Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 13.11.24, 06:03

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 91 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
 Pořád startér 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Kostry...Sežen si druhého člověka a přeměř to napětí jaké tam jde. A nespeklo se ti něco uvnitř?Mě to udělalo a zase to točilo furt aj s vyplým klíčem.

19.12.07, 20:53
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek 
A jaké napětí tam správně má jít ? PLných 12V ? Nebo to může klesnout ? Popřípadě na kolik ?

19.12.07, 20:55

Příspěvek 
Nevim jestli ti to už někdo neradil nebo jestli jsi to nezkoušel ale třeba zrovna renault 19 je strašně moc náchylnej na stav starteru, stačí aby se nepatrně přidíralo jedno z ložisek a startuje to jako když máš baterku absolutní mrtvolu, sotva se to převaluje až to chytne a se stoupající teplotou motoru to je horší a horší až to nenastartuješ ohřátý vůbec a necháš to vystydnout a jde to, rozdělal jsem ho vyčistil promazal a měsíc byl klid a pak postupně znova a znova, tak přišel na řadu jinej a teď to i v mraze točí jako kdyby bylo 20 nad nulou, uplně o něčem jiným a jsem přesvědčenej že to tak bude točit i v -20, nejvíc už teď bylo -11 a uplně bez problémů.

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

19.12.07, 22:01

Příspěvek 
Slavrsi,Kristensen má pravdu,ale jak píšeš máš tam už třetí startér a to už by byla sakra smůla,aby byly všechny v háji-vadné./proto jsem sázel tolik procent/.Ještě máš možnost v káblech od baterky.Až to opět nepůjde,vem startovací kabely a udělej propoj mezi baterkou a startérem /+/ a baterkou a motorem /-/. čus Pavel

20.12.07, 08:46

Příspěvek 
Startér je opravdu jak novej ... zkusim vyštípat ten alarm a různý kraviny aby se zbytečně různě neztrácelo napětí a uvidim ... do věnc se mi faaakt nechce :?

20.12.07, 08:57

Příspěvek 
Pokud by to dělal alarm /blokace startu/,bude odpojován vodič mezi spín.skříňkou a startérem.V tvém případě ale tato větev pracuje.Ještě mne zaráží jedna věc a to,že pohasnou kontrolky.To značí,že se napětí někam ztrácí a přitom startér se netočí.Tudíž je někde přechoďák,nebo měkké napětí.čus

20.12.07, 09:08

Příspěvek 
jak měkké napětí ? Přechoďák ? Kde ? Však kabel jde přímo z baterky na startér , žádná další svorka . . .

20.12.07, 17:59

Příspěvek 
Slavrs píše:
jak měkké napětí ? Přechoďák ? Kde ? Však kabel jde přímo z baterky na startér , žádná další svorka . . .

Třeba přímo na té svorce, přechod kabel / oko.

20.12.07, 18:08

Příspěvek 
to bych neřekl , je dobře utažená , prostříkaná kontaktolem ... znám lidi co ani tyhle kontakty nedotahujou , normálně se dá rukou sundat to oko a jezdí normálně :roll: jáse začínám obávat nejhoršího - věnec :x

20.12.07, 18:12

Příspěvek 
Ale kdyby byl zlý věněc tak by to přeci točilo vždy :roll: Akorát zvuk by byl špatný a pod. Ale samotné točení rotoru startéru by se odehrávalo.

A co to zalisování kabel/koncovka?

20.12.07, 18:18

Příspěvek 
Může mít ožvýkané třeba jen některé zuby a startér nemá dost síly to právě v tomto místě roztočit.

20.12.07, 18:20
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Ale že by to bylo zase až tak brutální opotřebení..?

20.12.07, 18:20

Příspěvek 
ale vtom místě ve kterym to nejde , tak po několika pokusech to zase jde ... jak kdy , někdy stačí to zkusit 5x nekdy třeba zase 50x :x

20.12.07, 18:36
Voditelj brodice

Příspěvek 
ja to stale vidim na nieco s elektrikou, ale co, to ti nepoviem :(

tak si to zosumarizujme:
-kazdy starter ktory tam bol sa sprava rovnako takze to nie je problem startera
-kostra pod motorom OK
-ked startuje tak startuje OK, to znamena ze venec je OK
-civeka cvakne zakazdym, to znamena ze kontakt co ju spusta je ok a tym padom aj skrinka s klucikom

no mne z toho stale vychadza silove napajanie starteru, kontakt
skus ten napajaci kabel k starteru surovo vymenit

20.12.07, 18:42
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Asi to zkusim , vyměnim hlavní kabel i to očko a uvidí se no ...

20.12.07, 18:44
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 91 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další