nyní s ekolube u dvou, co jsem to doporučil známým, tak si to pochvalovali, rozjezdil jsem nělolik lenochů, nejvíce mám u formana 330 km motor jede jak nový, bez výměny gufer pod ventilama jezdí od výměny do výměny, tak 5 dl na 10000 km oleje,použit byl nulon profi kačdých 80000 km, přípravky jsem používal přesně podle návodu, co vím ostatní ho přiévali do olejů na výměnu kašlali a taky to fungovalo, mojí zkušeností je že lidé co napíšou takový článek přípravek na molekulární ochranu motoru v ruce nikdy nedrželi miloš
To co pises len znamena, ze nulon-sracka skodi len tvojej penazenke a povznasa tvojho ducha. Fava sa generalkuju daleko za hranicou 350 kkm. To nieje zasluha nulonu, ze ti ten motor ide. Ten motor ide aj napriek tomu, ze si tam dal sracku, ktora v oleji nema co hladat! Na rozchodenie lenocha staci obycajne 20 km ostrej jazdy. Ziadna renomovana skusobna nedala ziadnemu z tychto veci certifikat. Jedine TV reklamy funguju a vytahuju peniazky z vrecak natesenych obeti.
|
27.2.07, 15:49 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
rozchodit lenocha za 20 km ostré jízdy, to zírám, no to někdy zkusímn jen aby nedochodil miloš
|
27.2.07, 17:32 |
|
|
Belial
|
Peter50kw píše: slovacek.milos píše: to co tu píšeš je na internetu všeobecně známo, ale řekni mi máš osobní zkušenosti s některým z přípravků do motorů? já ano u několika desítek aut, nejvíce s nulonem, u převodovek s lubrifilmem a nyní s ekolube u dvou, co jsem to doporučil známým, tak si to pochvalovali, rozjezdil jsem nělolik lenochů, nejvíce mám u formana 330 km motor jede jak nový, bez výměny gufer pod ventilama jezdí od výměny do výměny, tak 5 dl na 10000 km oleje,použit byl nulon profi kačdých 80000 km, přípravky jsem používal přesně podle návodu, co vím ostatní ho přiévali do olejů na výměnu kašlali a taky to fungovalo, mojí zkušeností je že lidé co napíšou takový článek přípravek na molekulární ochranu motoru v ruce nikdy nedrželi miloš To co pises len znamena, ze nulon-sracka skodi len tvojej penazenke a povznasa tvojho ducha. Fava sa generalkuju daleko za hranicou 350 kkm. To nieje zasluha nulonu, ze ti ten motor ide. Ten motor ide aj napriek tomu, ze si tam dal sracku, ktora v oleji nema co hladat! Na rozchodenie lenocha staci obycajne 20 km ostrej jazdy. Ziadna renomovana skusobna nedala ziadnemu z tychto veci certifikat. Jedine TV reklamy funguju a vytahuju peniazky z vrecak natesenych obeti.
no já nevím, ale jak už je to jednou lenoch tak ho můžeš prohánět jak chceš..
|
27.2.07, 19:22 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Belial píše: no já nevím, ale jak už je to jednou lenoch tak ho můžeš prohánět jak chceš..
Lenocha lze zase roztahnout. Treba 125L byla lina po dedovi, za par mesicu ostre jizdy se vratila do normalu
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
27.2.07, 19:27 |
|
|
Belial
|
Matthes píše: Belial píše: no já nevím, ale jak už je to jednou lenoch tak ho můžeš prohánět jak chceš.. Lenocha lze zase roztahnout. Treba 125L byla lina po dedovi, za par mesicu ostre jizdy se vratila do normalu
jo ale když budu já s favoritem jezdit pár měsíců ostře, tak mi nezbyde ani na jídlo
|
27.2.07, 19:48 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Belial píše: Matthes píše: Belial píše: no já nevím, ale jak už je to jednou lenoch tak ho můžeš prohánět jak chceš.. Lenocha lze zase roztahnout. Treba 125L byla lina po dedovi, za par mesicu ostre jizdy se vratila do normalu jo ale když budu já s favoritem jezdit pár měsíců ostře, tak mi nezbyde ani na jídlo
Njn tak pak stejne neni treba svizneho vozu ...
|
27.2.07, 19:55 |
|
|
Belial
|
Matthes píše: Belial píše: Matthes píše: Belial píše: no já nevím, ale jak už je to jednou lenoch tak ho můžeš prohánět jak chceš.. Lenocha lze zase roztahnout. Treba 125L byla lina po dedovi, za par mesicu ostre jizdy se vratila do normalu jo ale když budu já s favoritem jezdit pár měsíců ostře, tak mi nezbyde ani na jídlo Njn tak pak stejne neni treba svizneho vozu ...
nerikam ze nejezdim svizne vubec, jenom tak nejezdim porad krom toho kdyz to lip potahne tak tomu nemusim tak slapat
|
27.2.07, 19:58 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
To je taky fakt
|
27.2.07, 19:59 |
|
|
Bukaj
|
Taky asi časem obětuju 400Kč za to Ekolube (teda jestli to seženu). Zkusim to nalejt do máminé převodovky, uvidíme, jestli se ztiší
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
1.3.07, 13:50 |
|
|
Martin
|
Tak dej vědět, taky mě to zajímá.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
1.3.07, 13:57 |
|
|
Peter50kw
|
Bukaj píše: Taky asi časem obětuju 400Kč za to Ekolube (teda jestli to seženu). Zkusim to nalejt do máminé převodovky, uvidíme, jestli se ztiší
Na hlucnu prevodovku plati hustejsi olej alebo vymena lozisk.
|
1.3.07, 14:45 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|