|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
Martin 007
Dezertér
|
No jo ale na dvou motorech... a jeste když to s tou 120cou jelo bez problémů 24 let...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
21.8.07, 18:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jakub_Simir
|
Zdarec. Omlouvam se ze jsem tu dlouho nebyl ale byl jsem v casove tisni. Takze jsem za tu dobu vyzkousel snad vsechno a jediny co me napada je ze by ten motor mohl lehce foukat do vody a tim se zavzdusni motr a tim to je.Pac ja kdyz jedu moc moc slusne tak neuvarim ale staci jen lehce pridat nebo jet do kopce tak je tam hned 100 a kdyz jedu dal tak nekdy spadne klidne az na 60 a nebo ji uvarim totalne.
takze pro me jediny resenmi je zkusit bud funkcni motor a nebo nechat motor fa 136 generalkovat. A kdyz ani potom se nic nezmeni tak uz si pujdu skocit nebo hodim ze skaly skocnu. Zatim dikes
_________________ Škoda 120L 1983 / Fa 136 prostě "UŽOVKA" Škoda 110R 1974 - viewtopic.php?f=19&t=7102 Škoda 110R 1980 Škoda felicia 1.6 GLX 1995
Zakladatel Coupé clubu TW Škoda 742 a 718K Forever Team
|
29.8.07, 13:45 |
|
|
ArNy
|
pískání motoru
Čau ! Koupil jsem si Fabii 1,4 16V 74Kw a při pár km jsem se setkla s pískáním z motoru!V servisu mě řekli ,že to je normální ,že to je zvuk sání ,ale ňejak mě to neuspokojilo!!osobně si myslím ,že to je mechanický zvuk ,něco jako přidřené ložisko! Nemáte někdo taky takovej problém ???
|
4.9.07, 08:25 |
|
|
Jakub_Simir
|
Tak uz vim cim to bylo.
Normalne jsem datahnul hlavu(na prasaka racnou a ne zadnym momentakem a uz nevarim. Takze ted zkusim z5 motor z fava a uvidime.
_________________ Škoda 120L 1983 / Fa 136 prostě "UŽOVKA" Škoda 110R 1974 - viewtopic.php?f=19&t=7102 Škoda 110R 1980 Škoda felicia 1.6 GLX 1995
Zakladatel Coupé clubu TW Škoda 742 a 718K Forever Team
|
5.9.07, 20:12 |
|
|
HodanL
|
Zdravim. Mam Škodu 120L na plyn. Když startuju na plyn, zapnu sytič a motor krásně naskočí. Jenže pokud startuji na benzín a zapnu sytič mtor naskočí, ale jakmile pustím nohu z plynu okamžitě chcípne, jako kdyby neměl palivo. Karburátor jsem několikrát rozebíral do posledního šroubku a čistil, profoukával trysky, atd. A motor stále nedrží otáčky při běhu na benzín při zapnutým sytiči a volnoběžných otáčkach. Poraďte, protože fakt nevim jak budu startovat až padnou mrazy.
|
5.9.07, 21:22 |
|
|
CROWACK
|
HodanL píše: Zdravim. Mam Škodu 120L na plyn. Když startuju na plyn, zapnu sytič a motor krásně naskočí. Jenže pokud startuji na benzín a zapnu sytič mtor naskočí, ale jakmile pustím nohu z plynu okamžitě chcípne, jako kdyby neměl palivo. Karburátor jsem několikrát rozebíral do posledního šroubku a čistil, profoukával trysky, atd. A motor stále nedrží otáčky při běhu na benzín při zapnutým sytiči a volnoběžných otáčkach. Poraďte, protože fakt nevim jak budu startovat až padnou mrazy.
Je seřízenej karbec? "cvaká" při zapnutí/vypnutí zapalování? jde ti do něj benzín (elmg ventil skrz lpg)?
edit: mozna by bylo vhodnejsi si zalozit novej topic...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
5.9.07, 22:28 |
|
|
|