Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 10.11.24, 13:58

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 220 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Další
 teflonový přípravek do motorového oleje 
Autor Zpráva

Příspěvek 
Jiří Čech píše:
Prolong je chlór, ten má destruktivní účinky při vyšších teplotách oleje, v převodovkách k tomu nedochází, takže může po určitou dobu fungovat. Ale chtěl bych vidět, co by na to řekl výrobce toho zařízení.

Ten prolong sem použil do svého upraveného fávo motoru který má přes 100koní a točím 7500ot a musím tam mít olejový chladič.....nalil sem to do oleje castrol 10w-40 magnatec........najel sem asi 8000 - 9000 km a motoru se nestalo nic...a to byl velice tepelně a výkonově zatěžovaný.... :D

2.3.07, 20:57
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Příspěvek prísada ??????????????????
poznam jedinu prísadu ktorá funguje na favo. je to na 100 percent.

1,. poctivo poskladaný motor

2, super mogul alebo lepšie

2.3.07, 20:58
Moderátor

Příspěvek 
Jiří Čech píše:
Jenže nevíš, co jsi tam vlastně dal. Nějaký přípravek od STP, to mohl být obyčejný čistič a rozpouštěč karbonu. A dal jsi ho tam jednou. 140 000 km na Favo nejsou žádné kilometry. Bez jakékoli přísady tyto motory na kvalitní olej jezdí přes 250 000 km.

roman heller píše:
znám motory z fáva co maj naběháno 120 000km a sou už skoro mrtvý takže to připusť......ten přípravek sem do svýho dával třikrát.
Jinak prolong unás používají jak sem říkal do lisů a převodovek.......je to už několik let a nikde od kluků z údržby ze škodovky sem neslyšel že by stím měly problém.....a nemyslím si že by zrovna škodovka dělala pokusy jako že to koupí a vyzkouší co žo bude dělat...jestly se jim lis za 100 000 000kč rosype či ne........
:lol:

Co mám připustit? Ano, jsou jelita, kteří s motorem zacházejí jako prasata a motor to nevydrží.

Chtěl bych někdy vidět lis za 100 milionů korun...:-)

2.3.07, 20:59
Moderátor

Příspěvek 
roman heller píše:
Jiří Čech píše:
Prolong je chlór, ten má destruktivní účinky při vyšších teplotách oleje, v převodovkách k tomu nedochází, takže může po určitou dobu fungovat. Ale chtěl bych vidět, co by na to řekl výrobce toho zařízení.

Ten prolong sem použil do svého upraveného fávo motoru který má přes 100koní a točím 7500ot a musím tam mít olejový chladič.....nalil sem to do oleje castrol 10w-40 magnatec........najel sem asi 8000 - 9000 km a motoru se nestalo nic...a to byl velice tepelně a výkonově zatěžovaný.... :D

Zatím jsai toho najel docela málo...:-)

2.3.07, 20:59
Moderátor

Příspěvek 
roman heller píše:
slovacek.milos píše:
romane když vynecháme reklamu a zakoupíš si teflonový přípravek v krámu, nakukají ti že o má nějaké vlastnosti a ono ti to prokazatelně zničí motor, soudy pracují, soudní znalci a vyhraješ zničený motor třeba magnum koník tahač škoda kolem 500,000 kč, no prodával bys něco takového podle jirky bys muse stát na šibenici v jedné ruce ekolube v druhé špagát od propadliště s heslem vždy připraven, prostě to funguje miloš

V tomhle máš pravdu.......když by to bylo něco co ti to zničí motor tak by si akorát výrobce dělal uzdu na svým krku... :idea:

Výrobce těchto šmejdůl to má docela dobře púromyšlené. Zkus dokázat, že kolaps motoru způsobil jejich přípravek, když o celé problematice nic nevíš. Musel bys dokázat, že skutečně jejich přípravek jsi nalil do motoru, což je docela problém. Většinou se olej vyleje a není pak vzorek na jeho rozbor atd. Kromě toho si skoro nikdo nevede řádný deník údržby vozidla...
Jen tak mimochodem - všichni dovozci těch šmejdů o mých článcích ví, ale zatím se nikdo neobtěžoval mne žalovat, že jim kazím jméno a kšeft. Zajímavé...

2.3.07, 21:05

Příspěvek 
Jiří Čech píše:
roman heller píše:
Jenže nevíš, co jsi tam vlastně dal. Nějaký přípravek od STP, to mohl být obyčejný čistič a rozpouštěč karbonu. A dal jsi ho tam jednou. 140 000 km na Favo nejsou žádné kilometry. Bez jakékoli přísady tyto motory na kvalitní olej jezdí přes 250 000 km.

znám motory z fáva co maj naběháno 120 000km a sou už skoro mrtvý takže to připusť......ten přípravek sem do svýho dával třikrát.
Jinak prolong unás používají jak sem říkal do lisů a převodovek.......je to už několik let a nikde od kluků z údržby ze škodovky sem neslyšel že by stím měly problém.....a nemyslím si že by zrovna škodovka dělala pokusy jako že to koupí a vyzkouší co žo bude dělat...jestly se jim lis za 100 000 000kč rosype či ne........
:lol:

Co mám připustit? Ano, jsou jelita, kteří s motorem zacházejí jako prasata a motor to nevydrží.

Chtěl bych někdy vidět lis za 100 milionů korun...:-)[/quote]

tak se běž někdy podívat na den otevřených dveří do škodovky.......je jednou za 5let a budeš koukat.......to že si ho neviděl je tvůj problém a nesouvisí s tématem že by ten prolong nedávaly do lisu za takový prachy aby se jim pak nakonec rosypal...

2.3.07, 21:07
Profil ICQ

Příspěvek 
Zatím jsai toho najel docela málo...:-)[/quote]

Ale taky jakým stylem......to že s upraveným najedu těch 9000 km tak tose promítá do opotřebení který by bylo jakobych se sériákem najel třeba 20 000km.....

2.3.07, 21:10
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
Možná tak technologická linka může stát tolik, ale ne lis. Zapomínáš, že jsem dost dlouho dělal v PALu a znám cenové relace. Stříkací boxy nebo linka na zinkování může stát peníze v těchto relacích, ale ne kus železa s nějakou hydraulikou.

2.3.07, 21:14
Moderátor

Příspěvek 
roman heller píše:

Ale taky jakým stylem......to že s upraveným najedu těch 9000 km tak tose promítá do opotřebení který by bylo jakobych se sériákem najel třeba 20 000km.....[/quote]

Podívej se na závodní auta, co mají na kapotách za reklamy - samý Militec atd., ale nikdo si do motoru nic, kromě vysoce kvalitného oleje, nedá. Byl by padlý na hlavu. Za reklamu dostane velké peníze, tak proč si to na kapotu nevylepit, že...

A žádný výrobce automobilů nic takového nepovoluje, kromě toho se třeba u převodovek Škoda výslovně píše, že se do nich nesmí dávat nic, kromě předepsaného oleje!!!

2.3.07, 21:17

Příspěvek 
Jiří Čech píše:
Možná tak technologická linka může stát tolik, ale ne lis. Zapomínáš, že jsem dost dlouho dělal v PALu a znám cenové relace. Stříkací boxy nebo linka na zinkování může stát peníze v těchto relacích, ale ne kus železa s nějakou hydraulikou.

Bavím se o lisech co lisují plechy na auto a to sou velký lisy......třeba unášecí spojka mezi motor a čerpadlo stojí skoro 250 000kč a to je originál od Mullera......přepouštěcí ventil 80 000kč.......já taky znám cenové relace unás tak mě neuč že kus železa s hydraulikou nemůže tolik stát....... 8)

2.3.07, 21:21
Profil ICQ

Příspěvek 
Jiří Čech píše:
roman heller píše:

Ale taky jakým stylem......to že s upraveným najedu těch 9000 km tak tose promítá do opotřebení který by bylo jakobych se sériákem najel třeba 20 000km.....

Podívej se na závodní auta, co mají na kapotách za reklamy - samý Militec atd., ale nikdo si do motoru nic, kromě vysoce kvalitného oleje, nedá. Byl by padlý na hlavu. Za reklamu dostane velké peníze, tak proč si to na kapotu nevylepit, že...

A žádný výrobce automobilů nic takového nepovoluje, kromě toho se třeba u převodovek Škoda výslovně píše, že se do nich nesmí dávat nic, kromě předepsaného oleje!!![/quote]

kámoš jezdí amater rally s fávem a má tam v oleji taky nějakou přísadu a můj šéf jezdí hobby kros a má v motoru prolong.... :D

2.3.07, 21:23
Profil ICQ

Příspěvek 
:D Nechte toho už...
Prostě bych to shrnul tak, že přísady (obecně) nejsou potřeba a kdo je chce, ať si je tam za vlastní peníze a na vlastní riziko dá. V určitých případech za určitých podmínek to může čemusi pomoci (třeba že se s převodovkou dá jezdit dalších 5000km než se auto shodí ze skály-brát s rezervou).

Naposledy upravil Nepér dne 2.3.07, 21:33, celkově upraveno 1

2.3.07, 21:23
Profil ICQ
Moderátor

Příspěvek 
roman heller píše:
Jiří Čech píše:
roman heller píše:

A žádný výrobce automobilů nic takového nepovoluje, kromě toho se třeba u převodovek Škoda výslovně píše, že se do nich nesmí dávat nic, kromě předepsaného oleje!!!

kámoš jezdí amater rally s fávem a má tam v oleji taky nějakou přísadu a můj šéf jezdí hobby kros a má v motoru prolong.... :D[/quote]

Aha, amatér rallye a hobby cross... :-)

2.3.07, 21:27

Příspěvek 
Aha, amatér rallye a hobby cross... :-)[/quote]

Víš co,máš svůj názor a asi nějaký skušenosti....já mám svůj názor a nějaký skušenosti....Miloš má svůj názor a zkušenosti a nehodlám se už dohadovat stebou že ty přípravky sou na nic a pod když si nenecháš nic vysvětlit a nechápeš co ti píšu a spíš mi připadá že se akorát snažíš udělat ze mě blbce kvůly svýmu názoru......to já z tebe nedělám......

Každý si stojíme za svým názorem a tím bych to už dále nerozmazával.......kdo chce ať si koupí co chce.......je to jen jeho věc a nikoho jinýho.....

2.3.07, 21:48
Profil ICQ
Dřevák na focení, neumí ostřit

Příspěvek 
Jiří Čech píše:
Chtěl bych někdy vidět lis za 100 milionů korun...:-)

proč by nemoh bejt ? je to indiiduální výroba jeden dva kusy a nic víc

3.3.07, 08:33
Profil ICQ
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 220 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 15  Další