Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 02:28

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
 Jednou to jede a podruhý jako by mě někdo držel za prdel... 
Autor Zpráva
Hluchoň

Příspěvek 
Děkuji všem těm, kteří se mi snažili svými nápady pomoci.

7.3.07, 10:42
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
Vít Široký píše:
Děkuji všem těm, kteří se mi snažili svými nápady pomoci.

V pohodě,od toho tu sme....... :D :D :D

7.3.07, 10:50
Profil ICQ

Příspěvek 
Nechte toho, nebo vás tu zamknu :P

Jinak k tématu... (ono je to stejně mimo původní téma)
Je to asi 2 roky zpátky, o autu jsem nevěděl o moc víc, než mi řekli v autoškole...
a teď, z nemalé části díky TW, díky servisním příručkám v el. podobě a pod. si myslím, že ce se fáčka (záměrně nepíšu aut :) ) týče dokážu na něm dát dohromady tak 85% věcí...

7.3.07, 14:27
Profil ICQ

Příspěvek 
Nepér má pravdu, každý nějak začínal :wink: Nikdo se nenarodil s Andrtem v hlavě :D

Jj, když si jen vzpomenu, jakou šílenou radost jsem měl někdy v 6 letech z toho, že mě táta naučil vyměnit žárovku v zadní mlhovce na naší bývalé Š130L.. :lol: Připadal jsem si jako mistr světa který dokáže od této chvíle spravit cokoli :oops: Pýcha je hnusná vlatnost :wink:

7.3.07, 14:42
Moderátor

Příspěvek 
V Návodu k použití jsou velice zajímavé informace, jenže je nikdo nečte. To je ten problém,. Kdyby ho četl, věděl by, jakou žárovku má kam dát a jaký olej a kolik se ho tam lije, kdy se má vyměnit atd. A také kolik se hustí kola a podobné užitečné věci. A tak bych mohl pokračovat. Na to, aby mohl člověk provozovat auto, mu Návod k použití stačí. Pokud začímá mít auto poruchy, buď se ho zbavím nebo si seženu servis, který se mi o to auto bude starat. Jakmilůe na to nemám, musím se to sám naučit - a k tomu jsem zde napsal docela dost článků...

To není o tom, jestli se Čech urazí nebo ne, případně je nejchytřejší z nejchytřejších.

7.3.07, 14:56
Mistr mechanik

Příspěvek 
Jiří Čech píše:
V Návodu k použití jsou velice zajímavé informace, jenže je nikdo nečte. To je ten problém,. Kdyby ho četl, věděl by, jakou žárovku má kam dát a jaký olej a kolik se ho tam lije, kdy se má vyměnit atd. A také kolik se hustí kola a podobné užitečné věci. A tak bych mohl pokračovat. Na to, aby mohl člověk provozovat auto, mu Návod k použití stačí. Pokud začímá mít auto poruchy, buď se ho zbavím nebo si seženu servis, který se mi o to auto bude starat. Jakmilůe na to nemám, musím se to sám naučit - a k tomu jsem zde napsal docela dost článků...

To není o tom, jestli se Čech urazí nebo ne, případně je nejchytřejší z nejchytřejších.

v žárovce a návod k použití, no schválně se dívám, v krabičce žádnej papír, sem do ní klepnul taky nic jen nějaký vlákno, zkusím motor snad něco najdu miloš

7.3.07, 15:13
Moderátor

Příspěvek 
V Návodu k použití k autu... :-)

7.3.07, 15:14
Mistr mechanik

Příspěvek 
Jiří Čech píše:
V Návodu k použití k autu... :-)

jo dík jirko no to by mě nenapadlo, škoda žárovky, ale zase střepy znamenaji štěstí miloš

7.3.07, 15:17
Moderátor

Příspěvek 
No jenomze v navodu k pouziti k autu, paklize se jim da Andrt povazovat, jako ze mala obdelnikova kniha "Navod pouziti" a Andrt maj hodne spolecnyho, tak treba pri vymene zadniho lozisko pisou sprosťáci o nejakym stahovakuMP ... u predni napravy je milion druhu stahovaku a to je kolem auta vsude. No a pokud mam doma garaz, v ktery mam kladiva, gola sadu,kombinacky,sroubovaky,flexu a vrtacku a majzlik tak bych asi nic moc delat nemoh..Proto se zeptam TADY protoze predpokladam, ze ostatni maj podobny vybaveni a taky to musi nejak jit.Proto se radsi zeptam, nez abych cet navod .

http://kachnis.techsajt.cz

7.3.07, 16:10
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Škodovky až po Feldu jsou prostě začátečnický auta, člověk se naučí, jak to funguje, naučí se vyměňovat nejen spoustu žárovek, zjistí, kudy se tam lijí všechny provozní kapaliny, naučí se vyměnit kolo, někdo i o dost víc. Každopádně všechny tyhle zkušenosti se můžou hodit, až průměrný škodovkář (přiznejme si, že cílová skupina těchto vehiklů je 18-26 let), dospěje a pořídí si AUTO. Potom už je jasný, že na nějakým fáru za milión nebudu měnit spojku doma v garáži, ale díky zkušenostem ze škodovky aspoň poznám, že mám v loji spojku, nebo cokoliv jinýho a nenechám se tolik natáhnout v servisu za něco, co není potřeba.

7.3.07, 17:24
Profil ICQ

Příspěvek 
Nepér píše:
... fáru za milión ...

Věru, máš vysoké cíle, ale přeji Ti to. :lol:

7.3.07, 17:27
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Moderátor

Příspěvek 
kachnis píše:
No jenomze v navodu k pouziti k autu, paklize se jim da Andrt povazovat, jako ze mala obdelnikova kniha "Navod pouziti" a Andrt maj hodne spolecnyho, tak treba pri vymene zadniho lozisko pisou sprosťáci o nejakym stahovakuMP ... u predni napravy je milion druhu stahovaku a to je kolem auta vsude. No a pokud mam doma garaz, v ktery mam kladiva, gola sadu,kombinacky,sroubovaky,flexu a vrtacku a majzlik tak bych asi nic moc delat nemoh..Proto se zeptam TADY protoze predpokladam, ze ostatni maj podobny vybaveni a taky to musi nejak jit.Proto se radsi zeptam, nez abych cet navod .

někdy to bez přípravků nejde... a na to jsou návody, víš? ;-)

7.3.07, 17:54

Příspěvek 
[quote="Nepér"]Škodovky až po Feldu jsou prostě začátečnický auta, člověk se naučí, jak to funguje, naučí se vyměňovat nejen spoustu žárovek, zjistí, kudy se tam lijí všechny provozní kapaliny, naučí se vyměnit kolo, někdo i o dost víc. Každopádně všechny tyhle zkušenosti se můžou hodit, až průměrný škodovkář (přiznejme si, že cílová skupina těchto vehiklů je 18-26 let), dospěje a pořídí si AUTO. Potom už je jasný, že na nějakým fáru za milión nebudu měnit spojku doma v garáži, ale díky zkušenostem ze škodovky aspoň poznám, že mám v loji spojku, nebo cokoliv jinýho a nenechám se tolik natáhnout v servisu za něco, co není potřeba.[/quote]
no nemyslím že FAVORIt je pro věkovou skupinu kolem 18-26 let zamyslíme se nad tím za kolik jsi auto koupil já třeba za 35000 jede ok spotřeba 6,5 -8 litru v zimě - levný náhradní díly - většinu věcí opravíš sám - doveze tě kam potřebuješ .Samozřejmě musíš si to pěkně odhlučnit atd Dnešní bodový system výše pokut tak mě to nemusí jet 160 km a proč bych měl cpát za nový auto 250000kč a výš vemte si kolik stojí opravy v servisech Tak zjistíš že ve faválu mužeš jezdit klidně i v šedesáti NECHTĚL JSEM BÝT CHYTREJ .

7.3.07, 18:31

Příspěvek 
Pro mě auto představuje tři základní věci......Neteče do něj,v zimě topí a když příjdu na otočení chytne a doveze mě z bodu A do bodu B....Na to já nepotřebuju mít auto za 300 000kč.Mě stačí fávo(mám dvě....)..Když člověk není hýčkaný přepichem tak takovýto vozidla mu bohatě stačí a kord když si uvědomí ceny nahr. dílů a to že si skoro všechno opravý doma.....Jenom si vemte za tu dobu co tyhle vozidla máte co se všechno muselo měnit a opravovat protože už to má nějaký rok života zasebou
a musely jste stím jezdit do servisu.Jen si spočítejte co se ušetřilo za peníze. Sou to lidová vozidla která se vám peněžně už několikrát vrátila.
My jsme v 95 kupovaly fávo (to co mám jako upravený) za 125 000kč....Letos mu bylo 17 let....nemám důvod se toho zbavovat když svou funkci plní a to že někdo říká ať ten starý vrak hodím do šrotu a koupím si něco jinýho tak v tom nevidím důvod....stejně nemám ani 100 000kč abych si koupil jinou ojetinu a za 30 000kč abych si kupoval ojetou feldu tak to si moc nepomůžu.... :D

7.3.07, 19:01
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek Milošovo víčko PAL
Obrázek

http://kachnis.techsajt.cz

7.3.07, 19:32
Profil ICQ YIM Zobrazit autorovy stránky
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 70 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další