Autor |
Zpráva |
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
michalkatka píše: podľa predpisov potrebuješ revíziu systému každých 10 rokov, k tomu patrí aj tá platnosť bomby, a každý rok kontrolu tesnosti, to maník pobehá buď s takým prístrojom na meranie plynu v ovzduší, alebo s klasickou jarovou vodou, ak nikde nefučí dostanem papier ktorý som povinný mať pri sebe, a bez neho mi nespravia emisnú ani stk....
michale ale tos střelil od pasu prosímtě řekni mi podle jakého předpisu potřebuješ revíziu každých 10 rokov, tím myslím číslo MD SR a rok, nebo metodický pokyn z licence číslo miloš
|
6.1.08, 20:23 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
slovacek.milos píše: michale ale tos střelil od pasu prosímtě řekni mi podle jakého předpisu potřebuješ revíziu každých 10 rokov, tím myslím číslo MD SR a rok, nebo metodický pokyn z licence číslo miloš
to mi tvrdil technik na STK, možno to myslel kôli platnosti bomby, ale aj tam kam chodím na ročné prehliadky mi to povedal, ale neviem či hovoril priamo pojem revízia....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
6.1.08, 22:33 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
michalkatka píše: slovacek.milos píše: michale ale tos střelil od pasu prosímtě řekni mi podle jakého předpisu potřebuješ revíziu každých 10 rokov, tím myslím číslo MD SR a rok, nebo metodický pokyn z licence číslo miloš to mi tvrdil technik na STK, možno to myslel kôli platnosti bomby, ale aj tam kam chodím na ročné prehliadky mi to povedal, ale neviem či hovoril priamo pojem revízia....
oni tomu nerozumí ani na STK a vymýšlí hovadiny pokud jedeš na STK musíš mít platnou revizi celého LPG zařízení, jediné STK kyjov se toho řídí máš revizi dále je to nezajímá, pokud se mění nádrž, musí se provést tlaková zkouška ale žádná revize, ta se má provádět v intervalu jeden rok, a pak je v tom další bordel, pokud máš přílohu k TP tak to tam poznačím že jsem měnil nádrž že je tam číslo té staré, pokud je druhý TP tak je tam jen napsáno provoz na LPG a není co psát, někde to chtějí i přepisovat jak třeba výměna motoru, evidované číslo má i reduktor a ten se zas přepisovat nemusí, prostě bordel jak si kdo zamane a na slovensku když to začínalo to jsem poslouchal ministra dopravy, že to není také jednoduché, treba zkúmat, také,oné, nijaké, no blb 10 minut žvanil oničem, v itálii je to desítky let vykoumané, na moravě stály licence 250.000 kč já jsem je oblbl za 14.000 a nakonec to zrušili a musíš platit za každou montáž, kdo se nechá jenom platí miloš
|
7.1.08, 08:48 |
|
|
michalkatka
|
je v tom bordel, ja viem že raz za rok musím mať papier o kontrole tesnosti a potom je to pohoda.... 10rokov to tam namontované ešte nemám...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
7.1.08, 10:44 |
|
|
|