|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Optimální otáčky motoru š120
Autor |
Zpráva |
ferrari
|
Podľa mňa sú väčšina tohto popísaného pocity...áno, pravda je, že studený a vlhkejší vzduch znamená vyšší výkon a krúťak...ale pravda je aj to, že v noci je vnímanie človeka úplne iné...menej vníma hluk motora, inak vníma rýchlosť a teda aj zrýchlenie, zasa naopak ale človek viac počuje (=inak vníma) rôzne pazvuky v kabíne...
...napr. mne sa v noci zdá, že motor super ťahá, krásne to akceleruje, proste F1...lenže to je klam, lebo to nemôže byť taký rapídny skok...na druhú stranu sa mi zdá, že mi celý interiér hrká...a tiež hudba - v noci mi to tak super hrá a cez deň frflem...
A to lepšie vytáčanie a chod motora po pár "nadúvačkách" môže teoreticky ľahko spôsobiť rozbehané ovládanie 2. komory...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
19.8.09, 21:38 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|