Autor |
Zpráva |
michalkatka
|
Martin 007 píše: A má tak 65x34x5cm
toto sú skôr rozmery ktoré by sa do Fava vošli, no uvidíme čo bude...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
2.7.09, 12:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiri
|
michalkatka píše: Martin 007 píše: A má tak 65x34x5cm toto sú skôr rozmery ktoré by sa do Fava vošli, no uvidíme čo bude...
ja to musim videt na vlastni oci
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
2.7.09, 20:04 |
|
|
michalkatka
|
Jiri píše: ja to musim videt na vlastni oci
no uvidíš, ale v podstate to nič extra nieje, je tam pár vecí trocha natesno ale je to obyčajné Favo
|
2.7.09, 20:22 |
|
|
varok
|
Ondro, nevím jakou máš čtyřkolku, ale PC větrák tam nedávej. Jeden chlápek, kde jsem kdysy dělal, tak měl takovou tu levnou čínu. Asi po dvou týdnech mu odešel větrák na chladiči. Dal tam z PC, ale ten je slabý. Má malý tah. Pořád mu to potom bublalo. To si kup raději origo na motorky a čtyřkolky. Bratr od majitele firmy kde teď dělám dával majiteli na krosku KTM přídavný větrák. Koupil origo, prý není zase tak drahý. Prý něco přes 400,- kč. Ten tah se ale nedá srovnat. Má rozměry srovnatelné s větrákem PC 80*80, ale výkonem tak asi třikrát lepší než PC větrák 120*120.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
4.7.09, 15:27 |
|
|
michalkatka
|
|
19.7.09, 23:11 |
|
|
Jiri
|
neni ten vetrak zase moc velky....ja bych dal nejaky prumerove stejny..ale jen vykonejsi...opravdu tam nenacpes dva favoritacke vedle sebe...
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
19.7.09, 23:20 |
|
|
michalkatka
|
Jiri píše: neni ten vetrak zase moc velky....ja bych dal nejaky prumerove stejny..ale jen vykonejsi...opravdu tam nenacpes dva favoritacke vedle sebe...
keď bude zajtra čas tak ti to vyfotím že sa to nevôjde, henten je veľký, ale upraviť to pôjde, zbežne som to už premeral (okom )
|
19.7.09, 23:24 |
|
|
michalkatka
|
michalkatka píše: keď bude zajtra čas tak ti to vyfotím že sa to nevôjde, henten je veľký, ale upraviť to pôjde, zbežne som to už premeral (okom )
tak ešte dobre že si ma k tomu vyhecoval
takže to skúsim najprv takto, ale vždy pobežia oba ventilátory...
|
21.7.09, 14:18 |
|
|
Jiri
|
tak vejdou se teda....a tam s tou hadici nebude problem..to je natesno docela...a u toho cidla by se dalo odbrousit kousek toho kryciho plechu...co vidim....jinak zapjeni mas nekolik moznostu bud oba soucasne...nebo jeden..a pri zapnuti klimy a vysoke telote oba..nebo musi bezet jeden porad kdyz bezi klima
|
21.7.09, 20:34 |
|
|
michalkatka
|
Jiri píše: tak vejdou se teda....a tam s tou hadici nebude problem..to je natesno docela...a u toho cidla by se dalo odbrousit kousek toho kryciho plechu...co vidim....jinak zapjeni mas nekolik moznostu bud oba soucasne...nebo jeden..a pri zapnuti klimy a vysoke telote oba..nebo musi bezet jeden porad kdyz bezi klima
ešte si musím urobiť tie pomocné plechy na uchytenie a šup do auta, zapojím aby bežali oba naraz, nakoľko problém môže byť aj to že ak by jeden ventilátor vzduch ťahal klimachladič vytvorí odpor a tým by nasával vzduch spätne cez vodný chladič od motora s priestoru druhého ventilátora.
to sa deje možno aj teraz nakoľko ten ventilátor nepokrýva celý chladič...
|
22.7.09, 06:07 |
|
|
Ondras83
|
michalkatka píše: ešte si musím urobiť tie pomocné plechy na uchytenie a šup do auta, zapojím aby bežali oba naraz, nakoľko problém môže byť aj to že ak by jeden ventilátor vzduch ťahal klimachladič vytvorí odpor a tým by nasával vzduch spätne cez vodný chladič od motora s priestoru druhého ventilátora.
to sa deje možno aj teraz nakoľko ten ventilátor nepokrýva celý chladič...
no a co mezi ně dát ještě nějakej hliníkovej (nerezovej) vyleštěnej plech?
jinak můžeš pak dát fotky, jak jsi udělal uchycení druhýho ventilátoru?...já sem to zkoumal azkoumal a nic moc mě nenapadlo, ale je teda fakt, že sem neměl moc čas...
ve městě taky dost vaří, tak nevim, jestli sehnat plech z 1,6 a nebo dát dva větráky...čidlo 88° se mi moc dávat nechce, to by větrák pořád běžel, no ale ještě sem pro něj nebyl, takže ho zkusim a uvidíme...mě totiž větrák běží vždycky jen ve městě, takže to je tak 3x do měsíce....
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
22.7.09, 07:47 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: no a co mezi ně dát ještě nějakej hliníkovej (nerezovej) vyleštěnej plech?
jinak můžeš pak dát fotky, jak jsi udělal uchycení druhýho ventilátoru?...já sem to zkoumal azkoumal a nic moc mě nenapadlo, ale je teda fakt, že sem neměl moc čas...
ve městě taky dost vaří, tak nevim, jestli sehnat plech z 1,6 a nebo dát dva větráky...čidlo 88° se mi moc dávat nechce, to by větrák pořád běžel, no ale ještě sem pro něj nebyl, takže ho zkusim a uvidíme...mě totiž větrák běží vždycky jen ve městě, takže to je tak 3x do měsíce....
nechápem aký plech a na čo, a prečo by mal byť ešte leštený
druhý ventilátor, myslíš ten čo mám v aute, alebo ten druhý na ten chladič čo som zatiaľ iba priložil na vymeranie ako je na fotkách ten origo v aute 100W je uchytený na pôvodných úchytoch 55W je to zámenné... 100W vetrák je presne ten istý čo má kwiko do Felmana s Felicie.
možno ten plech 1.6 by pomohol, ale k tomu musí byť aj motor s vrtuľou 1.6 aby ventilátor ťahal vzduch cez celý chladič...
|
22.7.09, 09:03 |
|
|
Ondras83
|
plech proto, aby se nemíchaly ty dva proudy vzduchu od větráku a leštěnej proto, aby odrážel teplo
já sem myslel, že budeš dávat dva malý větráky do auta, proto sem chtěl vidět uchycení...
na ten plech asi seru...jak to tak počítám, tak spíš jezdim "dálky" kde se auto uchladí a když občas zavítám do města, tak to holt budu víc sledovat a občas zapnu topení
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
22.7.09, 09:26 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: plech proto, aby se nemíchaly ty dva proudy vzduchu od větráku a leštěnej proto, aby odrážel teplo já sem myslel, že budeš dávat dva malý větráky do auta, proto sem chtěl vidět uchycení... na ten plech asi seru...jak to tak počítám, tak spíš jezdim "dálky" kde se auto uchladí a když občas zavítám do města, tak to holt budu víc sledovat a občas zapnu topení
plech kam a ako
však teraz skúsim dať tie dva vetráky na chladič som ich ešte neuchytil, ale to problém nebude
sledujem aj ja, ale stále aby to všetko fungovalo bez zásahu...
|
22.7.09, 09:37 |
|
|
bitmap
|
Ondras83 píše: ... nevim, jestli sehnat plech z 1,6 a nebo dát dva větráky...čidlo 88° se mi moc dávat nechce, to by větrák pořád běžel.
Mam plech s vetrakem z 1.6 a s cidlem 88° a vetrak ani v kolone na magistrale uprostred tech nejvetsich paraku nebezi porad.
Sepne se priblizne jednou za minutu, 20s huci a pak zase az za minutu, takze smele do toho
_________________ Škoda Favorit Felicia Fabia Octavia Golf Mondeo Clio - kočkopes.
Whoever lays hands upon me to govern me, is an usurper, a tyrant and I declare him my enemy!
|
22.7.09, 09:40 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|