| Autor |
Zpráva |
|
MATTESS
|
 Re: škoda favorit upravy
Na karbec i na bezkontakt jedině klasiku svíčky. Plno kamarádů v závodních motorech jezdí klasiku. Ale ať koukám, jak koukám, v katalogu na Felicii jsou hlavně klasický svíčky. My je tam máme taky.
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
| 7.1.12, 14:44 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Capricorn
Registrován: 15.6.09, 03:10 Příspěvky: 1545 Bydliště: Olomoucký kraj
|
Krozak píše: A 3paprskový že sou nevhodny? Děláš si srandu? hod do felicie 1 paprskovou svíčku a za týden kupuješ nový! To samí u fačka.. na tydle škodovky maji být 3 paprskový svíčky a potvrdí mi to každý mechanik i technik co se vyzná v motorech. Tady končim tudle debatu. Má te mě za buchvi co ale později na to příde te sami.. chytry až na pudu.  Ano skončit bys tuto debatu měl jelikož a teď se nebojím to říct naplno víš o tom úplné ho**o. Člověk který toto vyplodí o autech potažmo téhle problematice neví naprosto vůbec nic. Pokud někdo napíše že když dá do Favoritu/Felicie zapalovací svíčky s jednou boční elektrodou a za týden je po nich ten musí mít v hlavě vzduchoprázdno. Ty absolutně nemáš o ničem ponětí, ale snažíš se tvářit že máš ve všem přehled. Trochu pokory a samostudia by ti neuškodilo, jestli vůbec máš ponětí o tom co tyhle slova znamenají...ale nejspíš ne. gokralik píše: Hoši nic ve zlém, ale mohli byste nám prozradit váš věk? Krozak měl ve svém profilu uvedno že je mu 18 let. Tedy předtím než provedl cenzuru.
_________________ Favo 135 (G)LX '93
|
| 7.1.12, 14:45 |
|
 |
|
biker901
Registrován: 26.7.11, 09:47 Příspěvky: 24 Bydliště: praha-východ, říčany
|
krozak favo a felda sou právě naopak dělaný na jednoelektrody já sám sem s nima najel 10 tisíc a nic s nima neni kdežto s trojbodejma to bylo zachvíly v kaši. a pro další já svůj věk napsal. a ondra odepal jako pan co ví vše protože jemu se něco nepodaří nepůjde to nikomu. ale přímo na OT neodpověděl
|
| 7.1.12, 14:56 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
 ty se trosku zamysli 3x po sobe jsem se te ptal, na co to mas a tys jeste nic nenapsal...napsal neco Krozak, kteryho po par precteni jeho prispevku v tomhle tematu ignoruju... a ze jsem ti napsal, at si koupis jiny auto? noaco? az zjistis, co to je prace, usili, shaneni a penez a nakonec zjistis, ze pak stacej jen dve slova a jses zase na konci a vsichni pred tebou, tak uz to snad pochopis  ... nerikam, ze se favoriti a atmosfery celkove neupravujou, samozrejme upravujou, ale to jsou lidi, co to maj v pazi, maj nastudovano a vedi, co chtej a co to obnasi a ne ty, ze se na uplne vsechno ptas na foru...tamty lidi se ptaj na foru uz jen na nektery poznatky a tak dale a nebo spis vic hledaj, nez pisou, protoze o upravach motoru z favorita tady mam jen ja nejmin 2 celkem dost obsahly temata...a ty furt pises jen to, ze jsem magor, co machruje a vsechno vi...  jo a ty dve slova, co te zazenou na konec startovni listiny jsou ve vice verzich...treba SUZUKI SWIFT nebo treba UNO TURBO...jestli ti to teda neco rika 
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 7.1.12, 15:26 |
|
 |
|
biker901
|
mě je to jedno já si fako postavim a nepřestanu s tim to ti snad stačit bude 
|
| 7.1.12, 15:51 |
|
 |
|
Ondras83
|
me to je taky jedno, ja to taky stavel a 2x... a znova jsi nam nerekl, na co to chces stavet 
|
| 7.1.12, 16:01 |
|
 |
|
Veteranista
Junior TW team
|
Ale jo Ondro to napsal, hned v prvním příspěvku píše třídu A a pak když jsem se ptal i já, tak zas poznámka ve smyslu, že jsem blbec co neumí číst, že psal že vrchy, což nepsal předtím. A souhlasím s Ondrou, začal bych taky koupí jiného auta a pak až stavěl jiné, jinak to nemá cenu přemýšlet o nějakých závodech, ale asi taky jako Ondra budu označen za zfetovanýho debila co nic neumí, od člověka, kterej nás vůbec nezná a Ondra mě jako zfetovanej debil nepřinde a to ho znám i osobně, čím dál víc se mi zdá, že mezi "černýma" a "starýma zelenýma" je hluboká propast. A toho fichtla, co jede 130 bych chtěl vidět, jistě ho máš někde na netu, nebo jsi například vyhrál řadu závodů a podobně, já neříkám že to nejde, ale chtěl bych to vidět to z Vašich prací A jinak Bikerovi901 se omlouvám, jde vidět, že je to velký pán z Prahy, který ve svých 21 letech vydělává těžký prachy a má už hustej tůzing, tedy zase se omlouvám hustěj tůning, že postavil Fáčko na nápravy z Feldy a tím získal podvozek pro závodní motor, respekt 
_________________ Octavia 60 & Octavia 61 & 1000MB 67 & M22 1969 & 110LS 75 & 100L 75& M-B 200D 76 & F 127 77 & 120L 77 & 1203COM 80 & F 126p 86 & F 126p 87 & 125L(136L) 89 & O Corsa B 1996 &M-B 212D 98 &motocykly
|
| 7.1.12, 16:32 |
|
 |
|
biker901
|
veteranisto ano ji blbec zatim neni vše hotový a začalo to stabíkama jen mimo nás nejsem z prahy a neřikám že vydělávám těžký prachy ale slušný prachy o tom že jde o vrchy jsem psal už na začátku a tak když jsi tak chytrej tak by mě zajímalo jak měly řešený nápravy Áčkový faka ? a jen mimo jiné nejsem zrovna příznivcem tuninu 
|
| 7.1.12, 16:43 |
|
 |
|
Veteranista
Junior TW team
|
Omlouvám se pane Praha-východ biker901 píše: hojte lidi mám pár dotázků snažil sem se sehnat jak je sestavenej motor favorit 1,3 76 kw nebo tk něco měly by to být A specialy motosport či tak něco myslim jaký tam jsou vačice karburace a tak dále. chtěl bych něco přirobit na favovskym nebo feldáckym motoru. dále jestli nevíte kde stočí setrvák a řemenici ale spíše hlavně kde mi to i s klikou vyváží za nějaký rozumný peníz. nebo co vás napadne o zvýšení výkonu tohoto motoru klidně npište rád se přiučim  A jo, tady je napsaný závody do vrchu. A proč bych Ti něco měl psat jako?To su jako i tady je zkouškový a ty si mezi dalšími profesory mým zkoušejícím? Jak to tam bylo tuším, ano tuším nevím přesně, ale kdybych to potřeboval vědět přesně, tak se podívám do své technické knihovničky doma a najdu to tam, tak na netu se zeptám googla a pak s představou co jak jak zkušenějších ostřílených borců, ale dělat to nebudu, protože mě je nějaký Fávo celkem u pr...., já má své zadomotory a ohledně jednoho závodního typu shromažďuju v součastné době materiály a neptám se co a jak, ale kdyžtak, kde sehnat podklady, když je nemůžu vygooglit a z nich si zistím co a jak a z toho budu vycházet jaké jsou mé možbnosti, jak časové tak peníze a nebudu urážet lidi co Ti můžou pomoct a tím nemyslím určitě sebe, na to jsou jiní ať tady či jinde po světě.
_________________ Octavia 60 & Octavia 61 & 1000MB 67 & M22 1969 & 110LS 75 & 100L 75& M-B 200D 76 & F 127 77 & 120L 77 & 1203COM 80 & F 126p 86 & F 126p 87 & 125L(136L) 89 & O Corsa B 1996 &M-B 212D 98 &motocykly
|
| 7.1.12, 17:02 |
|
 |
|
BORISROSSI
|
Je snad normalne ze každý rozumný človek ak chce od niekoho radu tak je trpezlivý a ak mu niekto odpovedá inak tak je ľahké otázku upresniť nie? biker: chalani ti len chceli povedať že ak chceš naozaj závodiť tak by si sa mal pozrieť po inom aute, ak to chceš do vrchov tak si chod rovno zajazdiť sám, pretože favorit ako taký s bežnými úpravami ti bude akurát tak na h.... a tak či tak sa budeš v závode vliecť na konci, s týmto autom proste nemá zmysel závodenie brať vážne kým nemáš tím mechanikov a auto špeciálne postavené na tento účel a to že by si si ho postavil doma na kolene ani nerozmýšlaj, bez skúseností bude problém postaviť aj ten motor tak aby sa dalo hovoriť o závodení, radšej zájdi do najbližšej krčmi a rozchlastaj to, týmto ťa samozrejme nechcem uraziť, ale už teraz tuším že budem za debila aj ja krozak: ty si samostatná nedefinovateľná kategória, za tie reči čo tu vedieš by som na tvojom mieste sám požiadal admina o BAN, je vidno že by si vedel sotva poskladať šlapacie autíčko, daj si do toho tvojho favorita aj 6 kontatové sviečky, 3 indukčky, pridaj zopár ETZ a auto ti bude aj lietať  , ja už nejaký čas makám na škodovkách, začínal som so škodou 120, teraz mám druhé fávo medzitým som mal aj fiata, zdaleka neviem toľko čo chalani ktorí ti tu radia a ty máš drzosť ich urážať, teba na rozdiel od bikera uraziť CHCEM lebo vidím že si čistý DEBIL, toď vše
_________________ Škoda Favorit 135LS 1992 with 136 engine
|
| 7.1.12, 17:19 |
|
 |
|
Krozak
|
jedna věc-> nemachruju s kecama jako vy tady. druhá věc-> nejezdil jsem s fichtlem na zavody je to škoda to tam níčit třetí věc-> moje první byl trabant v 10 letech, pak 120L, felicie 2. jedno bmw a ted favorit čtvrtá věc-> za debila tu mužu bejt ale až vy to jednou zkusíte a sami budete vidět že to jde když se chce at to stojí času kolik chce tak budete za debily vy, boužel. pátá věc-> Kdybych věděl ho**o nesložim si 120. spánem bohem.. stakovýma lidma se jednat fakt nedá. Však na vás jednou dojde.. 
|
| 7.1.12, 17:46 |
|
 |
|
Ondras83
|
jj...s takovejma lidma se fakt neda  borisrosi, veteranista: kuci, to nema cenu 
|
| 7.1.12, 17:53 |
|
 |
|
MATTESS
|
Krozak píše: jedna věc-> nemachruju s kecama jako vy tady. Vtip dne A dál nemá cenu se tím vůbec zabývat a opotřebovávat si klávesnici
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
| 7.1.12, 18:05 |
|
 |
|
BORISROSSI
|
Schválne spraviť anketu kto s krozakom súhlasí a kto nie, chcel by som vidieť ten debakel, ale to by zas povedal že všetci v čechách a na slovensku sú sfetovaný a nerozumieme tomu a každému tlačíme pičoviny do hlavy (asi sme všetci podplatený) a on je ten vyvolený ktorý padol učený z neba a miesto trojkolky jazdil na trabante, chce to chladnú hlavu, choď si ju strčiť do hajzla a spláchni ondro: moja reč, ale aspoň som dúfal že to nieje beznádejné 
_________________ Škoda Favorit 135LS 1992 with 136 engine
|
| 7.1.12, 18:12 |
|
 |
|
Nepér
Registrován: 2.2.06, 23:27 Příspěvky: 7662 Bydliště: Praha východ
|
CO SE TO TU DĚJE? Jeden větší expert, než druhej a oba dělají hlupáky z těch, od kterých by se toho mohli leccos naučit... takhle se to pánové nedělá. Zadarmo vám neporadíme a pokud tu navíc budete dělat bordel, oba vás vyhodím.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
| 7.1.12, 19:17 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|