Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 15.11.24, 08:14

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
 škoda 125 L (LPG) problém cukání 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Matthes píše:
michalkatka píše:
konštrukčne áno, najviac robia vybehané vodítka ventilov, a niečo cez kruhy, keď si zrátaš 0,5l oleja na 1000km, t. j. na 10000tis je to 5l, má význam ten olej meniť, nestačilo by vymeniť iba filter? toto sme už preberali... a 5l pri cene 100skk/liter je 500skk :idea: :!:

Jo, a na dne vany si budes pestovat dehtove jezirko, diky nechci :lol: :)

myslím že za jazdy sa ten olej premieša dostatočne a olej sa ťahá od spodu... ja som tým chcel povedať že či nie je na úvahu zamedziť úniku toho oleja, aspoň tie guferá na ventily...

13.7.08, 22:45
Pspvek Reklama

Příspěvek 
no to víš, že uvažuju, uvažuju nad vším možným, hlavně kvůli tomu houpání, to mě štve nejvíc, nedá se s tím pomalu normálně jezdit, jak to houpá v těch otáčkách...

14.7.08, 09:39
Profil ICQ

Příspěvek 
Marra píše:
no to víš, že uvažuju, uvažuju nad vším možným, hlavně kvůli tomu houpání, to mě štve nejvíc, nedá se s tím pomalu normálně jezdit, jak to houpá v těch otáčkách...

húpanie :?: tlmiče máš ešte pôvodné :?:

alebo ako to myslíš :?:

14.7.08, 09:50

Příspěvek 
jo,tlumiče jsou původní, ale ten pojem houpání, jsem myslel trochu jinak.. jako že od motoru jako kdyby byl v těch otáčkách silně nevyvážený, prostě periodicky zabere víc a míň, zhruba tak 4 x za sekundu se to opakuje, zhruba v těch 2200... může to být zapříčiněné třeba přítlačákem? ale to by dělalo v každých otáčkách... btw tlumiče jsou původní, auto má najeto od výroby 40 000...ale je fatk, že se začíná víc pohupovat na hrbech. Ale každopádně s cukáním to nemá co dělat, "cukalo" to, ještě když to mělo 30000 a bylo to tvrdé jak motokára:D

16.7.08, 08:46
Profil ICQ

Příspěvek 
Marra píše:
jo,tlumiče jsou původní, ale ten pojem houpání, jsem myslel trochu jinak.. jako že od motoru jako kdyby byl v těch otáčkách silně nevyvážený, prostě periodicky zabere víc a míň, zhruba tak 4 x za sekundu se to opakuje, zhruba v těch 2200... může to být zapříčiněné třeba přítlačákem? ale to by dělalo v každých otáčkách... btw tlumiče jsou původní, auto má najeto od výroby 40 000...ale je fatk, že se začíná víc pohupovat na hrbech. Ale každopádně s cukáním to nemá co dělat, "cukalo" to, ještě když to mělo 30000 a bylo to tvrdé jak motokára:D

40000km, ale za akú dobu a na akých cestách :?: , možno bude niečo so zavesením motora, silenty :idea: ....

16.7.08, 21:50

Příspěvek 
to budu muset ještě taky vyměnit, ale každopádně dneska jsem si opět vyměnil těsnění pod hlavou, protože auto startovalo na dva tři válce a svíčky když jsem vytáh orezlé, auto jelo na vodu, sundám všechno, těsnění nevypadalo tak hrozně, hlava rovná, vložky taky.....auto nekouří...čím to? dal jsem nové těsnění, uvidíme, každopádně "houpání beze změny.

28.7.08, 17:52
Profil ICQ

Příspěvek 
A přesahy vložek?

28.7.08, 18:00

Příspěvek 
vložky bez chyby, žádný přesah

29.7.08, 18:02
Profil ICQ

Příspěvek 
No to je právě špatně, přesah být musí :!:

29.7.08, 18:06

Příspěvek 
ano jako přesah měly, byly do těsnění zakouslé, ale nebyly rozdílné vložka od vložky...jsem to špatně pochopil...

30.7.08, 11:20
Profil ICQ

Příspěvek 
Marra píše:
ano jako přesah měly, byly do těsnění zakouslé, ale nebyly rozdílné vložka od vložky...jsem to špatně pochopil...

ale vložky musia z bloku trčať von, 0,07 až 0,13mm a medzi vložkami max. 0,04mm

30.7.08, 13:09

Příspěvek 
u 742 je myslím předepsáno 0.12 - 0.16 mm :wink:

Pokud je budeš znova usazovat tak na "volno", jen rukou zpět zatlačené je dobré mít přes 0.20, ani hodnota k 0.30 není na škodu, hodně si to sedne :) Ideálně dva kroužky 0.14mm na každou vložku.

30.7.08, 17:11

Příspěvek 
jo jako přesah samo jsou, já myslel přesahy jako vložka k vložkce:) ten motor má 40 000, je jak nový, když shodím hlavu tak vše je perfektní...což je divné, když to tak hopká. Ale jinak ten motor jade dost slušně na 120 tku, felda 1,9 d si nečuchla:D rozdělovač jsem koupil fungl nový, beze změny v pásmu 2000 - 2500, jen přechody mezi ubráním a přidáním plynu jsou mnohem lepší. Jel jsem i se strýcovou 105 lpg, je to teda oproti mojí lemra zdechlá, ale dělá to to samé co moje

26.8.08, 09:04
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 88 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6